Ξέχασες το βασικό κανόνα φωτογράφισης σε gym, να βάλεις 250kg στην μπάρα για flex
Έχω αφίσα Candlemass, πιάνεται ?
Παίζω μπαλίδι 2 φορές τη βδομάδα. Θα ήθελα να βάλω και μια γιόγκα στο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να ταιριάξουν οι ώρες με την εκπαιδεύτρια που θέλω να έχω και μέχρι στιγμής δεν το έχουμε καταφέρει. Δεν την παλεύω να γυμνάζομαι μόνος, μου φαίνεται πάρα πολύ βαρετό ρε παιδιά!!
Παντως περι yoga - τη βρηκα με τα ονλαιν μαθηματα/γιουτιου μεσα στη καραντινα. Ειχα φτασει να κανω καθε μερα 30-45 λεπτα.
Ενταξ οταν πηγαινα στον σουπερ γιογκι εδω περα ηταν αλλη φαση γιατι σε διορθωνει και σε σπρωχνει να κανεις πιο δυσκολες στασεις, αλλα και παλι το ονλαιν βοηθησε πολυ ειδικα για να μη παθω καμια κυφωση απο τις πολλες ωρες στο πισι.
@Sofa_King Δυναμη! Αλλα εσυ εισαι σε αλλο επιπεδο με το powerlifting! Τα κιλα που ανεφερες πιο πριν ακομα τα ονειρευομαι
Είμαι σε πιο άσχημη φάση τώρα…υπήρχαν και καλύτεροι καιροί…καλά είμαι για την ηλικία μου δηλαδη. Υπομονή θέλει για να φτάσεις σε πιο πολλά κιλά
Μόλις γύρισα κι εγώ από τζιμακι, σε κάνα μήνα θα δηλώσω συμμετοχή στο draft για την μπασκετομαχια (αφού δεν ξέρω μπάσκετ τουλάχιστον να είμαι τίμιος ξυλοκόπος) και θα αρχίσω τις σπόντες για μια ορίτζιναλ τιτανομαχία
Έχω δει από άλλα thread αρκετούς που τρέχουν. Έχω βάλει challenge να τρέξω ημιμαραθώνιο, έχει τρέξει κανείς της Αθήνας τον Μάρτιο;
Μέχρι 10άρια έχω τρέξει σε έναν χρόνο περίπου 54 λεπτά (2 αγώνες τον Νοέμβριο) και γενικά δεν έχω πάει ποτέ παραπάνω σε απόσταση.
Τα δεκαρια ειναι ωραια αλλα τα 21 δεν μπορω να τα καταφερω… απο φιλους οτι εχω ακουσει, οτι ειναι πολυ ωραια η διαδρομη κτλ κτλ
Εγω περιμενω εγγραφες για 10αρι Νοέμβριο αλλα πολυ φοβαμαι οτι πεφτουν σαν τα κορακια και δεν βρισκεις θεση
Κρυφος στοχος ενα διπλακι με τους μπιστηχτες
Δεν ξέρω ποια/ποιος/ποιοι/ποι@ σας έχουν παρασύρει και νομίζετε ότι είμαστε κράμα μαραθωνοδρόμων με UFC/MMA
Χαχαχαχαχα ειναι που γεροντιασαμε και κανουμε το coast to coast 3 λεπτα
Έχεις δοκιμάσει να τα τρέξεις ή το λες θεωρητικά ότι δεν θα τα καταφέρνες;
Δεν εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται βουνο… θελει κανενα δίωρο?
Και μένα βουνό μου φαίνεται για αυτό ρωτάω αν έκανες την μετάβαση από 10 σε διπλάσια χιλιόμετρα & είχες εμπειρία.
Και πάνω από 2ώρο μπορεί.
Αν τρέξεις με μ.ο. 6 m/km τότε υπολογίζεις γύρω στα 126-130 λεπτά τρεξίματος (ο ημί είναι ~21.100).
Ωραίο δεκάρι (βασικά 11.400 περίπου) έχει την άνοιξη (23.04) στο Π. Φάληρο (Ποσειδώνια). Επίσης έχει και ημιμαραθώνιο flat. Της Αθήνας έχει πολύ ανηφόρα και κατηφόρα !!!Θεωρητικά θα πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις κανά δυο long runs 15χμ και 18χμ σε ένα ρυθμό 6:20-6:45 ώστε να δεις πως θα νιώθεις στο τέλος. Τώρα για gel κλπ που αρκετοί παίρνουν σε τέτοια απόσταση κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έχω ιδέα, αλλά νομίζω πως τέτοια απόσταση σε συνδυασμό με την ώρα που χρειάζεται θέλει μια κάποια τροφοδοσία.
Thanks για τα info. Αυτά έχω διαβάσει πάνω κάτω και εγώ για προπόνηση, ότι τουλάχιστον τα 2/3 της απόστασης πρέπει να τα έχεις κάνει long run, έχω κανει 12km αλλά με χαμηλό pace 5:40 και flat. Χρειάζονται ακόμα και κάποιες διαλειμματικές. Επίσης αν και δεν έχω πάρει ποτέ νομίζω για τόση διάρκεια τα gel βοηθανε plus θέλει και πολλούς υδατάνθρακες διατροφικά πριν τον αγώνα. Πάντως ακόμα μου φαίνεται πολύ δύσκολο εγχείρημα.
bump from the not so long past, 1η μέρα χτες σε gym μετά από 4 χρόνια απραγίας -πλην sport και περιστασιακής ενασχόλησης στο σπίτι-, αδιανόητη σαπίλα και αδυναμία (σοκαριστική αδυναμία βασικά, αν αντιπαραβάλω την κατάσταση που ήμουν προ covid - 85 κιλά και σήκωνα πχ το βάρος μου πάγκο, ενώ προφανώς τώρα ούτε τα μισά και παραμένω και 85 κιλά ) αλλά ελπίζω τώρα, που το πήρα απόφαση να κάνω comeback μπας και δείρω επαρκώς κάποια στιγμή το @ τον Λάτσο στο μπίστηγμα, να επανέλθω σε κανονικά επίπεδα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Αποφάσισα να βελτιώσω και διατροφή παράλληλα, να μπω και εκεί σε ένα καλό mentallity, για να δούμε τι θα δούμε…