Βάσει κοινής λογικής, προφανώς.
Και γιατι περιμενες να ιδρωσει?
-Τρωει καμια ταλαιπωρια ο παγκαλος για να παει στη «δουλεια» του?
-Του πρηζει κανεις τα παπαρια λεγοντας του «δεν με ενδιαφερει που δεν εχει μεσα μεταφορας, παρε ταξι να ερ8εις τη δουλεια"
(πανορμου-πειραια γαμωτοσπιτιμουγαμω?)
-ενδιαφερονται νομιζεις για τα χαμενα εσοδα από τα εισιτηρια μιας μερας ?
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
οι τυποι ζουν σε άλλο συμπαν και δεν το εχετε καταλαβει ακομη
ΔΕΝ ενδιαφερονται αν εσυ τρως ταλαιπωρια, δεν ενδιαφερονται καν αν 8a πε8ανεις
οι αποσπασματικες απεργιες δεν τους αγγιζουν στο ελαχιστο
Μονο αν γινονταν απεργιες διαρκειας (πχ 1μηνα κα8ημερινα) στις οποιες να συμμετεχουν ολοι , να παραλυσει το συμπαν (να μην λειτουργουν δημοσιες υπηρεσιες,σχολεια, νοσοκομεια, αεροδρομια, λιμανια,συγκοινωνιες κλπ) να βγουν 2000000 ατομα στο δρομο τοτε ΙΣΩΣ και να γινοταν κατι
Αλλα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκυρησουν 24ωρες απεργιες μια φορα το μηνα:-k
Για τον π@τσο καβαλα
Επίσης δεν θα υπάρχουν μειωμένα…αυτά και πολλά άλλα τα διάβαζα σήμερα σε ένα φυλλάδιο του ΠΑΜΕ που μοιράστηκε μέσα στον προαστιακό. …
και μέσα σε όλο αυτόν το χαμό ορίστε και κάτι ενδιαφέρον αν γίνει:
http://government.gov.gr/2010/12/16/4404/
Μετά από 30 χρόνια τηλεματική ΚΑΙ στην Ελλάδα κυρίες και κύριοι :!:
Ε, μα, επιτέλους ήταν εξωφρενικό το να πηγαίνεις Θεσ/νίκη ΜΟΝΟ με 28 ευρώ, κάντα 50 να γουστάρουμε :!:
Λέμε ΟΧΙ στις απεργίες των σιδηροδρομικών όπως και νάχει, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΟΝΙΣΦΗΡ?
Μα ποτέ δεν είναι αργά για τηλεματική. Είναι στα πλαίσια ανανέωσης και εξυγχρωνισμού του οασα. Δεν είδατε την καινούργια ιστοσελίδα? Μέχρι και χάρτη με τις στάσεις έχει…τι λες τώρα?:lol::lol:
:lol::lol::lol:
ναι, ειχαν παει να το ξανακανουν και παλαιοτερα αυτο και εχουν μεινει σε καποιες στασεις κατι- ξεχασμενοι απο τον χρονο- πινακες
επισης το να σου λεει ο πινακας οτι το λεωφορειο που περιμενεις 8α ερ8ει σε 45 πχ λεπτα μπορει να ειναι καπως χρησιμο αλλα καλυτερα 8α ηταν να ηξερες οτι 8α ερ8ει σε 6 λεπτα και να μην χρειαζοταν η τηλεματικη:-k
ε βάση το επιχειρησιακό σχέδιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι αυξήσεις των εισιτηρίων από 1/1/2011 θα αγγίξουν και το 100% ([B]πχ το Αθήνα Θεσσαλονίκη με τρένα μέσης ταχύτητας που κόστιζε 20,10 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 39 ευρώ,[/B] ενώ κατά 50% θα είναι αυξημένα τα εισιτήρια του προαστιακού της Αθήνας).
Καλή φαση…από τα 18 το πήγαν στα 28 και τώρα στα 39…Αντε του χρόνου εύχομαι να τα κατοστίσει… (ούτε που θέλω να ρωτήσω πόσο θα κάνουν τα ιντερσιτι και ιντερσιτι εξπρες…κ βσκ πούτσες μπλέ…σίγα τη διαφορα στην ώρα…45 λέπτα διαφορά έχουν και το εξπρες έχει σχεδόν διπλάσια τιμή…)
η τύπισσα λόγω βενζίνας και διοδίων όμως έπαθε αγκύλωση περιμένοντας αμάξι να περάσει…
Isis δεν θέλω να παρξηγηθείς αλλά…
[SPOILER]η επιχειρηματολογία σου αυτή τη φορά είναι του κώλου! :p:lol::lol:[/SPOILER]
Πλιατσικο στον ΟΣΕ κανονικα…Και μετα στις τσεπες μας!(λαικσιτης μοουντ)
Οσο για τος πινακες τηλεματικης ελπιζω να μην βαλουν στο κεντρο γιατι καθε βδομαδα κομματια θα ειναι…αυξημενο κοστος…
Mule μην το βλέπεις από την αστική πλευρά
Λευτεριά στους κώλους :!:
:lol::lol: Βασικά αυτό. Για αυτό τόσο καιρό δε βάζουν τους πίνακες. Γιατί αν γράφει ότι θα έρθει σε 45 λεπτά θα χρειαζεται να μοιράζουν στις στάσεις και υπογλώσσια καλύτερη η άγνοια από τη γνώση :roll:
Να ενημερώσω ότι σε κάποιους σταθμούς του ΗΣΑΠ εδώ και κανα μήνα έχουν μπεί τέτοιοι πίνακες ανα 2-3 μέτρα αλλά δε λειτουργούν. #-o Τι να πείς…
^^ ισχύει…μάλλον περιμένουν να τελειώσουν όλα τα έργα μαζί… :? :?
εβδομάδα με απεργίες…
Κάλα όλα αυτά, αλλά επιμένω πως οι εργαζόμενοι (συνεχίζουν να) χάνουν το δίκιο τους.
Όταν λέμε “9.00 λήγει η απεργία” και το πρώτο λεωφορείο ξεκινάει στις 10.30 αφήνοντας τον κόσμο να περιμένει μάταια με τις ώρες ε λογικά δεν μπορείς να αξιώνεις καμία συμπάθεια/αλληλεγγύη από το συμπολίτη σου και το “να τους τα πάρουν όλα γαμώ το κεφάλι τους” που άκουσα σήμερα στη στάση μου φάνηκε απόλυτα δικαιολογημένο.
Το ίδιο κλίμα συνάντησα κι εγώ παντού. Εργαζόμενοι εναντίον εργαζομένων. Θλιβερό.
Μετά όμως το “πανάκριβο το εισιτήριο του 1.80” και το “απαράδεκτη αναμονή 45 λεπτών για το λεωφορείο” θα είναι αδικαιολόγητα.
Εγώ θέλω να ακούσω τότε -όταν θα έχει εφαρμοστεί ο νόμος που ετοιμάζεται- αν θα μείνουν σταθεροί στην άποψή τους πολλοί ΣΤΟΚΟΙ που σήμερα άκουσα να λένε “μωρέ ας πάει και 10 ευρώ το εισιτήριο αν είναι να φτιάξει η κατάσταση”. Δηλαδή έλεος ρε πούστη μου. Συμμερίζομαι τη τσαντίλα και το μπούχτισμα του μέσου ανθρώπου που δεν σκαμπάζει και πολλά, αλλά όχι ν’ ακούγονται και τέτοιες αηδίες μέσα στα νεύρα του.