Γυμναστικη και γυμναστηριο!

say more, μπας και ξεκουνηθουμε

1 Like

Hevy.
Απλη κατανοητή και αν ψαχτεις εχει πολυ ζουμί

5 Likes

Φανταστικος ημιμαραθωνιος σημερα με εκπληκτικά τοπία στην περιοχη Connemara της Ιρλανδίας! 21 χιλιόμετρα αναμεσα σε βουνα, κοιλάδες, λιμνες, δαση και ποτάμια. Μιλάμε για μαγικη φάση, για όσους ψήνετε και το εξωτερικό. Ψιλοδυσκολη διαδρομη με μια γαμημενη ανηφόρα τριων χιλιομετρων που ονομαζεται χαϊδευτικά Hell Of The West…

Λογω δυσκολιας, ήθελα απλως να τερματισω σε κατω απο δυο ώρες, τελικα εκανα 1:57.

Ααα κι ο αγωνας ξεκινησε πανω σε ενα φιορδ!

19 Likes

Βλέποντας την παραπάνω φωτό, το μόνο που σκέφτομαι εγώ είναι μια πλαστική καρέκλα στην άκρη κάτω αριστερά, μια μπύρα και ένα κουτί κοτομπουκιές δίπλα της, μια ομπρέλα παραλίας από πάνω κ ακουστικά στο κεφάλι - οπότε double τα «εύγε» για την προσπάθεια :bangbang:

8 Likes

Και εκεί που εχω παρει εμπρός με το γυμναστήριο βρηκα τα πατηματα μου βλεπω αποτελέσματα ηρθε η Παρασκευή το μεσημέρι γυρίζοντας με το ποδήλατο απο τη δουλειά κ κυριολεκτικα 30 δευτερόλεπτα πριν το σπιτι μου επεσα με το ποδήλατο μου προσπαθώντας να μην χτυπήσω μετωπικα με αμάξι.

Ναι πάτησα λάθος το φρένο ειχε κατω χαλικι κ νερο αλλα αυτο που φταίει περισσότερο ειναι η βιασύνη κ το αγχος που εχει ποτίσει τη ζωη μου.

Αποτελέσμα χτυπημένος ωμος, χερι κ λιγο το γονατο.

Ηρεμηστε παιδιά. Ολα θα τα προλάβουμε. Ας φτάσουμε κ 2 λεπτα αργότερα στον προορισμό μας.

Γυμναστήριο μπαίνει στον παγο κ οταν ξαναρχισω μαλλον μονο με λαστιχα.

16 Likes

Περαστικα ρε συ!

4 Likes

Περαστικα ρε αγορι. Το γυμναστηριο και το ποδηλατο θα περιμενουν, εσυ να εισαι καλα.

Λιγο φλεξαρισμα επειδη το χαρηκα σημερα, επαιξα σε ενα charity φιλικο για ενα ημιχρονακι, με αντιπαλο τους παλαιμαχους Πανιωνιου. Βαγγελη Μαντζιε, δεν θα σκοραρεις ρε. Μονο δυο ασιστ θα κανεις (και 19054 ντριμπλες και κατι 40αρες μπαλιες για αλλαγη παιχνιδιου).

Καλα να ειμαστε, να μπορουμε να παιζουμε και να βοηθαμε οσους εχουν αναγκη.

7 Likes

Ωραίος αγώνας προς τιμήν των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής. Ωραια διαδρομή και τρέχοντας την σε χαλαρό ρυθμό την ευχαριστήθηκα πολύ.

14 Likes

Μπράβο.
Μου έτυχε υποχρέωση το πρωί και δεν πήγα ενώ το είχα στο Καλεντάρι μου.
Του χρόνου πάλι.
Είδα είχε κόσμο πάντως.

1 Like