Γυμναστικη και γυμναστηριο!

Ειναι αληθεια. Παρατησα το Μποντι-Μπιλντινγκ για ν’ ασχοληθω με το Μοντελινγκ και το Ροκιν.γκρ. Αυτα εχει η ζωη.

[SPOILER]Σοβαρα τωρα, καποια στιγμη θελω ν’ ασχοληθω ελαφρως αλλα δε το κοβω να γινεται. ‘‘Καιω’’ οτι τρωω και ειμαι 65 κιλα παναθεμα. Δε μπορω να παρω βαρος με τιποτα. Ο μονος τροπος ειναι να συνδυαζω πρωτεινες υδατανθρακες κτλ με 5 γευματα τη μερα. Και δε τη παλευω ιδιαιτερα σε φαση προγραμματισμενα γευματα.

Θα θελα να χα 7-8 κιλακια παραπανω[/SPOILER]

φυσικά και μπορείς…ασκήσεις αλτικότητας , ευλυγυσίας και εκρηκτικότητας…
είμαι από Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα προπονητική στίβου…

πηγαινε μια βολτα και ρωτα καποιον γυμναστη δεν χανεις τιποτα

αλλαξα προγραμα αρχισα ενα για γραμμωση

και το συνδυαζω με διαιτα

ειναι τρελο

συνολικα ειναι 5 ημερο η 5 μερα ειναι προαιρετικη αμα προλαβω
εχει 8 ασκησεις στηθους και ενα σουπερ σετ κατα το οποιο νιωθω την ζωη μου να φευγει

Τι σας τι σπαει στο γυμναστηριο?:stuck_out_tongue:

Κακα τα ψεμματα μετα απο καποιο καιρο κατανταει βαρετο το γυμναστηριο…:-s Στην αρχη ενθουσιασμος,ολα ωραια κ καλα,μετα πλακωνει η βαρεμαρα…

Το σκευτομαι σοβαροτατα να αρχισω το καλοκαιρι… Καποτε εκανα και μου αρεσε, αλλα το παρατισα. Το γιατι ακομα δεν το ξερω…:stuck_out_tongue:

μονος σου οντως ειναι βαρετο αλλα αμα πηγαινεις με φιλο σου ειναι πολυ καλυτερα…

Φάση έχει πήγα το καλοκαίρι μια φορά με ενα φίλο μου τσάμπα με μέσο. Δεν το χρειάζομαι και πολύ βέβαια έχω διάδρομο, βαράκια κλπ αλλά έχει πολυ φάση να βλέπεις τους φλώρους με τα γυαλάκια που έχουν λιώσει κάθε ένα πους απ που κάνουν να σφίγγονται στον καθρέφτη :stuck_out_tongue:

Γυμναστήριο??? :lol: :lol: Να πάω να βλέπω, τους μπράσταράδες, με τις ιδρωμένες μασχάλες ?? :lol: , Περπατάω μια φορα per week απο Κάντζα μέχρι Πετρούπολη, έχω και ένα διάδρομο, και βαράκια, και είμαι μια χαρά .

Ολο λεω θα αρχισω και θα αρχισω και ολο κατι προκυπτει και αναβαλετε…

Οπως λεω θα διαβασω θα διαβασω και μετα παπαλα#-o

Τεσπα,το σωμα μου αυτογυμναζεται απο μονο του.Χωρις να κανω γυμνασιτκη εχω σωματαρα

Τελευταία φορά, πάτησα μόνο στην εγγραφή και μετά εξαφανιζόλ.
Καλό πράγμα αλλά πολύ βαρετό :S

Eγω μαλλον ξεκιναω τον αλλο μηνα.

Εγώ ήμουν ψυχάκιας του γυμναστηρίου για χρόνια αλλά το αφήνω για να ασχοληθώ με πολεμικές τέχνες. Γυμνάζουν σώμα και πνεύμα μαζί. Ορμάτε ρε!

Ρε γιατί λέτε ότι είναι βαρετό?! Ο διάδρομος ναι, τα όργανα όχι!

το γυμναστηριο ειναι τροπος ζωης.
παροτι φαινεται βαρετο και κουραστικο
αν προσαρμοσεις την ασκηση στον ψυχισμο και τη διαθεση σου
(και οχι στα βιτσια σου βλ.περηφανια,ζηλια)
θα μεγιστοποιησεις την ενεργεια σου και κατα συνεπεια την ποιοτητα ζωης σου.
Το θεμα δεν ειναι να γυμναστεις για να δειξεις, αλλα για να “ζησεις”
…αλλα αυτο το μαθαινεις οσο ζεις και οσο ψαχνεις να βρεις την …αληθεια
…τη δικη σου αληθεια…ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ(ΤΙ ΕΙΠΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ)

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΟΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΟΥ!

(ΚΑΙ ΟΧΙ"ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΤΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ")

Ε όχι και τρόπος ζωής το γυμναστήριο τώρα. Προτιμότερο είναι να κάνεις κάποιο άθλημα, ή έστω μόνο τρέξιμο, παρά να πηγαίνεις και να κλείνεσαι μέσα σε μια αίθουσα γυμναστηρίου. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να απολαύσω κάτι τέτοιο.

Εγώ άντεξα δυο μήνες και το κοψα. Τώρα θα ξεκινήσω κολυμβητήριο. Και καλύτερη γυμναστική κάνεις και περνάς πολύ καλύτερα, ειδικα αν είσαι με παρέα…

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα…

δεν παταω ποτε σε γυμναστηρια:-s το πολυ πολυ να παω για κανα τρεξιμο αν βαριεμαι παααρα πολυ…

Δεν γυμνάζομαι πια και εχω φτασει τα 125 κιλα και φοβαμαι δεν εχω φρενα.