Αν ο καιρός είναι σαν σήμερα θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Φυλαχτείτε και πάμε συντηρητικά στην αρχή.
Ρε μην είστε φλωροι, αν δεν κυλάει το νερό μέχρι την σουφρα σας, δεν βρέχει αρκετα. (Πράγματα που μαθαίνεις όταν τρέχεις στην Ιρλανδία).
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά, περιμένουμε εντυπώσεις, φωτό, ευτράπελα, κλπ.
Αν έβρεχε λίγο, όχι κατακλυσμό, θα ήταν πολύ καλύτερα.
Ωχ, θα ρίχνει καρέκλες;
Όχι, το αντίθετο, δε θα βρέχει, θα έχει 18-21ο, νοτιά 3-4bf και 70-80 υγρασία.
Δεν θελω να το παιξω σκληρος, αλλα αφου θα τρεχετε, γιατι σας πειραζει τοσο αμα βρεχει?
Στο ποδηλατο υπαρχουν διαφορα θεματα, το θεμα της ασφαλειας, ειδικα σε καταβαση απο βουνο, επισης οταν κατεβαινεις βουνο ΚΡΥΩΝΕΙΣ, αλλα αμα μου ελεγες κανε μια αναβαση πχ (με αμαξι να με περιμενει και να με κατεβασει) με καταιγιδα δεν θα με ενοχλουσε καθολου. Στα πρωτα 5 λεπτα κρυωνεις λιγο, μετα μολις ανεβουν οι παλμοι δεν καταλαβαινεις Χριστο.
Χαλαρωστε και απολαυστε το, ειδικα αμα ψιχαλιζει ιδανικο ειναι, θα σας δροσιζει κιολας.
Btw, μην το παρακανετε με ρουχα για βροχη, θα σκασετε και θα σιχτιριζετε, ενα ελαφρυ αδιαβροχο (αθλητικο ομως, να αναπνεει, οχι κανα μουσαμα) το πολυ.
Το ίδιο λέμε, η βροχή θα ήταν πολύ καλύτερη από την κουφόβραση που θα φάμε αύριο. Και δεν το λέμε για γκρίνια αλλά για heads up να προσέχουμε να μη φάμε σφαλιάρα σωματικά και ενεργειακά.
Δεν το λεω για εσενα ρε, γενικα βλεπω εναν πανικο στα ΦΒ κτλ για την πιθανη βροχη. Μια χαρα θα ειναι.
Το μόνο πρόβλημα που έχω με τη βροχή είναι όσο περιμένω στην αφετηρία και για αυτό ρώτησα. Όσο τρέχεις είναι τελείως διαφορετικό.
Η υγρασία είναι όντως χειρότερη.
Ηλεκτρολύτες συχνά και νεράκι
Τέλειος καιρός τελικά - τουλάχιστον για εμάς τους 10αριδες ![]()
Ωραία κούρσα με δύσκολο πρώτο 5αρι αλλά μετά κατηφοριλα σωστή.
Με το καλό οι μαραθωνοδρόμοι του φόρουμ να τερματίσουν !
Είδα ένα τέλειο μπλουζάκι : Flat Marathons Suck ![]()
Μπραβο στον πρωτο ζωντανο. Καλα να ειμαστε και αν μεινω σταθερος στο πολυ καλο ξεκινημα που εκανα με το γυμναστηριο, του χρονου μπορει να κανουμε rocking gr team.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Εγώ λίγο η υγρασία λίγο η ελλιπής προπόνηση από το 30 και μετά είχα κράμπες και στις δύο τις γαμπες και τους οπίσθιους μηριαίους.
Σιγά σιγά με μπόλικους ηλεκτρολύτες ( αν και από την αρχή τους διπλάσιασα σε σχέση με πέρσι) και χαλαρό ρυθμο τερμάτισα σε 4 και 20.
Όπως είπα και πέρυσι δεν ξανατρεχω πάλι αν δεν κάνω σοβαρή προετοιμασία.
Μπραβο σε όλους πάντως
Συγχαρητήρια!!
(Ηλεκτρολύτες σε τι μορφή;)
Saltsticks τα καπάκια.
Στους σταθμούς όπου έβρισκα μετά το 30 έπινα και Powerade
Ήταν θαύμα που δεν έμεινα.
Όμως μέσα από την κούραση και την ταλαιπωρία, τα δάκρυα, τον πόνο νιώθω μια κάθαρση με το γαμημενο.
Spoiler alert: Όπερ και εγένετο!
Δε θυμάμαι άλλη φορά να φτάνω Μαραθώνα το πρωί και να είμαι άνετος με το tshirt χωρίς να κρυώνω.
Μπάχαλο η διοργάνωση, στην είσοδο του σταδίου είχαν τη φαεινή ιδέα να στήσουν και τουαλέτες και έγινε ένας συνωστισμός εκεί για κανένα δεκάλεπτο. Με αυτά και με αυτά πρόλαβα να κάνω ζέσταμα μαξ 5 λεπτά.
Από το 3-4km ήδη είχα την αίσθηση του καιρού ότι δεν είναι καλός και φαινόταν στο τρέξιμο μου, δεν πήγαινα άνετος. Η μπλούζα ήταν μούσκεμα ήδη από την υγρασία και τον ιδρώτα.
Άντε υπομονή, άντε λίγο ακόμα που να εγκαταλείπεις εδώ στις ερημιές και φτάσαμε στο Alex Pak (iykyk) και στο τέλος της ανηφόρας εκεί κάθε δύναμη εγκατέλειψε και μέχρι το Σταυρό πήγαινα ως επιβίωση.
Από εκεί πιάνει κατηφόρα, αναθάρρησα λίγο, αλλά όποτε έβρισκα λίγο φλατ κρέμαγα. Έτσι πάμε μέχρι να πιάσουμε Βασιλίσσης Σοφίας και εκεί κάπως τσούλησε στην κατηφόρα ως τον τερματισμό.
Συνοπτικά, για sub 3:30 πήγαινα, με τις κακές καιρικές συνθήκες βγήκε 3:53 με μεγάλη ταλαιπωρία. Πάλι καλά λέω, θα μπορούσε άνετο DNF από νωρίς κιόλας.