Γυμναστικη και γυμναστηριο!

Καμία ιδέα τι να κάνω με το τρέξιμο και τα σκυλιά στην επαρχία; Χθες πάλι μου την έπεσε μια αγέλη από 5 αδέσποτα στην Ερέτρια. Μόνιμο πρόβλημα στην περιοχή. Δεν είναι ότι θα με δάγκωναν αλλά όταν τα βλέπεις με τα δόντια έξω σε απόσταση ενός μέτρου κάνεις λίγο κακάκια.

1 Like

Τηλέφωνα στο δήμο, είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα αδέσποτα. Εάν δεν ανταποκριθεί, να κάνεις ένα δημόσιο ποστ ή να ζητήσεις να ανέβει το πρόβλημα στα τοπικά νέα. Έτσι γινόταν και στην περιοχή μου, μέχρι που ένας γνωστός μου δέχτηκε επίθεση από τα αδέσποτα, έκανε ράμματα και τους ξεφτίλισε δημοσίως στα social.

1 Like

Οι σκυλοι ακουνε περισσοτερες συχνοτητες απο εμας. Στη θεση σου θα εψαχνα να δω αν υπαρχει καποια συσκευη που να εκπεμπει υπερηχους που να ενοχλουν και να διωχνουν τους σκυλους. Λογικα κατι θα υπαρχει.

Να τρέχεις πιο γρήγορα από αυτά? :stuck_out_tongue:

9 Likes

Πόσιμπολ! Ειδικά με 16km στην πλάτη ήδη :sweat_smile:

2 Likes

Πριν σου έλειπε το κίνητρο :laughing:

4 Likes

Νομίζω το νερό από το παγούρι σου θα κάνει δουλειά σε 1-2. Για αγέλη, αλλάζουν τα λοτζιστικς μάλλον!

Τώρα, σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο έχετε έρθει τετ-α-τετ, δοκίμασε να του φυσήξεις δυνατά τη μουσούδα, λογικά θα τα χάσει και θα την κοπανήσει…

Κάποιοι προτείνουν και την απόλυτη ακινησία & eye-contact σε συνδυασμό με δυνατές φωνές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όχι βία.

1 Like

Κάπου είχα δει να κουβαλάς τροφή να τους πέταξες αλλά αφενός δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αφετέρου πόσα να κουβαλάς για ένα τρέξιμο πια.

Έχω το ίδιο θέμα με σκυλιά στο χωριό μου. Εντελώς εμπειρικά έχω παρατηρήσει ότι αν καταλάβουν ότι κρατάς κάτι (μπουκάλι νερό εγώ) δεν αγγίζουν καν.
Τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει αυτό να ισχύει.
Αλλά keep in mind.
Ο Δήμος είναι η πιο σωστή λύση.

2 Likes

Και πήρα τηλέφωνο στο δήμο - αφού έπαιξα μπαλάκι μεταξύ 4 αρμοδίων. Και δεν έγινα σοφότερος. Είναι σε διαδικασία εύρεσης περισυλλογέα εδώ και 1.5 μήνα. Οπότε κατάλαβες αν θα λυθεί το θέμα και αν με ψήνει εμένα να ξαναπάω Ερέτρια.

1 Like

Ερέτρια πας μόνο στα Αντί-πεινα :grin:

1 Like

Έλα στο Ληλάντιο Ημιμαραθώνιο που θα γίνει το Σεπτέμβριο μάλλον φέτος. Ερέτρια - Χαλκίδα

2 Likes

Τον είχα δει πέρσι που είχε γίνει Ιούνιο και λέω δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, θα μετράνε νεκρούς :sweat_smile:
Σεπτέμβριο έχω κλείσει το Ioannina Lake run (30km) για πρώτη φορά και αν βολέψει στο πρόγραμμα θα το σκεφτώ για τον Ληλάντιο.

1 Like

Το γύρο της Λίμνης θα τον αφήσω για του χρόνου. Έτσι προγραμματίζω τώρα. Αν μου τη βιδωσει μπορεί να πάω βέβαια. Προετοιμασία θα ξεκινήσω και βλέπω.
Οντως μάλλον κατάλαβαν ότι Ιούνιο μήνα, αν και νομίζω ξεκινούσε στις 8, δεν βγαίνει.