Μπηκα στο τοπικ γνωριζοντας Nike, Adidas αντε και Puma, και βγηκα με ενα καρο σημειωσεις για αναζητηση
Εγώ ένα puma nitro εχω και μαρεσει αρκετά η αίσθηση του αλλατρέχω στο διάδρομο που έχω σπίτι. Έξω τώρα θα αρχίσω που έστρωσε ο καιρός επιτέλους
Wooooot
Εγώ λέω τώρα αρχίζουν τα πολύ ζόρικα στο τρέξιμο μέχρι Σεπτέμβρη. Εκτός αν δεν μένεις Ελλάδα
- Με έδιωξαν από το γυμναστήριο!
- Γιατί;
- Έκλαιγα…
Ε στον Καναδά είμαι, μέχρι προχτές είχαμε 9 βαθμούς…τώρα σκαρφάλωσε στους 25 και σκάσαμε
Τυχερός. Η ζέστη είναι ο πιο αποτρεπτικός παράγοντας. Πας για τρέξιμο στις 6 το πρωί και πάλι είναι ζορικα.
Αδέλφια, τα καταφέραμε. Βγαλαμε Half Marathon κι επιζήσαμε.
Ιδού κι επετειακη φωτο την ώρα που τερματίζω κλασμενος και γεματος υπαρξιακα ερωτήματα του τύπου “γιατι τιμωρω ετσι τον εαυτό μου;”
Ειχα βαλει στόχο το 1:50, τελικά βγηκε σε κατω από 1:47. Νομίζω πως το τρέξιμο σε δασος είναι οτι καλύτερο!
Και τωρα μαραθωνιος Δουβλινου τον Οκτώβρη! Και ονειρο μου να τρεξω στης Αθήνας, μαζι σας, το 2026!
Παω για μπύρα.
Μπράβο σου! Πολύ καλός χρόνος
Αξιέπαινοι, μπράβο!
Εγώ πάλι στην παρακάτω κατάσταση τείνω…
Μπράβο ρε θηρίο !! Εξαιρετικός !
Συγχαρητήρια για ον αγώνα! Η διαδρομή ήταν σε γρασίδι ή μόνο ο τερματισμός?
Επίσης, θα ήθελα να μου πεις όταν τρέξεις τον Μαραθώνιο του Δουβλίνου πως ήταν η διαδρομή?
Έχει γενικότερα κάποιος εμπειρία από Μαραθώνιο στο εξωτερικό σχετικά οικονομικά να βγαίνει να προτείνει?
Η διαδρομή ήταν σε ασφαλτοδρομένο μονοπάτι σε δάσος (έπος!).
Για το Δουβλινο θα σου πω τον Οκτώβρη! Είναι πάντως φουλ αστικη διαδρομή και αρκετά flat.
Καλά, γίνεται πια χαμός από μαραθωνίους σε όλη την Ευρώπη, του Βερολίνου πρέπει να είναι ο πιο δημοφιλής.
Και μόνο σαν σκέψη φαίνεται υπέροχο, συγχαρητήρια
Ακούγεται φοβερή διαδρομή. Πραγματικά.
Έτρεξα χθες στον γύρο της Πολυτεχνειούπολης στην Αθήνα. Πρώτη φορά έτρεξα και αν και ζορικη διαδρομή ήταν ωραία.
Βέβαια άλλαξε η διαδρομή τελευταία στιγμή λόγω κάποιου προβλήματος που υπήρξε. Έτσι δεν ήταν 11,200 αλλά 10,5. Τεσπά όλα καλά. Την προτείνω σε όλους αν και είχε πολλή ανηφόρα
Και Λονδίνο γίνεται χαμός.
Στην Αγγλία τουλάχιστον για να τρέξεις υπάρχει γραμμή προτεραιότητας και πρέπει επίσης να εκπροσωπείς ενα charity και να μαζέψεις ένα Χ ποσό. Είναι αρκετά ζόρικα να μπεις κ παίζει πολύ ρόλο ο τελευταίος σου χρόνος αλλά και το να είσαι σε κάποιο running club.
Και στο Δουβλίνο κάπως έτσι είναι. Εγώ ήμουν φάρδος και μπήκα με κλήρωση (1 στις 3 πιθανοτητες), έχω φίλο που τρέχει μέσω charity και πρεπει να μαζέψει 1.5 χιλιαρικο από δωρεές…
Φέτος έσπασε λέει όλα τα ρεκόρ το Παρίσι! Πολύ ωραίος πρέπει να είναι και της Βαρκελώνης.
Τον έτρεξα πέρσι. Πολυ ωραίος αγώνας, εύκολη διαδρομή και βλέπεις όλη την πόλη. Και το κοινό είναι πολύ θερμό.
Ελα ρε!! Ουάου!
Ε πες ρε, αν εχεις τρέξει και σε άλλους.
Εξωτερικό κανέναν άλλο. Αθήνα κάμποσες φορές και η διαδρομή είναι μια μλκια και μισή Αλλά ο τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο ασύγκριτος. Επίσης νομίζω ότι έχει μπουκώσει από το πλήθος δρομέων και για αρκετά χιλιόμετρα τρέχουμε σαν σαρδέλες. Και με τις φετινές αλλαγές μόνο χειρότερη θα γίνει η φάση.
Άκουσα ότι θέλουν να γίνει major ο Μαραθώνιος της Αθήνας για αυτό και προσπαθούν να αυξήσουν τους δρομείς (τουλάχιστον 25.000). Γεγονός που θα κάνει ακόμα πιο δυσκολη την κατάσταση τα επόμενα χρόνια για όσους τρέχουν. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος δεν θα έχει οχήματα για μεταφορά των πραγμάτων από το Μαραθώνα στην Αθήνα, προσπαθούν να εξοικονομήσουν χώρο.
Το “κακό” με την κλασσική διαδρομη είναι ότι είναι δύσκολη και δεν προσφέρεται για ρεκόρ.
Αλλά νομίζω γενικά ότι είναι ωραία.
Δεν ξέρω αν θα την ξανακάνω. Για φέτος είμαι αναποφάσιστος ακόμα.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ήδη συνωστισμός και με επιπρόσθετα 2000 δρομείς που θα έχει φέτος δε ξέρω πως θα είναι.