Νταξ, αμα ειναι ευρεως γνωστο και το χει βγαλει και η AioniosSportsData, δεν εχω να πρσθεσω κατι. #-o
Για να μην πω για τα “ντοκουμεντα” (λολ) που αναφερεις και μου κλεινουν το στομα.
Να πω οτι μιλουσες για μικρα ποσοστα, που υπαρχουν και σε σας και σ’ ολες τις ομαδες (πλην Ηρακλη ισως), να το καταλαβω …η επιστημη απο δω και περα σηκωνει τα χερια ψηλα
Tεσπα, αφου δεν την παλευεις μια, δεν το συνεχιζω και γω…
τι να εξηγησει αυτα που λεει δεν εχουν συμβει ΠΟΤΕ!
ετσι του μαθανε και αυτου τι φταιει το παιδι μεσα στην προπαγανδα μεγαλωσαν…
εδω τους εμαθαν οτι ειναι οι πιο γαματοι οπαδοι οτι τους γαμανε ολους οτι ειναι οι πιο δυνατοι οτι ειναι ανικητοι και το πιστευουν και το υποστηριζουν…
Ποιος Κούπερ μωρέ. Ας δώσουν λεφτά να πάρουν κανά παίχτη της προκοπής και όχι “βρήκα τελευταία στιγμή στο πανέρι 5 αθλητικά παπούτσια στράηκ, ας τα πάρω, δεν πειράζει που είναι και τα 5 για το δεξί πόδι”
Γελοιότητες. Δώστε και τον Τσέζαρεκ στη Δράμα να πάω εγώ να παίξω στην κορυφή της επίθεσης.
Ε ας πάρουν κανά φθηνό σπανιόλο, λες και θα έχει διαφορά. Να χρυσοπληρώσουμε τον Κούπερ για να παίξει μπάλα με κουτσό ρόστερ 100 παικτών (μιλάμε για κατόρθωμα ε) τι να το κάνεις.
Και ας ελπίσουμε του χρόνου να δούμε κινήσεις επαγγελματικής ομάδας. Νυσάφι πια.
εδιτ: ειπα νυσάφι και θυνήθηκα τον γιαννη τον χρυσάφη. ωραίες εποχές :’)