Αρειανάρα ρε!

Ολοκληρο βιντεο ποσταρα, πως δεν αναφερθηκα στο ματς με το γαυρο;;; :-k

Δεν εχει σημασια να γραψεις εσυ ή εγω ποτε καποιος αδικηθηκε με βαση το γραμμα του νομου.

Το θεμα ειναι οτι οπως οι πανεπιστημονες καθηγητες διαιτησιας λενε οτι ο Νετο επρεπε να βαλει το χερι στον κωλο του και να τη φαει στα μουτρα, αλλο τοσο ηταν σωστες οι κοκκινες αυτες που πηρατε στο καραισκακη.

Ασχετα που δεν μπορω να θεωρησω τιποτα απο αυτα παραβαση.

Το θεμα ειναι πως καταφερνετε το ενα να το θεωρειτε φυσιολογικο και το αλλο σφαγη.

ΥΓ.: Με βαση εναν ηλιθιο κανονισμο, που σωστα δεν εφαρμοζεται στο 99% των περιπτωσεων, ναι ηταν σωστο το πεναλτι.

Απλά δεν είδα το video. Σου είπα ότι βαριέμαι να ξαναγράφω για το περσυνό ματς με το γάβρο. Αν θες ψάξε τα περσυνά μου ποστ. Υπήρξαν πολλά. Δεν έχει καμμία σχέση η διαιτησία εκείνου του ματς με αυτό της περασμένης εβδομάδας. Εσύ αν θες εξίσωσέ τα.

Εντ οφ ολ.

Αφουω ακρη δε θα βγαλουμε, ανανεωνουμε το ραντεβου μας για την επομενη σφαγη του ΑΡΗ. :smiley:

Καιρος ηταν…Το δευτερο γκολ του ΑΡΗ ηταν απλα ΦΟΒΕΡΟ:bow2:
Σχετικα με το παιχνιδι και τα παραπονα που θα κανουν οι φιλοι του λεβαδειακου να πω απλα οτι η πρωτη φαση νομιζω οτι ειναι φαουλ και οχι πεναλντυ καθως πρεπει να εγινε πανω στην γραμμη το τακλιν,ενω για το χερι του νετο οπως δειξαν και τα replay το χερι ηταν παρατεταμενο πριν ακομα ερθει η μπαλα προς τν νετο
Οσο για τον κοκε…ΕΛΕΟΣ#-o…Δηλαδη τι θελει για να σκοραρει??Να μην εχουν ουτε τερματοφυλακα οι αντιπαλοι??

η ανατροπη του παικτη του λεβαδειακου μου φαινεται ειναι πεναλντι.ειναι πανω στη γραμμη ακριβως.αποδεικνυεται αυτο που ισχυε ανεκαθεν και το ειπε και ο κουπερ οτι την μια κυριακη μπορει να αδικηθεις και την αλλη να ευνοηθεις.και οι διαιτητες ανθρωποι ειναι λαθη θα γινουν και οχι 1 και 2 μονο.το θεμα ειναι πως θα αντιδρασει ο καθε παικτης στις αποφασεις του διαιτητη.θα βαλει στην ακρη τυχον εκνευρισμο και θα κανει τη δουλεια του δηλαδη να παιξει μπαλα ή θα ψαχνει να βρει αλλοθι με το διαιτητη.

Η πρωτη περιπτωση ειναι καθαρα απ’ εξω.

Η δευτερη ειναι πεναλτι.

Με τα οσα εχουν δει τα ματια μου εναντιον του ΑΡΗ φετος, παντως, μην περιμενετε να νιωσω τυψεις. :stuck_out_tongue:

Τελικα συμφωνα με τους καθηγητες διαιτησιας που ειναι σε αθλητικες εκπομπες καμια απο τις περιπτωσεις δεν ηταν πεναλντι…οποτε ολα καλα.Ο ΑΡΗΣ το πηρε δικαια το παιχνιδι

Εντάξει. Θα μπορέσω να κοιμηθώ τώρα.

