Βασικά με μπουγάτσα πηγαίνει πιο πολύ αλλά εσείς οι καλαμάκηδες δεν ξέρετε από αυτά:p Πολύ οφ τόπικ βγήκαμε όμως
Καλα το καθε τμημα των ΤΕΙ (ΣΔΟ ΣΤΕΦ κλπ) εχει δικο του κυλικιο ??? Τι ειναι αυτα τα υπερσυγχονα ???
Εμεις εχουμε ενα για ολα!!! Ντροπη αισχος κλειστε τα ΤΕΙ Πατρας.
Σοβαρος Mode on: Εχασα ηδη ενα εξαμηνο με τις καταληψεις δεν λεει να χασω και αλλο. Ακομα και αν τα αιτηματα ειναι σωστα δεν θελω να χασω και αλλο εξαμηνο οποτε ειμαι κατα.
Κι εγώ με το ίδιο δήλιμα είμαι … συμφωνώ με τα αιτήματα αλλά να μαμηθεί και άλλο εξάμηνο … ???
(παρόλο που δεν το χάσαμε ήταν σπασμένο …)
κι εμείς τει Πειραιά έτσι είμαστε … (αν και σδο δεν πατάω χαχαχαχχα)
Στη ΣΔΟ εχει τραπεζακια τηλεοραση dvd καναπεδες δερματινους (!!!) και γενικως εντελως “πριβε” φαση και πολυ ηρεμα
εγώ πάλι προτιμώ να αράζω στο πάρκο με τους πούστηδες :P:P:P8) 8) 8)
Περι ορεξεως πρασσοπιτα
Πηγαινει διπλα στο ΤΕΕ πιστεψε με θα βρεις πιο πολλες πρασιναδες απο οτι στο παρκο
το “παρκάκι” ανάμεσα διοίκηση και κτήριο Ά ενωω (μην παρεξηγούμαστε …:P:P)
απλά είναι ήσυχα χωρίς πολύ κόσμο και μπορώ να κοιμάμαι …
Η ΣΤΕΦ εχει 2 κυλικεια για την ακριβεια.
Μα, κι εγω για ΤΕΙ Πειραια μιλαω.
Μπύρα δεν πίνω… δε μου αρέσει (αν έχω πιει μου την πότισε το sofi-k με το ζόρι!).
Αλλά αφού λες μιλκο και τυρόπιτα μπορούμε να γίνουμε φίλες .
Ναι,ούτε εγω πατάω σδο… στεφ και ξανα στεφ, έχει ηλεκτρολογους και άλλα τέτοια :oops:
Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι είναι το δομικό?
Το πσέμα…
Καλύτερα είναι στη στεφ #-o .
Αν ΣΔΟ ειναι το κτηριο που ειναι μονο του απεναντι απο το αγαλμα ναι εχει
Ειχε τουλαχιστον πριν 2 χρονια που ειχα παει τελευταια φορα
Mάλλον δεν είναι γιατί δεν έχει άγαλμα…
Μέρος σαν αυτό που περιέγραψες δεν έχω δει πουθενά μέσα στη σχολή…
Εχμμμ.Υπαρχει ενα ξεχωριστο κτηριο απεναντι απο τους συστηματαδες.
Εχεις παει ποτε στο τει πειραια αληθεια?:lol:
Υπερ βεβαια.
Τριγωνη τυροπιτα ρε μλκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςς!!!
και φίλες θα γίνουμε και μπύρες θα μάθεις να πίνεις! χιχιιχι:wink:
αυτό είναι η δοιήκηση …
εγώ συνήθως αράζω σε αυτό το σημείο με το άγαλμα …
για πέρνα και από συστηματάδες :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
μην κάνεις αυτό το λάθος είμαστε όλοι πεινασμένα λιγούρια και θα σου ορμήξουμε …:lol: :lol: :lol:
'Αντε τώρα να βρω ένα άγαλμα που εδώ και ένα χρόνο δεν το έχω προσέξει…!:-s
@tollki:κακεντρέχειες…αλλά εντάξει σε μάθαμε πια :roll:
τελικά προτιμώ τις καταλήψεις των μαθητών,κι ας τις κάνουν για να κοιμηθούν…τις κάνουν για την πάρτη τους τουλάχιστον και όχι γιατί τους είπε κάποιος…
Ντάξει, είπαμε, κάποια πράγματα δεν έγιναν σωστά, υπήρχαν λανθασμένοι χειρισμοί και διάφορες ανωριμότητες στην όλη φάση πέρσι το χειμώνα στις καταλήψεις, αλλά μην τα τσουβαλιάζουμε όλα πια και τα θεωρούμε υποκινούμενα και τους φοιτητές προβατάκια.
Οι περισσότεροι στις καταλήψεις, και τις δύο φορές, ήμασταν είτε ανεξάρτητοι είτε άτομα που απλά στήριζαν κάποιο σχήμα ή παράταξη χωρίς να είναι πολύ χωμένοι σε αυτά. Φυσικά υπήρχαν και τα… “στελέχη” αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί.
Όσο για το ότι στα σχολεία οι καταλήψεις δε γίνονται επειδή το λέει κάποιος… Η ΚΝΕ στα σχολεία είναι πολύ πιο δυναμική από ότι είναι στα Πανεπιστήμια.
Νταξει, προφανως και οι μαθητες με καποιους μιλησαν. Αιτηματα οπως “15% του ΑΕΠ για την παιδεια” δεν ειναι τυχαια. Ποσοι μαθητες ξερουν τι ειναι το ΑΕΠ και ποσοι ξερουν ποιο ειναι το αιτημα εδω και τοσα χρονια?
Αυτο δεν σημαινει οτι επιδοκιμαζω ή αποδοκιμαζω τις καταληψεις αυτες. Ακομα κι αν υπηρξε ιδεολογικη υποστηριξη απο τριτους, ειμαι υπερ των καταληψεων που γινονται για τους λογους που προτασσονται και κατα οσων γινονται για τεμπελια.