τι δεν ειναι σοβαρο απο τα παραπανω?
To οτι μου παρουσιαζεις τον Κωστοπουλο ως σοβαρη πηγη εμενα μου αρκει…
ωραιο επιχειρημα… αν διαφωνεις σε οσα λεει ο κωστοπουλος επιχειρηματολογησε…
και αν πιστευεις οτι λεει μπουρδες περιμενε μεχρι αυριο να ανεβασω δημοσιευμενο εγγραφο της Υπηρεσιας Εθνικης Ασφαλειας του Υπουρηγειου Εσωτερικων, του 1982 που αποδεικνυει τα οσα λεγονται για καταπιεση του σλαβικου ιδιωματος στη βορεια Ελλαδα.
Μπαααα…
Ε ναι ρε Ισις. Ο Κωστοπουλος ειναι αριστερος. Ειναι δυνατον να ειναι σοβαρος?
Ετσι ετσι… :lol:
Ξερεις πια εειναι η πλακα ρε Chrisp??? οταν καποιος διαφωνει δε βλεπω επιχειρηματα… ωραια δεκτο να διαφωνει καποιος σε οσα λεγονται… αναφερετο δικαιωμα…και επειδη δε μιλαμε για ποδοσφαιρο αλλα για σοβαρα πραγματα… η διαφωνησε με επιχειρηματα η κρατα τη γνωμη για τον εαυτο σου… αντι για επιχειρηματα διαβαζω αιολες εκφρασεις, αφορισμους και αοριστολογιες…:lol: :lol: :lol: :lol:
Και ξανα αναφερω απο προηγουμενο ποπστ :
Απο: Τα μυστικά του βάλτου (1937) - Πηνελοπη Δελτα…
"Ηταν ενα κραμα ολων των βαλκανικων εθνικοτητων τοτε η Μακεδονια. Ελληνες, Βουλγαροι, Ρουμουνοι, Σερβοι, Αλβανοι,Χριστιανοι και Μουσουλμανοι ζουσαν φυρδην - μιγδην κατω απο τον βαρυ ζυγο των Τουρκων .
Η γλωσσα τους ηταν η ιδια, μακεδονιτικη, ενα κραμα και αυτη απο σλαβικά και ελληνικά, ανακατωμενα με λεξεις τουρκικες. Οπως και στα βυζαντινα χρονια,οι πληθυσμοι ηταν ανακατωμενοι τοσο, που δυσκολα χωριζες Ελληνα απο Βουλγαρο, τις δυο φυλες που κυριαρχουσαν. Εθνικη συνειδηση ειχαν την μακεδονικη μονάχα .
“Στα μυστικα του βαλτου… σελιδα 44”
Μαλλον και η Πηνελοπη Δελτα δεν ηταν σοβαρη…
Αυτοι οι πρακτορες (τουρκοι? εβραιοι?) που εβαλαν τις φωτιες το καλοκαιρι, αυτοι θελουν να ονομασουν μακεδονια τους γυφτοσκοπιανους…
Το πρωτο πραγμα που μαθαινουν στους εβραιους και στους τουρκους οταν γενιουνται, απο τα νανουρισματα ακομη ειναι πως να μισουν τους ελληνες:lol: :lol: :lol: …Α ρε λιακοπουλιαδα που πεφτει…
Για δες, τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει… :roll:
Παιδιά των Ελλήνων, η συζήτηση (κάθε συζήτηση) γίνεται ομορφότερη όταν υπάρχουν επιχειρήματα, και σεβασμός ο ένας για τις απόψεις του άλλου. Ή τουλάχιστον εγώ τη βρίσκω πιο πολύ έτσι, άλλος μπορεί να γουστάρει εύκολους αφορισμούς και ειρωνίες. Είναι τόσο εύκολο αυτό, μα την αλήθεια. Μόνο που φυσικά είναι αδύνατον εγώ (και ο οποιοσδήποτε σαν εμένα) να κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του.
Έχεις άλλη άποψη? Μαγκιά σου θα ναι να τη στηρίζεις κιόλας.
