αμαααν γυμναστικη επειγοντως:) αμα βαζεις κ καλη μουσικουλα κ κανεις ασκησεις στο σπιτι ειναι μια χαρα.
Πωπω κάτι κομπλεξάρες εδώ μέσα. Όλοι οι λαπάδες κλασικά σνομπάρουν τη γυμναστική και το παίζουν έξυπνοι. Το να κάνεις γυμναστική δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο πράγμα στη ζωή σου ζώα.
Εγώ έχω κανα δίμηνο να πατήσω λόγω τρεξίματος, άγχους και στενοχώριας γενικά, αλλά σιγά σιγά όταν τελειώσουν τα γραπτά θα το ξαναβάλω κανονικά στο πρόγραμμα. Πλήρωσα για ένα χρόνο τον Ιούλιο 150 ευρώ μια και καλή. Μπροστά σε αυτή τη τιμή το ότι τα μπάνια δεν είναι και τόσο καθαρά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου
εγώ πληρώνω 50 και έχω και καθαρά μπάνια8)
50 τον χρόνο?
Κωλοαγγλάκι
εννοείται…8)
Ε ρε γμ καθε φορα που παω γυμναστηριο μετα απο κανα μηνα αρχιζει η απιστευτη βαρεμαρα μεχρι που σταματαω να πηγαινω…και μεχρι παλι να μου ερθει η ορεξη να παω εχουν περασει 3-4 μηνες,εφτασε και το καλοκαιρι,πως θα βγουμε στις παραλιες μαγκες? ε? Zητω οι μπυροκοιλιες…
Δεν εχω αθληθει ποτε στη ζωη μου ουτε εχω πατησει γυμναστηριο.Eιμαι πιο σαπιος και απ τη σαπιλα,καπνιζω,πινω,τρωω αλλα παραμενω τσιλιβιθρονι!:DΣτο δημοτικο μονο ειχα παει ποδοσφαιρο,κολυμβητηριο και ενοργανη αλλα ουτε μηνα δεν ειχα κατσει στο καθενα!
Έτσσσσι, φαι και ποτό και μηδέν γραμμάρια!
αντε ρε fenriz :lol3::lol3:
γκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευγκευ
Μη κοροιδεύετε το νέο Μελισσανίδη.
Νέκρο, φοράς και τέτοια?
[τιμιοτητα]
Πλακα πλακα το τι ματι ειχαμε ριξει εκει οταν αλλαζαν τα κοριτσια δεν λεγεται:lol::lol:…Δεν κανω εγω για γυμναστικη ρε ουτε για τιποτα σχετικα ειμαι ο αμπαλος της αμπαλοσυνης!Μπλακ μεταλ,καναπες,σουβλακια,μπυρες,κρασα και αλλα τετοια ομορφα!
[/τιμιοτητα]
Εντιτ: Φρηδομ στα διαλα!
Κι εγώ βαριέμαι τη γυμναστική όσο τίποτα άλλο… Αν εξαιρέσουμε ένα χρόνο που έκανα ρυθμική (στην πρώτη δημοτικού), δεν έχω πατήσει σε γυμναστήριο. Στο σχολείο, έκανα με το ζόρι κι όταν αδιαθετούσα ήμουν μες στην καλή χαρά που θα τη γλίτωνα
Επισης να σημειωσω οτι ειχα το πανσχολικο ρεκορ σε απουσιες στην ωρα της γυμναστικης γιατι ποτε δεν εκανα και σπανιοτατα φορουσα φορμα!
Mε κολαν θα’σαι μουρλια φενριζ.
τι γυμναστιρ…ζζζζζζζζζζζζζ:!: (βαρεμαραααα…κανα μπασκετακι και πολυ comple λεμε…)
Εγώ πάλι γουστάρω γυμναστική όταν βρίσκω χρόνο… και περισσότερο όταν έχω και την κατάλληλη μουσική. Στο τέλος πλακώνομαι στα μπυρόνια. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας.
Στο σχολειο απεφευγα την ωρα τησ γυμναστικης οπως ο διαολος το λιβανι (πολυ μ’αρεσει αυτη η παρομοιωση:p)
Γυμναστηριο εχω γραφτει 2 φορες στη ζωη μου … δυο καλοκαιρια…και ηταν τερμα βαρετα. Γυμναστηριο ειναι να πας με παρεα βασικα αλλιως δε λεει.Και ποσο μαλλον αν εισαι κοριτσι που ερχονται μερικα λιγουρια και σου πιανουν ταχα μου ταχα μου τη κουβεντουλα [-X
Σπιτι μου αρεσει πολυ να κανω διαδρομο(και 1 ωρα)και μετα μπανιερα κατευθειαν.Βαζεις και τερμα τη μουσικουλα σουκαι πορωνεσαι (οι ac/dc ταιριαζουν ωραια:wink:)…
Παλιοτερα πηγαινα και μπαλετο (απο τεσσαρων μεχρι δεκατεσσαρων) αλλα το σταματησα και απο μπαλαρινα εγινα μπαλα
Ωραια φαση ηταν ομως.Καναμε εκτος απο κλασικο με πουεντες,φλαμεγκο και συγχρονο
Κατι αλλο που θα μου αρεσε ν’ασχοληθω ειναι πολεμικες τεχνες αλλα τωρα ειναι πολυ αργα…Με τετοια πραγματα καλο ειναι να ξεκινας απο παιδι…
εγω ξεκινησα γυμναστηριο εδω και τρια χρονια και εχω αρχισει να βλεπω αποτελεσματα. Βεβαια προσεχω και τι τρωω, αλλα δεν αποφευγω τις μπυροκρεπαλες
καλά μετά απο τρία χρόνια είδες αποτελέσματα…:pεγώ δύο μήνες πηγαίνω εντατικά και ήδη έχω αρχισει να βλέπω αποτελεσματα/βεβαία νταξ δεν είχα πρόβλημα πάχους, το αντίθετο απλά λίγο μπρατσάκια ήθελα να φτιάξω γιατί ήμουν καχεκτικο:roll:
Παιδια… το γυμναστηριο μετρα με μουσικη.Με παρεα δεν λεει γιατι δεν συγκεντρωνεσαι και χανεις τα σετ!
Οταν εχεις mp3 ειναι τρελο.Πας και χτυπιεσαι με τις ωρες.:roll: