Ε ναι.μακράν
www.cosmo.gr
[SIZE=“3”]
Μόνιμα τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια[/SIZE]
Μονιμοποιούνται, κατά πάσα πιθανότητα, τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια του Μετρό και των Η.Σ.Α.Π., την Παρασκευή και το Σάββατο, τα οποία θα διαρκούν μέχρι τις 3 το πρωί.
Η απόφαση ελήφθη από το Υπουργείο Μεταφορών, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως, μετά την ιδιαίτερα υψηλή επιβατική κίνηση που παρατηρήθηκε στους δύο μήνες της πιλοτικής εφαρμογής του μέτρου.
Οι αριθμοί που δόθηκαν στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για 14.000-18.000 επιβάτες στο δίκτυο του Μετρό και 12.000-19.000 επιβάτες στο δίκτυο των Η.Σ.Α.Π., και ξεπερνούν κατά πολύ τις προβλέψεις, που είχαν γίνει πριν από την εφαρμογή του μέτρου.
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Γαμω???Ε, καιρος ηταν…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οκεικ, guys, μπεκρουλιάστε ελεύθερα! χικ! :drunk:
στα λεωφορεία η φωτεινή πινακιδούλα όταν πατάς το κουμπί για στάση δεν λέει πλέον “στάση-στοπ”.
σίγουρο.
ετσι μπραβο να μην παιρνει ταριφα κανεις το παρακευοσαββατοβραδο!!!
α,ο ιφριτ εχει καταφέρει να σταματήσει μετρό.
υπάρχουν μάρτυρες
τον εχει δει ο ΜΑΚΗΣ?αν ναι σε πιστευω
Ο Μάκης δε μπορεί να δει τον ίφριτ. Ο ίφριτ όμως μπορεί να δει το Μάκη. :twisted:
Oh yeah!:yahoo:
Γινεται χαμος, τι να λεμε τωρα…
Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την ερχόμενη Πέμπτη, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόλυση δύο ηλεκτροδηγών από το Τραμ.
Αναλυτικά, τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν μετά τις 8 το πρωί και θα αποσυρθούν στις 10 το βράδυ.
Το Μετρό και ο Προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, ενώ το Τραμ δεν θα εκτελεί δρομολόγια από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Πηγή:in.gr
Οποτε για αυριο φιλοι μου, υπομονη!
πρέπει μια μέρα να μπω σε λεωφορείο που πάει στον έκτο υπηρεσία:-s
060, τερμα: Παραδεισος
Για πείτε μου κάποιος τι είναι η Νέα Ελβετία στην οποία πάει ένα 24ωρο τρόλευ από την Κλαυθμώνος. Ήθελα πολύ να ανέβω τις προάλλες γιατί με εξίταρε το όνομα.
κοντά στον βύρωνα είναι, μη φανταστείς ότι θα σκάσεις μες τα χιόνια και τις σοκολάτες.
Μου γκρέμισες τα όνειρα ωσάν μεταχειρισμένο (αυτό που του λείπουν τουβλάκια) Τζένγκα.
κλαψ λυγμ σπαργμ
για να μη ξεχνιομαστε
Eλα ρε Ιφριτ θεε! Και που σκεφτομουν να κανω το ιδιο αλλα βαριομουν να ψαχνω!
yesterdayyyyyyyyy I got the chance to see…
Lady Loukas
:bounce:
Αγαπώ Ellanor