Μέσα Μαζικού Κειθεδωθισμού

Άστο. Λεωφορείο εσύ δεν βλέπεις. Παραγγέλνεις ταξί! :stuck_out_tongue:

Νihilist are you talking to me?
Ου να μου χαθεις!:stuck_out_tongue:

Δε λέω τπτ παραπάνω μη μου την κάνεις αυριο στο live. :αγγελάκι εμοτ:

Σημερα στο μετρο μια τυπισσα επεσε στο gap που πρεπει να το mind.
Ακουστηκε ενα βοηθεια και κανεις δεν ειδε τιποτα.:-s

Θελω μια μερα που θα ξυνομαι να παρω το 400, που γραφει μπροστα αξιοθεατα αθηνας.

Να γινει και δικια μας γνωστη τοτε. Λιγες ωρες ηρθα εκει χαμου, τιπουτα απο αξιοθεατα.[-X

Ευγε και στους εναρετους ανδρες που δεν αφηνουν αυτην την θεσπεσια ΛΑΡΑ να χαθει στην ληθη του σπαμ… :slight_smile:

τα μέρη που έχει πατήσει το δέχτσα

Next time, I promise.:stuck_out_tongue:

2 μερες απεργια το μετρο. Ξανα. Αν ο σκοπος τους ειναι να εκνευριζουν τον κοζμο, το επιτυγχανουν. Εγω τουλαχιστον αυτο ειδα σημερα που ακουστηκε η ανακοινωση στην αποβαθρα. Απορια: Γιατι δεν ενημερωνουν τον κοζμο για τα αιτηματα τους; Εχει καποιο νοημα απλα να πετας μια ανακοινωση στα μουτρα του αλλου; Δεν ειναι 1-2 μερες, εχουμε βαρεθει να ψαχνουμε τροπους να παμε στις δουλειες μας λογω απεργιων του μετρου.

ναι γμτ!!!έλεος με τις απεργίες

Ευκαιρία να θυμηθούμε πως ήταν η ζωή χωρίς το μετρό κορίτσια:)

Παιζαμε ποκεμον.

εντάξει, εγώ την άλλη φορά είχα πάει με τα πόδια μοναστηράκι - πολυτεχνείο γιατί αποφασίσανε να αρχίσουνε μισή ώρα νωρίτερα την απεργία τους. κι όταν λέω πολυτεχνείο, δεν εννοώ αυτό στη στουρνάρη… τα χουμε ζήσει όλα με αυτά τα μμμ. αλλά κ να πάρεις το αμάξι τέτοια μέρα, τι να το κάνεις. σήμερα έκανα ιωνία - πολυτεχνείο μία ωρίτσα στο νερό. αύριο που απεργεί και το μετρό? κουίζ για δυνατούς λύτες.

Δυσκολη.

Αυτό το έχετε δει σχετικά με την ανακαίνιση του ΗΣΑΠ και τις αλλάγες στα δρομολόγια;

http://www.isap.gr/filesup/EKSIXRONISMOS_ISAP.pdf

καλά θα φάμε δλδ… κάνα 3ωράκι στο νερό θα το χτυπάω καθημερινές πλέον δλδ, τι όμορφα! :smiley:

απο το site της Ναυτεμπορικης

Η νέα λεωφορειακή γραμμή «012» θα συνδέσει, από αύριο και για περίπου δύο μήνες, τους σταθμούς του ΗΣΑΠ Πετραλώνων και Ταύρου, λόγω των έργων ανακαίνισης των γραμμών του ηλεκτρικού.

Η γραμμή θα είναι κυκλική με αφετηρία στον σταθμό των Πετραλώνων επί της οδού Θεσσαλονίκης και στάση στον σταθμό του Ταύρου επί της Χαροκόπου.

Τα δρομολόγια θα γίνονται και τις επτά μέρες της εβδομάδας κάθε 20 λεπτά, με το πρώτο να ξεκινάει στις 6.30 το πρωί και το τελευταίο στις 9.30 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ 185.

Τον ηπιαμε μπανιερα, οσοι χρησιμοποιουμε καθημερινα τον ηλεκτρικο μεχρι τον Πειραια…#-o

καλύτερα να κλείνανε τον ηλεκτρικό τελείως για κάνα δίμηνο-τρίμηνο και να τον παρέδιδαν έτοιμο, παρά αυτό το χάος!!!

Α, και αυτή η νέα μόδα να μην πουλάνε εισιτήρια στα περίπτερα μόνο σ’εμένα έχει τύχει???

Πες τα ρε φίλε. Αυτό το σταμάτα ξεκίνα με έχει γονατισει. Ειδικά τα πρωινά που σε νοιάζει μην αργήσεις, είναι σκότωμα.

Κι επειδή ο νόμος του Μέρφυ δε σταματά τη δουλειά του, στο γυρισμό θα κάνεις λιγότερη ώρα#-o

έχω πετύχει μερικά περίπτερα δίπλα σε στάσεις λεοφορείου που δεν πουλάνε γενικά:p

Εχω μιλήσει με περιπτερά για αυτό το θέμα και μου έχει πει οτι δε τους συμφέρει να πουλάνε εισητήρια, και περισσότερο μάλιστα τα φοιτητικά. Οι περισσότεροι αγοράζουν από σταθμούς μετρό, οπότε τους μένουν απούλητα.

αα.αυτό ναι,αλλά μερικά περίπτεραπου είναι δίπλα σε στάσεις και τα μετρό και αυτά είναι μακριά έπρεπε να είχαν μερικά ενδεικτικά μπας και ξεμείνει κάποιος

Παλι καλα που αποφασισαν να βαλουν ενιαιο εισιτηριο περισυ και πλεον δινω ενα 5ευρο καθε φορα και παιρνω μια δεσμιδα των 10 και μπορω και την χρησιμοποιω παντου. Παλαιοτερα ειχες ενα σωρο εισιτηρια τρενου πανω σου και ψαχνοσουν για ενα λεωφορειου

Βεβαια, η τιμη του λεωφορειου εκτοξευθηκε με το ενιαιο τοσο, που δεν θυμαμαι καν ποσο εκανε πριν…:lol:
Ο ΗΣΑΠ, αν θυμαμαι καλα, θα ειναι 100% ετοιμος τον Φλεβαρη του 2010… μεχρι τοτε υπομονη…:-s