Γυμναστικη και γυμναστηριο!

Tι γίνεται με σένα btw :stuck_out_tongue: , έχεις μήπως κανένα ποδηλατικό μαραθώνιο στο Α του Κενταύρου αυτό το σκ και αποφεύγεις το μπίστηγμα;

2 Likes

Πω, αυτο ειναι παντα το προβλημα μου. Ηταν τελος παντων, διοτι εδω και μερικους μηνες αφησα το τρεξιμο λογω ̶γ̶ε̶ρ̶α̶μ̶α̶τ̶ω̶ν̶ ποδιων. Ομως ναι, η μουσικη και ιδιαιτερα η αλλαγη ρυθμου σε χαλαει (εκτος αν εχει φτιαξει προσεγμενη λιστα), αλλα η ελλειψη μουσικης σε χωρο οπου κανεις κυκλους ειναι χεσε μεσα.

Podcast audiobook δεν ακουσα ποτε, αδυνατω να συγκεντρωθω σε αυτα, δεν καταλαβαινω τι λενε. Κολυμπι ειναι η ωραιοτερη ασχολια του κοσμου, μπορω να ζω εκει μεσα. Το τρεξιμο απελευθερωνει το μυαλο εντελως, ειναι κατι μοναδικο. Παντως συμφωνω με το σχολιο για την εσανς του γυμναστηριου, μαλλον αυτο με χαλαει. Το γεγονος ας πουμε οτι ειμαι κλεισμενος σε ενα χωρο, με αλλους ανθρωπους, αλλα δεν κανουμε κατι ομαδικο παρα ο καθενας ειναι μονος του.

1 Like

Από την άποψη της αποτελεσματικότητας, είναι τέλειο. Από την άποψη της βαρεμάρας, ανυπόφορο.

2 Likes

κολύμβηση σπέρνει θα πω και εγώ, με αδιάβροχα ακουστικά θα έκανα μερικά χιλιόμετρα κάθε μέρα αν μπορούσα

2 Likes

Εχει κατσει μαλακια, συνηθως την Κυριακη αυτην την εποχη μπαινει ΜΕΓΑΛΗ προπονηση και ειμαι νεκρος σε κατι καδους μετα. Απο Νοεμβρη που κλεινει η σαιζον θα προσπαθησω να το κανω τακτικα πλεον.

Και εσενα σε εχουμε χασει. Γιου νοου γουατ αη μην.

1 Like

Α για το κολυμπι, ειπα να το προσπαθησω στις διακοπες, αλλα εκτος του οτι ειμαι παντελως αμπαλος εχω και ενα χτυπημα με το data γενικα οταν κανω προπονηση, οποτε ανακαλυψα οτι ακομα και για να βλεπω απλα παλμους θελω ειδικο ρολοι με ζωνι που να εκπεμπει απο κατω απο το νερο και λεω οκ, να δωσω 300 ευρω για τις 5 φορες που θα κολυμπησω δεν ψηνομαι…

πο, το είχα ξεχάσει αυτό, να κάνω unmute το discord κάποια στιγμή :stuck_out_tongue:

Έπρεπε να πεις Δεκέμβρη, να κερδίσεις κανένα μήνα ακόμα :stuck_out_tongue:

Αν δεν ημουν αγυμναστος λαπας, θα μπορουσα να κολυμπαω ωρες, δεν μου φαινεται καθόλου βαρετο. Επειδη ομως ειμαι λαπας, κολυμπαω κανα 20λεπτο και βγαινω απο την πισινα νεκρος.

Στοχος ειναι το μισαωρο.

2 Likes

Same here. Ίσως φταίει ότι δεν έχω μάθει να κολυμπάω σωστά αλλά όπως και να έχει αποφεύγω την κολύμβηση ως άσκηση.
Τρέξιμο, ποδήλατο ό,τι ώρα μου πεις μέσα :smiley:

Απλα προετοιμασου για μπουλινγκ αμα αποφασισεις το ανμιουτ, σε προειδοποιω :stuck_out_tongue:

Σε σχεση με τα αλλα 2 η κολυμβηση εχει και το θεμα με τις αναπνοες. Πρεπει να βρεις σωστο ρυθμο, κατι που σε ποδηλατο-τρεξιμο δεν το σκεφτεσαι καν, ανεβαζεις εντασεη αναπνεεις πιο γρηγορα, απλα τα πραγματα, οποτε θελει και εκει πολλη εξασκηση.

1 Like

Lupin welcome to 40s, επειδή έχει πέσει η απόδοση στα βάρη το λέω διότι δεν είναι μόνο η αποχή.
Επίσης εάν κανείς παιδιά εκεί να δεις τρέξιμο, και όταν σε περάσουν κιόλας( προσεχώς για μένα)θα χυθεί και δάκρυ.
Πάντως τώρα που είναι 8 και 6 αντίστοιχα κάθε μέρα πριν πάρουν σχολικό παμε ποδηλαταδα στη γειτονιά. Καλά το απόγευμα πάλι ποδήλατο όσο μπορούν και θέλουν.
Γυμναστήριο έχουμε δωρεάν στη δουλειά κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάω, κάτσε να πέσουν τα πρώτα χιόνια να δούμε…

1 Like

E! Μην προτρέχουμε :triumph:

πουλάω τα παρακάτω.

2/1.25
2/2.5
2/5

δίσκους βαρών για ολυμπιακή μπάρα 50 m

60 ευρώ

my idea of work-out

1 Like

Γυμνάζονται οι μεταλλάδες?

3 Likes

Κοίτα νομίζω είσαι το 84 γεννημένος άρα διανύεις το 40ο σου έτος… :smile: απλά δεν τα κλεισες ακόμη

1 Like

IMG_3752

4 Likes

Έχω γραφτεί στο γυμναστήριο εδώ και ένα μήνα,έχω πάει 3-4 φορές με το ζόρι,δεν ξέρω γιατί,απλώς δεν μου έρχεται όρεξη,motivation,να θέλω να πάω σταθερά και προγραμματισμένα.:woozy_face::hot_face:

Δεν μου άρεσε το πνεύμα σου

image

3 Likes

Έχει το γυμναστήριό σου ομαδικά προγράμματα; Λειτουργεί καλύτερα η φάση όταν έχεις κόσμο μαζί σου, περισσότερο motivation, γνωρίζεις κόσμο.

Αν ναι, δοκίμασέ το οπωσδήποτε. Αν όχι, θα πρότεινα να γραφτείς κάπου με τέτοια προγράμματα.