Γυμναστικη και γυμναστηριο!

#-o δεν χρειαζεται να απαντησω…ειμαι σιγουρος πως αν δεν ηξερες την ηλικια μου δεν θα το λεγες αυτο

πολλα γυμναζω!
χερι σαγονι κ τους κιλιακους!:lol:

Το αν μπορείς να συμπεριφερθείς ώριμα δεν εξαρτάται από την ηλικία σου και μόνο.

εγώ που είμαι γυμναστής τι να πω που είναι και η επιστήμη μου??:-k
στην Ελλάδα μόνο πόσα σηκώνεις πάγκο και άλλες τέτοιες παπ$ριές λέμε…
γιαυτό έχουμε σκατά επίπεδο προπονητικό στην Ελλάδα…
η γυμναστική δεν είναι μόνο αυτό…βαριέμαι να αναλύω…

θελω να αρχισω power plate!!!na to δοκιμασω η ειναι για αλλες ηλικιες!!!

Top Secret:

Ο freedomofrock χάνει στο μπράντεφερ από τον darkofthesun…

ψάξε να βρεις το “galileo”…αμφίπλευρη δόνηση και όχι κάθετη…άμα το πεις αυτό σε έναν φυσιοθεραπευτή ή ορθοπεδικό θα καταλάβει :-k …
συμβουλή: τα μηχανήματα δόνησης είναι συμπληρωματική γυμναστική και όχι κύρια…δηλαδή μία φορά την εβδομάδα…

8O 8O 8O 8O
Ευχαριστώ για την πληροφορία Billys!:twisted: :twisted:

ευχαριστω

Α. όσοι θέλουν να κλειδώνουν θρεντ να το λένε κατευθείαν σε εμάς ή να κάνουν ριπόρτ

Β. να μιλάτε καλά στα κορίτσια γιατί τα παίρνω

Γ. το αφήνουμε άλλο λίγο για να σπαμάρετε περισσότερο κ όταν το κλειδώσουμε να μην έχετε να λέτε

Δ. πείτε για γυμναστική κακό δεν κάνει

Κούκλα η Πετρουλάκη στα νιάτα της…

Μοδερατορας σπαμαρει, παταω ριπορτ:!:

Λεπον, τι γυμναστηρια και π@π@ρ!ε$ (εγινα εμο, γιο), κολυμπι και περπατημα… Τιποτε αλλο…

Μια γυμναστρια στο σχολειο μου παιδες, αλλο πραμα!!!

τώρα μας το λές?

Ενα καλο γυμναστηριο ειναι το '‘go-go gym’'στον Χολαργο…πανω απ την εκκλησια…πηγαινα παλια…

Τώρα κάνει να πω σε ποιο γυμναστήριο δουλεύω ή είναι διαφήμιση?:stuck_out_tongue: μπάς και έρθει κανένας ή καμία και έχω παρέα να μιλάμε για rock καταστάσεις…:stuck_out_tongue:

Αν μας υποσχεθεις οτι θα μας γνωρισεις γυμναστριες συναδελφισες πες μας και το ΑΦΜ σου δεν εχουμε προβλημα :lol: :lol:

Αν και το αγορι μου ειναι του μποντι μπιλντινκ, εγω δεν την παλευω με την γυμναστικη… Τωρα σκοπευω να ξεκινησω…

Η γυμναστικη ειναι ο κρυπτονιτης μου.Τη βαριεμαι οσο τιποτα.

Mετα απο αυτο το ποστ αν αρχισουν ολοι να σε αποφευγουν μη παραξενευτεις :lol: