:-k [-X
μου σχηματισε την εντυπωση οτι τα εγραφε βρισκομενη σε καποια παραψυχολογικη διασταση…
ειναι σαν παραλυρημα μεθυσμενου η ναρκωμανη…:-k
:-k [-X
μου σχηματισε την εντυπωση οτι τα εγραφε βρισκομενη σε καποια παραψυχολογικη διασταση…
ειναι σαν παραλυρημα μεθυσμενου η ναρκωμανη…:-k
Δεν προσβάλουμε τους συμφουρίτες μας
δεν προσβαλω την ρανια καθως μεν και αυτη απο καπου την εχει παρει, δε λεω μονο την αληθεια
αυτο το αφου το αποφασισαν οι αμερικανοι νιπτω τας χειρας μου ειναι γελειο,με αυτην τη λογικη θα χαμε ακομα τον παπαδοπουλο και τον ζαγοριανακο να μας εξουσιαζουνε
think again
απετυχε εκεινος ο τροπος
βρηκαν αλλον
απετυχε???
ξερω γω?
η χουντα δεν επεσε τοτε με κατι επεισοδια,με κατι φοιτητες,με κατι τανκς??
Έτσι σας είπαν? Ότι η Χούντα έπεσε από τους φοιτητές?
γιατι ειπα εγω κατι διαφορετικο.???
ισα -ισα ειπα οτι η λογικη αφου το αποφασησαν καπιοι ολα τελειωσαν ειναι λαθος…
μαλλον δεν με καταλαβες
οχι την εριξε ο καρατζαφερης…βασικα οι φοιτητες το καναν για τον χαβαλε τους ειπαν εεε χουντα εχουμε δεν κανουμε καμια καταληψη να χασουμε κανα μαθημα…
OK… βλέπω ότι η παραπληροφόρηση και η έλειψη γνώσεων καλά κρατεί και στη νέα γενιά.
Ρε παιδιά, βγαίνετε εκτός θέματος. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αν έκανε κάτι ήταν να αναδείξει το καταπιεσμένο λαικό αίσθημα για το καθεστώς της δικτατορίας. Η χούντα έπεσε μετά τα επεισόδια στην Κύπρο, αρκετούς μήνες μετά.
αρα γινοταν δεν γινοταν ενα και το αυτο???
Χωρίς να λέω ότι είσαι λάθος, τονίζω ότι πρέπει να είσαι λίγο επιφυλακτικός με το “καταπιεσμένο λαικό αίσθημα”. Γιατί η πλειοψηφία του λαού ήταν με το πλευρό της Χούντας. Απλά συνέβησαν διάφορα. Anyway είμαστε off topic.
Ακριβώς…
πισω απο την χουντα ητανε οι αμερικανοι ναι ή οχι?
αν ναι
κατι θελαν να πετυχουν,ετσι δεν ειναι?
το οποιο ομως δεν το καταφεραν, γιατι η χουντα επεσε.
ειτε γιατι εξεγερθηκε ο λαος,ειτε γιατι κατι αλλο,ειτε γιατι κατι αλλο
και λεω τωρα εγω
επειδη δεν εχουμε χουντα,σημαινει οτι η αμερικη δεν ασκει επιρροη πανω μας?
σημαινει οτι η ζωη μας ειναι σε καλυτερη μοιρα?
Oι Αμερικανοί βοήθησαν την Χούντα ανέβει, οι Αμερικανοί βοήθησαν και να πέσει. Απλή αλλαγή στα συμφέροντα. Μην μπλέκεστε με ιστορίες για αγρίους.
δε μένουμε τώρα εντός θέματος? Ε? Τι λέτε?
συγγνωμη αλλα δεν μπορω να το δεχτω αυτο ιστορικα ισως τα γεγονοτα να σαι επιβεβαιωνουν αλλα σου λεω οτι ναι εισαι μερος τηςλυσης και οχι μερος του προβληματος λεει πολλα και η εξεγερση δεν νομιζω να εγινε απο χουντικους…τωρα ειδα το ποστ του καρβου μπακ ον σαμζεκτ
Λαθος.