ποιοι ειναι αυτοι οι καθηγητες της διετησιας σεφιροθ?και γιατι πρεπει να περιμενω εγω να ακουσω αυτους για να ξερω αν ειναι πεναλτυ η οχι…τουλαχιστον το 1 ηταν πεναλτυ…

Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ Βαρούχας είναι ΡΕ.

ε καλα…μεταξυ μας τωρα…και περιμενεις ασπρομαυρο να ειναι αντικειμενικος για διετησια?

Ναι. ???

Οχι!!!..οσο ΠΑΟΚ και να ειμαι…πιστευω πως ειμαστε οτι ναναι στην αντιμετωπιση της διαιτησιας οπως ολοι…δικαιολογουμε την απαθεια των ποδοσφαιριστων μας με το γνωστο “ε ναι αλλα δεν μας επαιξε και ο διαιτητης”…και αν οντως ειπε κατι τετοιο ο βαρουχας…θα ναι κρατημενο για καποιο ματσ που θα παιχτει το ιδιο με μας.

Έχεις δίκιο, δε ξέρεις τι λες.

μια πικρη αληθεια ειναι οτι αυτες οι 2 ομαδες καποτε ηταν καλες
θυμαμε περιοδους 86 και λιγο πιο μετα για ναπαρεις χ μεσα σε τουμπα και χαριλαου
επρεπε να εχεις παει στη τηνο για να κανεις ταμα
τωρα οποιος παει εκει απλα παιρνει 3 βαβμους και την φευγει κυριος
βεβαια γουσταρω χαβιτο\νετο παιχταραδες και πιο παλια ο παοκ ειχε μερικους καλους παιχτες φραντζεσκο\μαγκντι τολμπα

αν και δεν παρακολουθω μπαλιτσα εδω και καμια 5 ετια οι πιο πολοι ειναι ασχετοι

α τοτε ειχε και ο οφη καλη εδρα οταν δεν γινοταν οφις και διναν τα παιχνιδια8)

αυτα τα λιγα και μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση ρε μαγκες
γιατι τους παοκτσηδες τους λενε …φιανους του βορα???
η ισχυει και για τον αρη αυτο??

αυτο που λεει λαλαλα λα δικεφαλε μακακα λαλαλαλα …φιανε του βορρα
θα ρθω ξανα για να σε κινηγισω κτλ

αυτο πιοιοι το εχουν βγαλει αριανοι\γαυροι\βαζελοι???:-k

νομιζω το χουν βγαλει Αριανοι…μας λεν ρουφιανους γιατι νομιζω οτι σε εναν τελικο που επαιζε αρης-ολυμπιακος εμεις πηγαμε σαν οπαδοι με το μερος του ολυμπιακου…κατι τετοιο…

Εγω απλα εγραψα αυτα που ειπωθηκαν σε αθλητικες εκπομπες…και φυσικα δεν τα εγραψα για να κοιμηθουμε ησυχα…απλα μετα απο τοσες διαμαρτυριες που ειχε ο ΑΡΗΣ για την διαιτησια βγηκαν πολλοι και ειπαν οτι στο παιχνιδι με τον λεβαδειακο η ομαδα μας ευνοηθηκε.Καμια περιπτωση δεν ηταν πεναλντυ.

Τί έγινε ρε παιδιά; Τον πούλο ο Αμπρέου; Όχι τίποτα άλλο επέστρεφα από Τορίνο όταν ερχόταν και έφαγα τρελή καθυστέρηση για να φύγω από το αεροδρόμιο :slight_smile:

εμ…0-1 τελικο σκορ Αρης-Αστερας Τριπολης…

χασαμε και το στοιχημα…[-X[-X[-X

γαμωωω

μαρεσει που ελεγα οτι πλεον ο κοκε δεν κανει για τον αρη…
ο χαβιτο σημερα περασε εναν αντιπαλο μονο…
μια φορα…
αυτο…:!::!:
[SIZE=“3”]
ΓΙΑΤΙ…???[/SIZE]