Καταληψεις.Υπερ η κατα

Αν γινονται για καλο σκοπο φυσικα υπερ…εμεις θυμαμαι στην τριτη λυκειου ενα πα τα ετηματα που ειχαμε ηταν να μην βαζουν στο κυλικειο τους λουκουμαδες πανω απ τις τυποπιτες διατι γεμιζουν ζαχαρη…:stuck_out_tongue:

Δεν σας αρεσει τυροπιτα με ζαχαρη? Εχεις δοκιμασει?

Το 3ο Περιστεροιυ υπο καταληψη:D

κατα γιατι δεν παμε εκδρομες…

Αυτο ελεγα και εγω περισυ, αλλα τελικα πηγαμε, και μαλιστα μπολικες

Κατα, γιατι και τα emo στηριζουνε καταληψη…

συνεχιζεται σε μας δευτερη βδομαδα καταληψη …

κι΄εμεις, εχω λιωσει στον υπνο μιλαμε. αυτα ειναι.

Eμείς αύριο συμπληρώνουμε μία βδομάδα. Σήμερα ψηφίσαμε και βγήκε 106 υπέρ και 21 κατά

Εμείς μπήκαμε 2η βδομάδα, σήμερα έγινε ψηφοφορία και 166 ψήφισαν υπέρ ενώ κατά μόλις 49. Μέχρι την Παρασκευή θα ρίξουμε ύπνους δηλαδή γιατί μετά με βλέπω να ξενυχτάω να προλαβαίνω την ύλη που θα τρέχει λες και είναι ο Michael Johnson… και μετά σου λένε γιατί δεν κάνεις φροντιστήρια.

127 μαθητες στο 1 σχολειο και 215 στο αλλο.Μονο η τριτη λυκειου ψηφιζει?

οχι απλα οταν εχουν καταληψη πολλα παιδια δεν πηγαινουν σχολειο κ πληροφορουνται τις εξελιξεις τηλεφωνικα…

Θα ξαναπώ ότι οι καταλήψεις είναι για τους μαθητές/φοιτητές κάτι αντίστοιχο της απεργίας. Εγώ είμαι μαζί με τους καταληψίες μαθητές. Κάποια από τα αιτήματα τους είναι πολύ σοβαρά, ενώ ακόμα και το ότι θέλουν να χάσουν μάθημα για`μενα είναι πολύ φυσιολογικό. Δεν μου φαίνεται καθόλου σωστό κάποιος να σπαταλάει ορισμένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του σαπίζοντας πάνω από ένα βιβλίο. Και στο κάτω κάτω, το να στηρίζει κάποιος κατάληψη λόγω βαρεμάρας (αν και την περσινή χρονιά που ήμουν ακόμα μαθητής, συμμετέχων
στις καταλήψεις, ψιλοτσαντιζόμουν με κάτι τέτοιους γιατί στο τέλος καταλήγαμε 20-30 άτομα να κρατάμε μια κατάληψη ενός σχολείου 400 ατόμων) είναι το ίδιο με το να ψηφίζει κάποιος ένα από τα κόμματα του κοινοβουλίου για ρουσφέτια ή γιατί του το είπαν οι γονείς του.
Στην τελική και το Πολυτεχνείο κατάληψη ήτανε. Αν είχαν το πάνω χέρι οι τότε “φιλήσυχοι” ακόμα θα είχαμε
χούντα.(Και θέλω να δώ αυτούς που τόσο κόπτωνταν για τη διατήρηση των παρελάσεων, αν θα τιμήσουν καθόλου τους αντιχουντικούς αγωνιστές ή όχι).

Έτσι συνεχάτε.Και πέρυσι καλα πήγατε τις εκδρομούλες σας.Το 2ο την έφαγε πάλι.Κακομαθημένα:p

φυσικα υπερ!!!
1και2λυκειο παπαγου =καταληψη!!!
μια φραση πυ χαρακτηρζει την παιδεια μας ειναι η ακολουθη=ζηταμε γνωση δινουν καταρτηση!!!

παπάγου δυναμικά στον αγώνα

εχουμε κλεισει το σχολειο μια βδομαδα ηδη…κατεβηκαμε σαν σχολειο στην πορεια και ερχαιτε συνεχεια>…

είχα φίλο εκεί που έκανε…μόνος του καταλήψεις για το γαμώτο,ξέρω καλά τι παιρνάτε κακόμοιρα:lol:

εμεις πολυ κοσμο δεν εχουμε…αλλα ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε την ψυχη μας για τα δικαιωματα μας!!!

18-20 ωρες την ημερα μεσα στο σχολειο!!!

δυστηχως η δεξια στην παριοχη του παπαγου εχει αρχισει και γινεται μαστιγγα!!!

Bασικά καλό θα ήταν να μάθετε πρώτα τα δικαιωματα σας για να δώσετε τη μάχη…Δεν είναι θέμα αριστερας κ δεξιας οι καταλήψεις, άλλα είναι τα θέματα…