Γυμναστικη και γυμναστηριο!

3 Likes

Το γραφεις αυτο ενώ έχω αντέξει 4η μέρα σερι να πάω κολυμβητήριο. Πονάω παντού κι αιθάνομαι πως εχω περισσότερο νερό παρά σάρκα. Καλά θα πάει αυτο.

2 Likes

Νιώθω την ανάγκη να σχολιάσω υποχρεωτικά μετά από αυτό το video. Για (όχι και τόσο) προφανείς λόγους.

1 Like

Κατι θυμαμαι τωρα με τον δαιμονα του τυπογραφειου σε καποιο αρθρο, καλα θυμαμαι ε? :stuck_out_tongue:

Video clip από τον τόπο σου και ας είναι και σκυλοβαρεμένο :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ίσως και το πιο βαρετό πράγμα ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

1 Like

Κολύμβηση και τρέξιμο, δύο από τα καλύτερα ίσως πράγματα να κάνει κανείς για να ηρεμεί

5 Likes

Γιατί ;;;; Δεν έχει ενδιαφέρον να μετράς πλακάκια ;;;;; :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

2 Likes

Σε καμια περιπτωση. Και σιγουρα τπτ πιο βαρετο απο το γυμναστηριο.

4 Likes

Για εμενα το τρεξιμο ειναι η πιο βαρετη αθλητικη δραστηριοτητα. Δυσκολα να πεισω τον εαυτο μου να τρεξει πανω απο 10 λεπτα. Απο το πρωτο λεπτο καθε κυτταρο του οργανισμου μου μου λεει “σταματα” (σαν το meme με τον καλογερο)

Περιεργως αν και μισω το τρεξιμο, το ποδηλατο μου αρεσει παρα πολυ.

Το κολυμβητηριο μου ειναι σχετικα ευχαριστο, αλλα προτιμαω πολεμικες τεχνες ή ακομα περισσοτερο ομαδικα αθληματα (μπιστηγμα FTW)

4 Likes

Ομαδικά >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ατομικά

4 Likes

Μλκες τώρα οκ, να ήμαστε λίγο πραγματιστές, το γυμναστήριο και το τρέξιμο επουδενί δεν είναι το ίδιο βαρετά με παλαιότερα, άπαξ και έχεις smarthphone και ακουστικά.
Με ένα καλό audiobook και μια ΧΨ spotify playlist ή κάποιο από τα χιλιάδες podcasts, η ώρα περνάει μπάλα…και το λέει αυτό ένας πρώην δρομέας μεγάλων αποστάσεων, που έκανα προπονήσεις με walkman και discman back in the day και ήθελα να αυτοκτονήσω!
Γυμναστήριο + podcast έχει πλέον πιο πολύ πλάκα από το να το ακούω στο αμάξι ή στο μπαλκόνι ξάπλα πχ, νομίζω περισσότερο το όλο εσάνς του γυμναστηρίου/τρεξίματος σαν concept απωθεί όσους απωθεί, παρά αυτό καθαυτό σαν πράξη

εδώ καλά καλά σκούπισμα/σφουγγάρισμα/πλύσιμο πιάτων έχει γίνει fun με τα παραπάνω :stuck_out_tongue:

6 Likes

Άκουγα μουσική και ραδιόφωνο στο τρέξιμο, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι με κούραζε, δεν είχα καλή ισορροπία, και άλλαζα ρυθμό ανάλογα με το τι άκουγα. Επίσης, είναι δύσκολο να αφεθείς ως προς το πέρασμα του χρόνου όταν ξέρεις ότι το χ κομμάτι είναι 5 λεπτά, άρα τρέχεις 5 λεπτά τόσην ώρα… Καλύτερα να μπω στην τρανς της επανάληψης, της ρουτίνας, του μονότονου, και να χάνομαι σαν βουδιστής μοναχός στο χωροχρόνο

Ειδικά σε στάδιο που κάνεις κύκλους, η πραγματικότητα bends to my will

5 Likes

Πλύσιμο πιάτων/καθάρισμα και bandcamp unbeatable combo θα πω.

Εδώ να πω πως δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα την φάση με τα podcasts/audiobooks, απλά δεν.

4 Likes

Σαν ευχαρίστηση ναι, ασυζητητί. Από την άλλη σαν αποτέλεσμα είναι ανάποδη η φορά εκτός και αν το ομαδικό το κάνεις σοβαρά και με πρόγραμμα.
Το “από αθλητισμό πάω με τους φίλους μου μια φορά τη βδομάδα για μπάλα 5x5, 7x7 κλπ και μετά πάμε για σουβλάκια και μπίρες” ε δεν είναι άθληση.

4 Likes
11 Likes

αυτό είναι το κλασσικό που λέει η δικιά μου, όταν γκρινιάζω ότι νιώθω σάπιος κτλ
"Ε αφού γυμνάζεσαι κάθε βδομάδα στο μπάσκετ, γιατί γκρινιάζεις;‘’
(inb4 εγώ στο πάτωμα ξάπλα, μετά από 2 ώρες μπίστηγμα και ρακές καπάκι έξω από το γήπεδο, να θέλω να πεθάνω)

3 Likes

Μαλακα τι λες, είσαι τρελός; Η κολύμβηση είναι ανώτερη δραστηριότητα!

2 Likes

Πλύσιμο πιάτων/καθάρισμα με ραδιοφωνική εκπομπή σε κονσέρβα, μπορώ να το κάνω όλη μέρα. Αλλά είσαι off topic

Audiobooks δεν έχω καν την ανάγκη να δοκιμάσω, podcasts εξαρταται. Υπάρχουν εκπομπές.και εκπομπές

1 Like

Same. Βαριεμαι πολυ το τρεξιμο αλλα οκ, μουσικουλα/ποντκαστς, παλευεται. Ποδηλατο απο την αλλη, 5ωρη εκδρομουλα/προπονηση? Κανενα προβλημα. Κολυμπι δεν προσπαθω καν, λαχανιαζω στο διλεπτο, μιλαμε για τραγικη κατασταση. Αεροβια βαση σου λεει μετα.

1 Like