Γυμναστικη και γυμναστηριο!

διπλα μενω. ποιο εννοεις?δεν το ξερω.

Θα ρωτησω τη μαμα μου το απογευμα και θα σου πω ακριβως πως να πας.

αν εννοεις αυτο που ειναι λ.πεντελης ειναι πολυ μακρια αλλα thanx anyway

Ετσι ρε κολυμβητηριο. Η καλυτερη ασκηση ειναι. Γυμναστηρια και μλκιες :stuck_out_tongue:
Πηγαινα 9 χρονια και στο τελος ημουνα αγωνιστικη αλλα αναγκαστηκα να σταματησω ρε γαμωτο γιατι ηθελε πολλες ωρες προπονηση και δεν τα προλαβαινα ολα.
Τωρα σκεφτομαι να βρω κι εγω κανενα για να πηγαινω στις ωρες του κοινου να κολυμπαω λιγο μονος μου.
Μεχρι τοτε τη βγαζω με το περιστασιακο τζογκινγκ σε παρκα στις 5 το πρωι οταν δε με πιανει υπνος :stuck_out_tongue:

αυτο το κολυμβητηριο που σας λεω κολυμπατε μονοι σας δεν ειναι με δασκαλο κλτ
παντως για μενα το κολυμπι ειναι η καλυτερη γυμναστικη θα παω και τα παιδια απο του χρονου και σε βοηθαει και στο ανοσοποιητικο κτλ

για κοπελες και το πιλατες ειναι ωραιο

space queen το γαλάτσι έχει γαμάτο κολυμβητήριο, δε ξέρω πόσο κοντά μένεις.

Το ποιο? :-s

ειναι ενα ειδος γυμναστικης και αντρες κανουν αλλα οχι πολλοι
κοιτα εδω

παντως φτιαχνεις σωματαρα με αυτο

Ok… ειδα το video 3 φορες μεχρι να καταφερω να δωσω προσοχη στις ασκησεις και οχι στην κοπελα :roll::oops:

χεχε γραψου λοιπον πιλατες να κανεις κ οφθαλμολουτρο

space queen ειναι σε παροδο της οδου Ξανθου δηλαδη κοντα στη Μεσογειων που ειναι τα goodys του Χολαργου απεναντι για να καταλαβεις περνας απεναντι πρωτος δρομος δεξια

καλες βουτιες!!!

__ :smiley: κι εγώ ψήνομαι για κάτι τέτοιο!! :smiley:

__Τώρα βγήκε και το Wii Fit Plus, ψήσου-ψήσου, είναι καλύτερο!! :smiley: :smiley:

__Σοβαρά τώρα, είμαι αρκετά ντροπαλός για κολύμπι με άλλους, να πηγαίνω μόνος ψωρίς παρέα κλπ… Οπότε ψάχνω και κάτι πιο εναλλακτικό και το Plus στο σέφτομαι σοβαρά… Το είχα τσεκάρει κι εγώ αυτό κοντά στο Ψυχικό (αυτό που είναι δίπλα στην Εθνική Άμυνα δε λες;), δεν έχει πολλές ώρες για το κοινό μιας και είναι σαν αθλητικό κέντρο του δήμου, αλλά είναι καθαρό και το περιβάλλον είναι όντως πολύ-πολύ όμορφο. 8)

__Κι εμένα μου τη σπάνε τα γυμναστήρια και το όλο στιλάκι, και μπορώ να σε καταλάβω γιατί κι εγώ ήμουν αθλητής (10 χρόνια Tae-Kwon-Do… εσύ 20 χρόνια χορό?!! μπράβο… μουσική, τραγούδι, lyrics, χορός πολυτάλαντη!) και επειδή δίπλα σε μας ήταν “τα μηχανήματα” και οι “σφίχτες” δεν άντεχα με τίποτα. Βρήκα ένα ωραίο και cool γυμναστήριο (όχι φουσκωτοί με κρεατίνες κλπ) στο Ψυχικό που να μου αρέσει και να με βολεύει, αλλά εκτός απ’ το ότι είναι λίγο μικρούλι και στριμωγμένο, κοστίζει περίπου 80 ευρώ το μήνα… :? Οπότε, μιας και μου αρέσει να αθλούμαι με φίλους (μπάσκετ, βόλλευ, ποδόσφαιρο… ακόμα και πινγκ-πόνγκ, μου αρέσουν πολύ τα αθλήματα -ιδίως τα ομαδικά), είπα να πάρω και ένα Wii με το Plus έτσι για ξεμούδιασμα… Ελπίζω όμως να μην είναι πεταμένα λεφτά (αν και δεν περιμένω να αντικαταστήσει το γυμναστήριο, ξέρω τι να περιμένω, απλά να μην είναι κάτι που στην αρχή φαίνεται πιο καλό απ’ όσο τελικά σε βάθος χρόνου αποδεικνύεται).

__Αυτά περί γυμναστικής και γυμναστηρίου…

__Εχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα, και είμαι υπέρ της άθλησης, αλλά μάλλον όχι υπέρ του πρωταθλητισμού -ειδικά αν δεν υπάρχει παιδεία σε αυτούς που εμπλέκονται…

υ.γ. φυσικά και πιάνεται το σπρώξιμο σε καροτσάκι! είναι και διπλό!! :lol: πιο advanced :lol: και που να αρχίσουν και να τρέχουν σαν τρελά στο πάρκο -θα χάνεις 3 κιλά σε κάθε επίσκεψη στο πάρκο, φέτες θα γίνεις! χαχαχα!! :lol:βασικά όλες οι γυναίκες που είναι μητέρες, σύζυγοι, νοικοκυρές, επαγγελματίες κλπ, είναι πρωταθλήτριες στο τρέξιμο και την αντοχή έτσι κι αλλιώς! :smiley:

αχ ωραια τα λες…ακομα δεν ειμαι φετες αλλα φιλοδοξω…

Για πες για το γυμναστηριο αυτο στο ψυχικο ποιο λες γιατι τωρα μετακομισαμε εδω και δεν ξερω.Εμενα στο Χολαργο+μετα στους Αμπελοκηπους αλλα πηγαινα κεντρο για μπαλετο κτλ σε επαγγελματικη εκει και εκει καναμε και γυμναστικη κοιλιακους,αεροβικη κτλ κλτ.

κι εγω ειμαι υπερ του αθλητισμου κτλ δυστυχως σταματησα γιατι αρρωστησα απο την καρδια μου και μου χει κοστισει παρα πολυ

Κοιτα στο wii fit εχει καποιες ασκησεις που βοηθανε πολυ αξιζει και ειναι ωραια φαση γιατι μπορεις να το συνδυασεις να παιξεις με κανα φιλο σου η φιλη .

Οσο για τις κουνιες δεν εχω παραπονο και την τρεχαλα εδω εχω χασει πολλα κιλα αλλα εχω κι αλλα τοσα που πηρα στις εγκυμοσυνες μου !
Μπασκετ παιζει ο αντρας μου εδω πανε σε γηπεδο που χει κοντα στο οικολογικο παρκο στο Ψυχικο αν ξερεις

παντως αν ημουν αντρας θα κανα πολεμικη τεχνη η καποειρα!!
τωρα αν μπορουσα θα εκανα πιλατες και εννοειται θα κανα και χορο

α ρε πεφτουλα:p…

wii ε?

[SPOILER]](http://imagefra.me/)[/IMG]

](http://imagefra.me/view.php?img=/1/11/22/f_ii72knb5x3mm_b2cfe53.jpg&srv=img03)[/IMG][/SPOILER]
:lol::lol:μιλαμε για τρελο καψιμο…οσο το περιεργαστικα,μου αρεσε αρκετα…ομως γενικα,πλην του χαβαλε,δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλυτερο απο εναν πχ μικρο διαδρομο στο σπιτι,ενα μικρο πολυμηχανημα για ασκησεις κτλ…σιγουρα πιο οικονομικο,οκ:p…παντως και γω ειμαι υπερ του οπως και να εχει,μιας και τουλαχιστον δεν σε χωνει στο καναπε να μαμουχαλιαζεις παιζοντας cod αλλα σου προσφερει εστω και μια μικρη ασκηση…αν και θα ηθελα να το επεξεργαστω κι αλλο,ειμαι σιγουρος πως εχει πολλα ακομα πλην της γιογκα:p:p

Για τα τζημ,συμφωνω και γω με τα παραπανω,δεν μου αρεσει γενικα το κλιμα στα περισσοτερα μεγαλα,ουτε και η νοοτροπια των υπευθυνων…μιας και γω αθλουμε οσο περισσοτερο μπορω(περασα πολλα χρονια της ζωης μου κανοντας πρωταθλητισμο-στιβο),τωρα πλεον που τα εχω αφησει και απλα θελω να ξεμπουκωνω και να διατηρησω την γατισια σιλουετα μου:lol::p,ψαχνω και γω μικρα γυμναστηριακια,χωρις πολλα πολλα…ειχα βρει στη Δαφνη που εμενα ενα παρα πολυ καλο,40 ευρω το μηνα μονο,αρκετα Rocky και 80s ντεκορ μεσα,που ημουνα πολυ ευχαριστημενος…

Γενικα ειμαι παντως,υπερ της αθλησης ΚΑΙ σε γυμναστηριο,εφοσων βεβαια καποιος θελει οντως να αθληθει…και δεν μιλαω για αυξηση μυικης μαζας και λοιπα τουμπανιαρικα(που και οποιος γουσταρει ας χωθει,απλα χωρις ουσιες κ λοιπες αηδιες,που μοιραζοντε σαν διαφημιστηκα πιτσαριας,στα περισσοτερα μεγαλα τζυμ,διχως κανενα ενδοιασμους),αλλα για τα βασικα,για να ειναι σε φορμα τεσπα και να γλιτωνει απο πονους και πιασιματα,γιατι ξενερωνω πολυ οταν βλεπω 22αρηδες και πονανε σαν 40αρηδες+ οταν σηκωνουν κατι ή περπατανε 10 μετρα…αεροβια σε καλο συνδιασμο με βαρη,ειναι οτι καλυτερο…

Οπως και να εχει,απο οπου και να το δει κανεις,η ασκηση κακο δεν εκανε ποτε σε κανενα…για κολυμπι το σκεφτομουνα οσο ημουνα αθηνα,αλλα δεν το εκανα τλκ και ακομα δν ξερω γτ…

ΤΟ QUOTE ΠΡΟΣ ABIGAIL ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ:

__Μην ανυσηχείς, τα μικρά που σε βοήθησαν να τα βάλεις, θα σε βοηθήσουν και να τα χάσεις -έχει να πέσει τρέεεεεξιμο!! :stuck_out_tongue:

__Στο οικολογικό; Αα! αυτό που έχει δύο μπασκέτες και δίπλα και γηπεδάκι τέννις ε; Ναι, έχω πάει εκεί (για προπόνησε μόνος μου σε ποδόσφαιρο), ωραίο γήπεδο, αλλά στη μία μπασκέτα έχει χαλάσει το έδαφος και είναι λίγο επικίνδυνο… :-k Γενικά έχει αρκετά γηπεδάκια η περιοχή σας (και γενικά είναι πολύ ωραία περιοχή, ειδικά τα δρομάκια για βόλτες τη νύχτα -μιας και είνα και ασφαλής την έχω περπατήσει όλη!). Το κακό είναι ότι πολλά ωραία γηπεδάκια /πάρκα κλπ για να χάσεις τα κιλά, αλλά έχει και εκεί κοντά τους πολύ ωραία ζαχαροπλαστεία για να τα ξαναβάλεις αυτοστιγμή! :#-o :lol:

__Για γυμναστήρια που λες, πρέπει να έχει και ένα πάνω στη Μεσογείων, αλλά είναι λίγο μακριά και δε το έψαξα. Εκεί κοντά, έχει ένα μικρό που έχει μπαλέτο / χορό και Tae-Kwon-Do αν θυμάμαι καλά και είναι δίπλα στο δημαρχείο (Παρίτση νομίζω η οδός). Κοντά σε στο υπέροχο ανθοπωλείο της Χρύσας επί της Δημοκρατίας (η οδός που σε βγάζει στη Μεσογείων, δίπλα στην εθνική άμυνα). Σ’ αυτό δεν έχω πάει, μόνο απ’ έξω το έχω δει, θυμίζει έτσι κι έτσι συνοικιακό μέρος για τα παιδιά της περιοχής… βέβαια η περιοχή είναι πολύ καλή οπότε φαντάζομαι πως δεν σηκώνει ό,τι κι ό,τι -όπερ θα έχει και καλό επίπεδο. Για όνομα θα σε γελάσω.

__Εχει ένα ακόμα εκεί κοντά στο πάρκο που πάει ο άντρας σου (το προηγούμενο ήταν 7 λεπτά με τα πόδια, αυτό 5), το οποίο έχει όργανα, ,διαδρόμους, τσιμπιμένη τιμή (αλλά όχι τόσο όσο το άλλο που σου έλεγα), μέτριες αλλά καλές εγκαταστάσεις και πρέπει να έχει κι αυτό tae-kwon-do και προγράμματα για γυναίκες (πιλάτες κλπ). Φαινόταν ωραίο αλλά κι αυτό λίιιγο στριμωγμένο. Ονομα δε θυμάμαι.

__Το τρίτο είναι κοντά στον Φάρο (Βασιλόπουλος, Πλαίσιο, Καρούζος), στον πρώτο όροφο ενός μικρού εμπορικού κέντρου που έχει εκεί (το πρώτο, αυτό που είναι πιο κοντά στον ΑΒ). Είναι αυτό που είχα αναφέρει. Πολύ καλές εγκαταστάσεις (αλλά μικρό), πεντακάθαρο και με καλό κόσμο. Εχει όργανα και διαδρόμους (+μαζαζ & powerplate που όμως τα πληρώνεις extra σε απλά οκ -για την περιοχή- τιμές), σάουνα (και χαμάμ νομίζω), ντουλαπάκια (όχι όμως ατομικά για να αφήνεις εκεί πράγματα και να πηγαίνεις να τα ξαναβρεις) και πεντακάθαρες ντουζιέρες που δεν πληρώνεις έξτρα, μηχανήματα και πολύ καλά και ποικίλα προγράμματα γυμναστικής (σε ωραίο χώρο). Κόστος, νομίζω 77 ευρώ το μήνα και άλλα τόσα περίπου η άπαξ εγγραφη. Είναι στην πρώτη παράλληλο (πρώτη προς τον Βασιλόπουλο) της Ομήρου και κάθετη στην Κηφησίας για να καταλάβεις, στο στενό του Καρούζου, ανεβαίνεις το τετράγωνο και στο τέλος που είναι και το εμπορικό είναι η είσοδος του (που πρώτη παράλληλος της Κηφησίας). Όνομα θυμάμαι αλλά δεν αναφέρω για να μην πούνε πως κάνω διαφήμιση (χοχοχο) :p.

__Ο,τι άλλο θες, ρώτα. :slight_smile:

EDIT:
__Α! ξέχασα! Αν ενδιαφέρεσαι για Γιόγκα (και όχι μόνο, έχει πάρα πολλά άλλα), έχεις δίπλα σου ένα απ’ τα καλύτερα μέρη της Αθήνας -σε εξαιρετικό περιβάλλον. Είναι σχεδόν επί της Κηφησίας, ανάμεσα στα ζαχαροπλαστεία fresh και leonidas -χιχιχι, άσε στο είπα πως η περιοχή δεν ενδείκνυται για δίαιτες! lol

__Ευχαριστώ για τα tips για το Wii Fit, φοβόμουν μην ήταν πιο πολύ παιχνίδι αλλά δεν έκανε δουλειά… Οπότε, μάλλον θα το πάρω (και μιας και φαντάζομαι το plus θα είναι ακόμα καλύτερο). 8)

__Επαγγελματική ε; Εχω κάνει κάποια μαθήματα (και σύγχρονο και κλασσικό) και είχε φοβερό ενδιαφέρον, χόρεψα και λίγο στο μέγαρο Θεσσαλονίκης!! ΛΟΛ!! οκ, οκ, δε χόρεψα ακριβώς (πού να χορέψω δίπλα στα παιδιά που πήγαιναν για πτυχείο!!), τον σάντσο Πάντσο έκανα στον Δον Κιχώτη, αλλά η εμπειρία με είχε πριζώσει πολύ (με έψηνε και η δασκάλα να δοκιμάσω). Μπορεί γενικά να το “ψιλοκοροϊδεύουμε” το μπαλέτο /χορό και ως “υψηλή τέχνη” και ως γυμναστική (που μαζί με το κολύμπι νομίζω πως στην πραγματικότητα είναι η πιο ολοκληρωμένη), αλλά αν τα γνωρίσεις από κοντά, γνωρίζεις την ομορφιά τους. Κρίμα που έπρεπε να σταματήσεις (και πρόβλημα καρδιάς τόσο νέα…!). Δεν πειράζει όμως, έτσι κι αλλιώς, όπως φαίνεται, είσαι πολύ δραστήρια και καλλιτεχνική φύση, οπότε δε θα έχεις πρόβλημα να διοχετεύσεις την ενέργεια και τις ανυσηχίες σου (αν και με τα bebe, δε βλέπω να σου μένει και πολύ ενέργεια! :lol:).

__Καποέρα ε; Ναι, μ’ αρέσουν κι εμένα πολύ κάτι τέτοια! Συνδιάζεις χορό και φοβερή γυμναστική με πολεμικές τέχνες! Μου αρέσουν και οι πολέμικές-πολεμικές τέχνες, αλλά πλέον φοβάμαι πιθανό τραυματισμό και τους “καυλωμένους” και θα πήγαινα κάπου μόνο αν ήταν πολύ καλό και σοβαρό το επίπεδο.

__Σκέφτομαι ακόμα να πάω και στον Κρατήρα για χορό (αν ξέρεις -είναι κάπου στο κέντρο, διδάσκει και ο Ερμής ο Μαλκότσης) που είναι κάτι πολύ μοντέρνο και έχει και τμήματα για ακροβατικά κλπ που πρέπει να έχουν πολύ ενδιαφέρον…!

__Να κάτι που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που ψάχνει για εναλλάκτικές προτάσεις γυμναστικής -χορός και Καποέρα! Ακόμα και μπαλέτο! Ναι ρε ρεμάλια, μη γελάτε! Ειδικά συμπληρωματικά στα βάρη είναι το τέλειο (στρέτσινγκ κλπ). Στο κάτω-κάτω, ο Ζαν Κλοντ ΒαΝτάμ έκανε ταυτόχρονα Καράτε, Βάρη & Μπαλέτο… 8) Γιέεεεεεα!! :lol:

__Αντε από 'κει ρε βλαμμένε!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue: Με δυό παιδιά και σύζυγο είναι η κοπέλα!! :lol: Απλά παίζει πιάνο /πλήκτρα, τραγουδάει και της αρέσει το prog και την ψήνω να κάνουμε μπάντα!! :p: :smiley:

__Ναι ρε ‘συ, το Wii δείχνει μεγάλη φάση! To είχα ψάξει πολύ το θέμα (όταν ήταν να το πρωτοβγάλουν στην Ελλάδα, ήταν να είμαι σ’ αυτούς που θα το παρουσίαζαν -πιο πολύ γιατί γούσταρα το Wii /Nintendo, άλλωστε δε θα ζητούσα χρήματα αλλά θα τα αντάλλασα με προϊόντα της Nintendo -αλλά τελικά δε μπορούσα… αν και στο τέλος συνεργαστήκαμε αλλιώς, αλλά το έκανα αφιλοκερδώς). …στο Big Bang

__To είχα ψάξει για τα παιχνίδια, ως παιχνιδομηχανή… Βέβαια, μετά ψιλοξεφούσκωσε το ενδιαφέρον, αλλά μετά με το Wii Fit άρχισα να το ξανασκέφτομαι!! Και μάλλον με βλέπω να το κάνω δώρο στον εαυτό μου τα Χριστούγεννα… :-k

__Αφού όπως λέει η Abi, κάνει δουλίτσα (και την κάνει και ευχάριστα), είναι ό,τι πρέπει για να ξεμουχλιάζεις όπως γράφεις… Και άσε το γέλιο με παρέα /κοπέλα κλπ +τα κλασσικά παιχνίδια (κανα Zelda, Mario…). Και δεν πιάνει τον χώρο που πιάνει ένας διάδρομος και είναι και πιο οικονομικό /πρακτικό… Βασικά, δεν μου αρέσει καθόλου η γυμναστική στο σπίτι (κόλλημα?) αν δεν έχεις ειδικό χώρο… Κάτι διαδρόμους στη μέση του σαλονιού και κάτι ποδήλατα στην κρεββατοκάμαρα που γίνονται κρεμάστρες ρούχων, σχεδόν μπορώ να πω πως με θλίβουν ως εικόνα… :-s

υ.γ. κορίτσια, ο Λούπιν έχει όντως γατίσια σιλουέτα, ΤΡΕΞΤΕ!!! :lol:

γυμναστικη που κανεις με το wii boxing δεν υπαρχει αλλη ε. Ρωτηστε και τον δουδο :expressionless:

ωραια τα λετε…

Λοιπον Shadow εδω κοντα μου μενεις? αν εχεις συγκροτημα μετα χαρας να συμμετεχω ψαχνω αλλωστε εβαλα και αγγελια τρομαρα μου

εχω και ενα prog demo να σου στειλω αν θελεις

Λοιπον αντικειμενικα για φαση οπως τη δικη μου με μωρα κτλ καλο ειναι το wii fit εγω το πηρα γιατι δε μπορουσα να αφησω τοτε το μεγαλο γιατι θηλαζε καθε 1 ωρα (τι σας λεω τωρα) και γιατι μετα τον πρωτο τοκετο μου εκανα ενα χειρουργειο κ ετσι δε θα μπορουσα να κανω τελεια οτι μου λεγε πχ ο γυμναστης στο γυμναστηριο και ουτε εχω καμια ορεξη να του εξηγω τι κανει και τι δεν κανει να κανω.Γενικως το κολυμπι δεν το αντεχω ειναι σαν το τρεξιμο για μενα δεν το αντεχει η καρδια μου παρολο που εχω κανει το χειρουργειο εκει δεν ειδα διαφορα.Μου αρεσει το χαλαρο κολυμπι δηλαδη ξερεις να κανω βουτιες απο το βραχο και να πλατσουριζω οχι βαρια πραματα.Βαρη κτλ δεν κανει,χορος με τιποτα αντε κανα φλαμενκο γιατι δεν κανει να πεσω στα χερια κατω γενικως να βαλω δυναμη πολυ μεγαλη στα χερια μου γιατι εχω μεσα στην καρδια μου 2 καλωδια +βηματοδοτη που τη βοηθουν να λειτουργει.οποτε το wii fit για μενα ειναι μια καλη φαση μια και τα μωρα δε μπορω να τα αφηνω συνεχεια προτιμω δηλ να τα αφησω για να παω για ενα καφε κτλ παρα να παω γυμναστικη.Τωρα βεβαια αν ημουν υγιης θα πηγαινα σιγουρα χορο,πιλατες κτλ βεβαια αν ημουν υγιης θα ημουν δασκαλα χορου η χορευτρια κι οχι γραφιστας/web και μαμα,νοικοκυρα,γυναικα του Λευτερη κτλ.

