Γυμναστικη και γυμναστηριο!

Έχω να τρέξω 4 χρόνια. Με έχεις εμπνεύσει να ξαναρχίσω.

Όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου!

7 Likes

Πολλά μπράβο και εις ανώτερα!
Ξέρω έναν καλό κόουτς Βουρβουραίο :grin:

4 Likes

Μπράβο! Πολύ μεγάλη πρόοδος! Η μετάβαση από τα 10Κ σε half είναι πολύ μεγάλο βήμα, δεν είναι απλά ένα 2ο 10άρι…Πρέπει να ψάξεις προγράμματα βάσει του στόχου σου και σίγουρα να ξεκινήσεις διαλειμματικές!

Βλέπω Novablast 4 νομίζω, οπότε είσαι σίγουρα σε καλό δρόμο!

Να μας κρατάς ενήμερους, είναι πολύ ωραία αυτή η πρόοδος και είσαι τυχερος που ζεις και τρέχεις εκεί και όχι στην χαβούζα!

4 Likes

Μπραβο σου. Ωρα να επιστρεψω κι εγω, γαμω τα ωραρια και τις υποχρεωσεις.

4 Likes

@otto ας αφήσουμε για την ωρα τα βουνά στην ησυχία τους…

@ManosOrff και @jonkyr ξεκινήστε ξανά, να γινουμε φιλοι στο Strava (που δεν έχω), να τρεξουμε του χρονου μαραθωνιο Αθηνας κλπ. Ψηθείτε!

@tylerdurden να το το έμπειρο το μάτι που είδε και το παπούτσι!! Βασικά, χτες τα πήρα, σήμερα έτρεξα πρώτη φορά. Γαμώ, νιώθεις σαν να πατάς πάνω σε μπαλόνια! Έχεις δικιο, τα 21km είναι μπόλικα. Τρέχω half marathon σε 6 βδομάδες, ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα (είμαι στην 6η βδομάδα τώρα), ανεβάινω προοδευτικά κλπ. Ως τώρα νιώθω άνετα, ίσως και λίγο αφύσικα άνετα βασικά. Αγάλι αγάλι.

Εντωμεταξυ, να πω ότι εδώ όλοι τρέχουν, μιλάμε βλέπεις εκατοντάδες δρομείς. Αν έμενα ακόμα στα Πατήσια, απλά δεν θα γινόταν…

7 Likes

Βουνά και trail τα αποφεύγω κι εγώ πάντως.
Φτιάξτε ένα rocking.gr γκρουπ στο Strava να γίνουμε.

3 Likes

Μπράβο αφού ακολουθείς ήδη πρόγραμμα, είσαι on track, μια χαρά! Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μας μοιραστείς την εμπειρία του half marathon! Εγώ προσωπικά θα αναμένω!

3 Likes

Ευχαριστώ φίλε! 16 Νοεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα, αν επιβιώσω θα ποστάρω motivational photo με μετάλλιο! Αν δεν δείτε σχετικό post, μάλλον κάηκα στο ζέσταμα…

4 Likes

Θα το καταφέρεις, δεν υπάρχει περίπτωση!

2 Likes

Για πρωτη φορα στη ζωη μου δηλωσα συμμετοχη για 5Κ στην Αθηνα το 2020. Μαντεψε τι εγινε εκεινον τον Μαρτιο. Δεν ξερω αν θελετε να δοκιμασω ξανα, ενημερωστε με παρακαλω.

3 Likes

να πω και γω τον πόνο μου.

σε μια βδομάδα από σήμερα θα έτρεχα και γω τον πρώτο μου ημιμαραθώνιο (είχα πρόγραμμα 20βδομαδο για τρελό χρόνο 1ωρα 44 λεπτά).

Δυστυχώς πριν 6 βδομάδες όμως έκανα dislocate (ελληνικά κανεις;) τον ώμο μου κανοντας τον Πυρρο Δημα στο γυμναστηριο (καλος μαλακας), οποτε άσκηση γιοκ. Την προηγούμενη βδομάδα ξαναπιάσα το τρέξιμο και τα 10κ βγήκαν αβίαστα (αν και νιώθω ένα πονακι στο groin - αλλά διατάσεις θέλει αυτό).

Λογικά θα χειωσω τον αγώνα γιατί δε θέλω να πάω και να το κάνω σε δυόμιση ώρες όταν είχα άλλο στόχο, αλλά από την άλλη νιώθω και λίγο αποτυχίας αν δεν πάω καθόλου. τέλος πάντων, θα αποφασίσω την ίδια μέρα (βλέπε θα δω άμα βρέχει) και θα τα πούμε.

συγχαρητήρια στον @Aldebaran για την πρόοδο του και αναμένω updates

@otto Οριστε και το κλαμπακι στο strava (που τωρα τελευταια το κοιταω και γω)

https://www.strava.com/clubs/1305816

10 Likes

Τον εξάρθρωσες

(άουτς)

4 Likes

Οπως σου βγει φυσικά, εγώ νομίζω πως θα έτρεχα, αν ο καιρος ηταν οκ.Για το γαμωτο. Οι χρόνοι μπορουν να βελτιωθούν αργότερα!

δεν έχεις άδικο - το πλάνο όμως ήταν να το κάνω μια φορά για να πω ότι το κάνα και να μείνω στα 10κ που είναι απόσταση και διάρκεια που βολεύει έναν άνθρωπο που η ζωή του δεν είναι να τρέχει 4 φορές τη βδομάδα.

ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ, ΑΣ ΤΡΕΞΩ

1 Like

Ελατε 10Κ τον Νοεμβρη στον Κλασσικο !

Αν όλα πάνε καλά, το Νοέμβρη του 2025 θα έρθω κλασικό!

1 Like

με εψησες

1 Like

Τώρα ψημένοι είστε, εκείνη την ώρα θα βλαστημάτε :sweat_smile:

5 Likes

Τα 10χλμ είναι μια εξαιρετική αρχή. Συγχαρητήρια.
Ο ημιμαραθώνιος νομίζω είναι η ιδανική απόσταση.
Αρκετά μεγάλος για να απορροφηθείς σε αυτόν, αλλά δεν απαιτούνται οι ατελείωτες προπονήσεις που απαιτεί ο μαραθώνιος.
Είναι μικρόβιο το τρέξιμο και εφόσον σου άρεσε πιστεύω θα εθιστεις και θα συνεχίσεις.

1 Like

σε ένα update του saga που δεν ζήτησε κάνεις, κατευθύνθηκα μετά την ενθάρρυνση σας να κάνω ένα καζουαλ 18ρι με 5.30/χλμ να δω σε τι φόρμα είμαι, αλλά με το ζόρι χτύπησα τα 15, οπότε αγώνα δεν έχει. Του χρόνου ναμαστε καλά.

Συνεχίζουμε με τα εβδομαδιαία 10κ με το too cool for school running club (seriously - τρελά ψωνάκια - λινκ)

σε άλλα νέα @otto, σε βλέπω στο στραβά, τι σκυλί είσαι συ αδερφάκι μου

5 Likes