Κατσε αριστερα κομματα ειναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.Ε,ας βγουν λοιπον να υπερασπιστουν αυτες τις αποψεις του Κωστοπουλου να δουμε ποσο θα παρουν στις επομενες εκλογες… :lol:
Το οτι δεν θεωρω τους αριστερους σοβαρους εσυ το λες μονος σου…Θεωρω οτι υπαρχουν πολυ αξιολογοι ανθρωποι στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ οπως ο Κουβελης που προτιμουσα με 1000 αυτον στο τιμονι του ΣΥΡΙΖΑ…
Αρα προφανως εχεις προβλημα με τις αποψεις του…προφανως δεν το παιζω απολογητης του κωστοπουλου, αλλα επειδη μου αρεσει η διαλεκτικη συζητηση αν θεωρεις αυτο που λεει ο κωστοπουλος βλακειες η μη σοβαρα πραματα επιχειρηματολογησε…
Και εγώ έτσι ξέρω. Καταρχάς μέχρι και τα βλάχικα, έχουν εξαιρετικά πολλές ομοιότητες με τα σλάβικα (άσχετα που είναι διάλεκτος μόνο προφορική και όχι με γραφή για να μπορεί να μελετηθεί περαιτέρω).
karvou προσεχε αυτα που ξερεις ειναι επικινδυνα για το εθνος…χαχαχαχα…σοβαρεψου…
οποιος εχεο ορεξη να διαβασει μπορει να κατεβασει ενα πολυ ενδιαφερον κειμενο του καθηγητη ιστοριας στο πανεπιστημιο του Birmingham Μιχαλη Καλιακατσου : H κρυφη γοητεια της Μακεδονιας.
http://www.sitemaker.gr/antiethnikistik/assets/makedonia.pdf
επειδή στο μυαλό μου τα έχω λίγο αχταρμά, μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει, ποιοι διαφωνούν με την ονομασία “Βόρειος Μακεδονία” ? (εκτός από τους Βούλγαρους που ίσως θα προτιμούσαν “ΒορειοΔυτική Μακεδονία” γιατί και αυτοί έχουν κομμάτι της Μακεδονίας)
Σωστός.
Φίλε Defix, διάβασέ το αυτό το βιβλίο αν μπορείς. Δεν είναι σκοπιανή προπαγάνδα… Θα τρομάξεις με το πόσα πράγματα δεν ξέρεις για τη χώρα σου. Και θα δεις πώς γράφεται ένα βιβλίο ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ, μετά από έρευνα σε επίσημα έγγραφα και πολλές άλλες πηγές. Ο Κωστόπουλος ξέρει μια χαρά ότι θα περίμεναν στη γωνία να τον συκοφαντήσουν και τα πάντα μέσα σε αυτό το βιβλίο βασίζονται σε ντοκουμέντα, σε αρχεία, σε έγκυρες πηγές. Τα πάντα είναι ανοιχτά σε αμφισβήτηση και κριτική.
τα βλάχικα δεν έχουν καμία σχέση με τα σλάβικα (εκτός ίσως από μερικές δάνειες λέξεις). Συγγενεύουν στενά με τα ρουμάνικα, και είναι κατάλοιπο της παρουσίας λατινόφωνων στα Βαλκάνια από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Α ρε υπερήφανη ελληνική διπλωματία… Δυστυχώς είναι too late τώρα πια φίλε Karvou για ΛΟΓΙΚΕΣ λύσεις
Τι περίμενες; Σε ροκ/μέταλ φόρουμ είσαι, όχι στο φόρουμ του Νταλάρα ή της βυζαντινής μουσικής …
Θα προτιμησω τον Σαραντο Καργακο…
Ήθελα να΄ξερα με ποιο κριτήριο έχουν ψηφίσει μερικοί κάτι εκτός του “να μην περιέχει το Μακεδονία”.Ρε δεν κοκκινίζετε;
Όχι. Είμαστε αρκετοί οι ανθέλληνες εδώ μέσα 8)