4 μήνες πάω και ήδη έχω βελτίωση.
σημερα ξεκινησα και γω
ακολουθει κανεις προγραμμα για αδυνατισμα
ή
ολοι πατε για μποντιμπιλντερς???
Δεν εχω παει ποτε γυμναστηριο…Βασικα ξερω οτι θα βαρεθω και εκτος αυτου εν αισθανομαι και τοσο ανετα8)…Εχω ενα μηχανηματακι σπιτι που λεγεται bullworker…Υποτιθεται πως κανω 12 ασκησεις μερα παρα μερα…Τις παραμελω συχνα:D…Παντως νταξει κανει δουλεια…Δηλαδη οποιος εχει ορεξη δυναμωνει πριν το καταλαβει…Και δεν πιανει χωρο…
Εγω προσωπικα ασχολουμαι με την κολυμβηση επαγγελματικα, οποτε χρησιμοποιω το γυμναστηριο για να δυναμωσω συγκεκριμενουσ μυς του σωματος μου, τους οποιους χρησιμοποιω οταν κολυμπαω… Τωρα προγραμματα αδυνατισματος υπαρχουν παρα πολλα, αλλα καλυτερα να μιλησεις με καποιον στο γυμναστηριο, και αν ξερει τη δουλεια του θα σε βοηθησει
υ.γ. εγω θελω να γινω ο νεος ραμπο
ναι, αλλα σου λεει αμα θες να χασεις θα κανεις διαδρομο κτλ και δεν υπαρχει πιο βαρετο πραγμα…
Σε πιανουν τα κλαματα κι εκει?
δεν ειναι αστειο, μου χαλας και το κακο ιματζ που χω στο φλορουμ ε.
Το βαριέμαι το γυμναστήριο. Είμαι φαν του τρεξίματος και να κανω σχοινάκι στο σπίτι με την σωστή μουσική για να έχω βηματισμό. Το καλό με το να γυμνάζεσαι σπίτι σου είναι οτι το κάνεις την στιγμή που θέλεις και αυτό τα σπάει. Παλιά όταν ήθελα να πάω για τρέξιμο, μέχρι να φτάσω στο γήπεδο ( έπαιρνα και λεωφορείο κι αν είχε και κίνηση, αστα να πάνε ) μου έφευγε η όρεξη.
Eγω και το εργαλειο μου.
Αμα δεν χυσεις κιλα ιδρωτα δεν γινεται τπτ,και ειδικα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι κ παραλιες και σου ξου μου. Σιγουρα το γυμναστηριο ειναι βαρετο αλλα και τι να κανεις,να γεμισεις το σπιτι σου με οργανα η να πας να τρεχεις σε παραλιες.
εγω ξεκινησα γυμναστηριο πριν τεσσερα χρονια, σαν συμπληρωμα για την κολυμβηση. Απο τοτε εχω δει βελτιωση, κυριως απο πλευρας ογκου… Γυμναζω κυριως μυς που χρησιμοποιω στην κολυμβηση, αλλα δεν χρησιμοποιω powerplate κτλπ. Ενα καλο γυμναστηριο ειναι το Joe Weider στο Παγκρατι ( για αυτους που μενουν κοντα )
γυμναστηριο θαθελα να παω μολις τελειωσω το σχολειο.
τα 2 κακα ειναι οτι αν δεν συνδυαζεται με προσεγμενη διατροφη τσαμπα παιδευεσαι και οτι χωρις παρεα δεν παλευεται.
προτιμω να παω για καμια μπαλιτσα η κανα τρεξιμο και σπιτι κανα βαρακι
πηγαινω εδω και κανα μηνα…τωρα εχει 2 μερες δεν παω γιατι θελει συνδρομη…αλλα νιοθω ηδη πολυ δυνατος
Φορατε και εσεις μπλουζακι η φορμα bodytalk???:p:lol:
Δυστυχως εχουν γεμισει τα γυμναστηρια απο καγκουρες και φελους,ξερετε αυτους που φορανε το κολλητο ασπρο μπλουζακι για να φαινονται δηθεν οι πλατες κ τα μπρατσα,που φαινεται το αποτριχωμενο στηθος,αυτους που σηκωνουν πολλα κιλα και μεσα σε ολη την υπερπροσπαθεια τους κ καλα κανουν διαφορα επιφωνηματα (τσα!,τςςςς κλπ#-o).:?#-o
Πραγματικα κατι τετοιοι τυποι ειναι ελεινοι…
εγω φοραω μπλουζα 300, που μπροστα εχει τον λεωνιδα και πισω γραφει σταντ, φαιτ αντ νται…
πες κανενα καλο κολυμβητηριο pls γιατι το πιο κοντινο μου ειναι του παναθηναικου και ειναι αθλιο:thumbdown:
ps: μην μου πει κανενας παλι " οφ τοπικ, εδω μιλαμε για γυμναστηρια και οχι κολυμβητηρια", θα δαγκωσω:x
αχ τα σιχαινομαι τα γυμναστηρια κυριως για τον κοσμο τους εχω χρονια να παω και βλεπω δεν αλλαξαν τα πραγματα.Εγω εκανα 20 χρονια χορο οποτε πηγαινα μονο εκει περιστασιακα μετα απο τραυματισμους κυριως για τα βαρη κτλ.
Τωρα εχω παρει το wii fit αλλα βαριεμαι ρε γμτ…αλλα ενταξει γυμναζομαι στις κουνιες που τρεχω + σπρωχνω καροτσι διδυμων πιανεται?
αχ τα σιχαινομαι τα γυμναστηρια κυριως για τον κοσμο τους εχω χρονια να παω και βλεπω δεν αλλαξαν τα πραγματα.Εγω εκανα 20 χρονια χορο οποτε πηγαινα μονο εκει περιστασιακα μετα απο τραυματισμους κυριως για τα βαρη κτλ.
Τωρα εχω παρει το wii fit αλλα βαριεμαι ρε γμτ…αλλα ενταξει γυμναζομαι στις κουνιες που τρεχω + σπρωχνω καροτσι διδυμων πιανεται?
Εγώ σε καμιά βδομάδα θα αρχίσω κολυμβητήριο.Επειδή θέλω να χάσω κάποια κιλά και γενικά να φτιάξει λίγο το σώμα, είπα αντί για γυμναστήριο να πάω εκεί.
Τώρα ελπίζω να αξίζει.
Now playing: Gamma Ray - Somewhere Out in Space
via FoxyTunes
space queen που μενεις?
δεν ξερω αν σε βολευει αλλα του ψυχικου ειναι πολυ καλο και δεν εχει κοσμο
πανε πολλοι γνωστοι μου κτλ ειναι και καθαρο