Καταληψεις.Υπερ η κατα

οι περισσοτεροι δεξιοι ειναι κατα των καταληψεων οχι επιδη πιστευουν οτι η παιδεια ειναι καλη αλλα επειδη η ν.δ ειναι κυβερνηση /…!!!

επετρεψε μου να ξερω γιατι αγωνιζομαι εγω και τα αλλα παιδια!!!

τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ξερουμε ποια ειναι τα δικαιωματα μας???

καλο θα ναι να σκεφομαστε πριν γραφουμε κατι…!!!

ευχαριστω!!!

Πέρα απο την αριστερά κ τη δεξία δεν έχω δει κανενα μειζον εκπαιδευτικό ζήτημα να αναφέρεται ως δικαίωμα…Ανεξάρτητα με το τί πιστευεις εσύ ,έχοντας περάσει απο πολλές καταλήψεις ξέρω πως οι μισοί είναι αριστεροί κ οι άλλοι μισοί θέλουν να χάσουν μάθημα που είναι απόλυτα σεβαστα αλλαΚανένα απο τα δύο δεν αποτελεί επίγνωση των μαθητικών δικαιωμάτων σας…Σε κάνει κάτι να πιστευεις οτι δε σκεφτομαι???

δεν ειμαι υπερ της καταληψης γιατι θελω να χασω μαθημα ουτε γιατι ειμαι αριστερος αλλα επειδη προσπαθω να αλλα ξω κατι!!!

φυσικα και δεν σκεφτεσαι αμα μου λες οτι εμεισ οι μαθητες δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας!!!
τα ξερουμε και τα διεκδηκουμε!!! παρε και μερικα αιτηματα που εχουμε

1=οχι στην αναθεωρηση του αρθρου16
2=καταργση πραξης νομοθετικου περιεχομενου
3=δημοσια και δω ρεαν παιδεια!!!

ελπιζω να μην σου φαινονται κινεζικα////////!!!

το σημαντικό είναι να τα πιστεύεις εσύ αυτά α8)

τα πιστευω!!!

είσαι αριστερός?:-k

θελω να διευρυνω τισ γνωσεις μου για να πω αμα ειμαι αριστερος!!!

ειμαι ελευθερος!!!

Μπορείς να μη γίνεσαι εριστικός γιατι απλώς κανουμε διάλογο κ όχι δε μου φαίνεται κινέζικα έχοντας περάσει απο άπειρες μαθητικές κ πανεπιστημιακές καταλήψεις.Δε μιλούσα συγκεκριμένα για σενα γιατί δε με νοιάζει αν είσαι αριστερός 'η όχι,μιλούσα για τη γενικότερη τάση που έχω δεί ηίδια τόσα χρόνια , μπορείς να πιστευεις οτι θέλεις κ δε χρειάζεται να συμφωνούμε μαζί σου όλοι !End of the story

δεν ηθελα να γινω εριστικος αλλα με τρελεινεις οταν μου λες οτι δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας!!

Αν είναι το άτομο που νομίζω,τότε άστα να πάνε…τεσπα,εγώ είμαι κατά,μιάς και καθοδιγούμενες είναι και κατ’ εμέ υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να κάνουν κάτι,να αλλάξουν κάτι τα παιδιά.Κρίμα που χαλιόντε σε αυτά.

ο κυριος υποκινητης ειναι τα προβληματα…κσι κστι ατομα σαν και εσενα απλα καθονται με σταυρωμενα χερια και βριζουν την παιδεια τησ ελλαδος που ειναι σκατα και δεν κανουν τιποτα!!!

εθνοσωτήρας ο that’s why!!!

Απορία: αν περάσουν τα αιτήματα σας και έχεις λιγότερες ώρες σχολείο, πιστεύεις ότι θα διορθώσεις την ορθογραφία σου?

Kανουν καταλήψεις στου Παπάγου αλήθεια?:-k

Y.Γ Καλημερες στο forum :smiley:

εθνοσωτήρας δεν ειμαι αλλα σιγουρα εχω την συνειδηση μου ησυχη οτι παλευω για κατι καλυτερο!!!δεν ζηταμε λιγοτερες ωρες…τα κενα θα αναπληρωθουν!!!

σε παρακαλω τις ειρωνειες κρατα τις για τα φιλαρακια σου!!!

αμα σε χαλαει η ορθογραφια μου μην διαβαζεις τα ποστ μου!!!

ναι κανουμε, τα προβληματα αφορουν ολα τα σχολεια !!!

Υπάρχει και το άλλο. Επειδή δε μου αρέσει ούτε η ορθογραφία σου, ούτε το ότι έχεις χωθεί εριστικότατα σε τόσους χρήστες (Lunatic, rudolf, red_pyramid) μπόρω να σου δώσω από τώρα άλλο ένα πόντο ποινής και να φας το μόνιμο ban. Αν θες να μη σε ειρωνεύονται μάθε να είσαι και εσύ πιο ευγενικός…

πιστευω οτι δεν προσβαλλα κανεναν απλα ειμαι απολυτος και καθετος σε μερικα πραγματα και δεν δεχομαι να με λες εθνοσωτηρα…τωρα γιατην ορθογραφια δεν μπορω να κανω κατι!!! ποτε φερθηκα ειρωνικα στον ρουντολφ—και ο ρεδ πυραμιδ σου θυμιζω ειναι αδερφος μου!!!

ο red_pyramid είναι αδερφός σου στο σπίτι σου. Εδώ είναι άλλος χρήστης για σένα απλά. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να τον προσβάλλει.

Λέγε ό,τι θες να πεις, δίχως να είσαι εριστικός και να ψάχνεις αφορμή για καυγά.

παω πασο αλλα να σαι αντικειμενικος…πριν η λουνατικ ειρωνευτηκε τουσ αγωνες των παιδιων δεν σε ειδα να λες τιποτα προσβαλλε μια ομαδα ατομων!!!ΤΕΛΟς!!!

δατς γουαη η ορθογραφία είναι επίκτητο κ όχι εγγενές χαρακτηριστικό.

δεν μπορείς εκεί στην κατάληψη, όταν χαλαρώνεις λίγο από τον αγώνα κ την ρεβιζιονιστική θέαση της αριστεράς, να διαβάζεις κ κανένα βιβλίο ?

Δεν είναι ειρωνικό ότι όσοι κόπτονται για καλύτερη παιδεία, διαβάζουν συνήθως λιγότερο?

Προς τους υπερκαταληψίες : δεν είναι αποτρόπαιο το θέαμα ενός 16χρονου που θέλει καλύτερη παιδεία αλλά λέει “δεν μπορώ να κάνω τπτ για την ορθογραφία”?