οποτε εγω παιδια σε σας που στε οκ θα λεγα βγειτε εξω για γυμναστικη. Και οσο για το χορο που ειπες ξερω και αντρες που δεν ειναι gay που χορευουν.Τον Ερμη τον ειχε ερωτευτει μια φιλη μου,πηγαιναμε στηνιδια σχολη (Αλικη Γουσα) και τον ειχα στην ταξη του συγχρονου,εκει πηγα για λιγο ομως γιατι μετα πηγα στην επαγγελματικη.

Τωρα να σου πω την αληθεια εδω στο Ψυχικο αν εχεις δει ενα κτιριο που λεει χοροθεραπεια κτλ με ενδιαφερει πολυ αυτο το course πηγα και τους ειδα περασα και τη συνεντευξη θα δουμε τωρα αν θα με ειδοποιησουν η οχι κτλ γιατι κολανε πως εχω την καρδια.Εκει εχει γιογκα,πιλατες κτλ

Α επισης κατι τελευταιο θα γουσταρα πολυ να κανα break dance!!!

κριμα που δεν εκατσε η φαση με wii,πληρωμη με προιοντα νιντεντο θα ηταν ονειρεμενο σεναριο…8)

Εμεις στο πατρικο,ευτυχως ειχαμε ενα μικρο εξτρα δωματιακι,που δεν χρησιμευε σε τιποτα περα απο πλυντηριο κ κατι παρομοια,οπωτε το απομονωσαμε και βαλαμε μεσα ενα διαδρομο και παλιοτερα μια μπαρα με κατι βαρη και καθισμα,και ηταν κουτι…και μενα,ο ξεκαρφωτος διαδρομος ή το ποδηλατο διπλα στο καθιστικο δεν μου καθετε καλα…

Wii πιθανοτατα θα παρει ο ξαδερφος μου τα χμας αποσο μου εχει πει,ως game-freak που ειναι,οπωτε θα το λιωσω λογικα μολις κατεβω κρητη για μερικες μερες…παντως και τα γκεημζ του,ειναι απιστευτα με τον τροπο χειρισμου που εχει καθιερωσει…ειχα παιξει λιγο το τελευταια(?μαλλον αυτο ηταν) Προ,εδω στο England,και πραγματικα ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο…το μποξ που λεει ο εμο τα σπαει χοντρα,ειχα παιξει στο public,μετα απο τη γιογκα:p…+λιγο τεννις,που εκει ηταν το τρελο γελιο και ξεφαντωμα…

Για να μην ειμεθα και τελειως οφτοπικ λοιπον,να ξαναπω οτι το wii,αποσο εχω δει,πιστευω πως περα απο την δεδομενη διασκεδαση,μπορει καλλιστα να προσφερει και καποιες στιγμες γυμνασης και ξεμουδιασματος…δεν μου κανει δλδ σαν μια απλη τυπικη παιχνιδομηχανη,τωρα χαζευα στο wiki τα activities που εχει και μου φαινεται καταπληκτικο…

Εχω,ναι8)

αν και αμα συνεχισω τις 5 μπυρες τη μερα MO εδω,προβλεπω κοσμο να κανει τζοκιν γυρω απο τη μπακα μου,για ζεσταμα…:p…μπασκετοφατσες φορουμ σε επιφυλακη μετα τις 13 δεκεβρη!!!

thanx a lot :slight_smile:

ξεκινα pilates. κανω 1 1/2 χρονο και ειναι η μοναδικη γυμναστικη που δεν παρατησα με την 2η φορα :lol:.