Τον τελευταιο καιρο με τις απεργιες καθε 3 και λιγο και τα δρομολογια να ειναι οτιναναι εχει βγει εκτος ελεγχου και το μετρο.
Θα θελα να ξερα επισης ποτε θα γινει αυτη η ρημαδοεπεκταση προς Ελληνικο…
Τον τελευταιο καιρο με τις απεργιες καθε 3 και λιγο και τα δρομολογια να ειναι οτιναναι εχει βγει εκτος ελεγχου και το μετρο.
Θα θελα να ξερα επισης ποτε θα γινει αυτη η ρημαδοεπεκταση προς Ελληνικο…
για να μη ξεχνιομαστε
ωραιος κ…λος ρε παιδια…
And the oscar goes to…
[SIZE=“5”][SIZE=“7”]ΚΩΛΑΡΑ!!![/SIZE][/SIZE]
επαναλαμβάνεσαι
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, κουτουλου.
Οπως την κοιταω μου θυμιζει πολυ σε στυλ, υψος και κωλο μια γνωστη μου…:-s
Ειναι off topic ομως.[-X
είναι απ’ αυτές που μου έχεις γνωρίσει, απλά δε θυμάμαι ποια
Ειναι οντως. Και σου αρεσε, χα.
χμ
όντως μοιάζουν.
εντ οφ σπαμ.
Παιδιά,κουράζετε,μη σπαμάρετε σε δικό μου θρεντ,πονάει,ευχαριστώ:)
δικιο εχει…ον τοπικ λοιπόν …κουραστηκα σημερα!!!τα μεσα μαζικού κειθεδωθισμού τον παιρνουν…δη το Ε14 που ερχεται οποτε το θυμαται…45 λεπτα το πρωι…35 λεπτα το απογευμα…μεσος χρονος αναμονής 40 λεπτα…
εδώ τα τραμ περνούν κάθε 7 λεπτά, πάνε με τη τριπλάσια μόλις ταχύτητα του αν πήγαινες με τα πόδια, αλλά περνάνε με ακρίβεια λεπτού.
Πρέπει να το είχα ποστάρει κάπου παλιότερα, αλλά σε ένα Top Gear είχαν πει, πως πέρσι ο μέσος χρόνος καθυστέρησης των Ιαπωνικών τρένων ήταν…
…6 δευτερόλεπτα!!!
Οταν λεμε οτι οι ιαπωνες ειναι εξωγηινοι κατι ξερουμε…6 δευτερολεπτα???Καποιου το ποδι μενει απ εξω:p
Αμα αργει το λεωφορειο, αναψτε τσιγαρο…
Συμφωνα με τον νομο του Μερφυ, ενω εχεις τσαντιστει που αργει το λεωφορειο, αναβεις τσιγαρο κανεις μια τζουρα και εκ θαυματος εμφανιζεται το λεωφορειο και πρεπει να σβησεις το τσιγαρο για να μπεις μεσα
Μαλάκα μέσα στο μυαλό μου είσαι! Κάθε φορά που ανάβω σε στάση έρχεται το λεωφορείο!
Αμα δεν καπνίζεις?:-s
ναι…ναι το χουμε κανει κ αυτο με μεγαλη επιτυχια στο παρελθον…αλλα πλεον ακομα κ αυτος ο νομος του γακαντεμοσκυλου Μερφυ μας παιζει…
Άστο. Λεωφορείο εσύ δεν βλέπεις. Παραγγέλνεις ταξί!