Μέσα Μαζικού Κειθεδωθισμού

Δεν καταλαβα αυτο το " για Φεβρουαριο - Μαρτιο". Δηλαδη για τους αλλους μηνες δεν θα ισχυει?:-s

Από οτι κατάλαβα, τότε θα αρχίσει να ισχύει… Τώρα γιατί το είπαν έτσι βέβαια… :?

κι εγώ το διάβασα.
αλλά το αργούν,ε,βέβαια,θέλει ειδική προετοιμασία…

@@ θα κάνουν γιατί από ότι άκουσα θα είναι μέχρι τοις 2 το πρωί και όχι όλο τα βράδυ … #-o #-o #-o #-o #-o

ε,μέχρι το πρωί δε θα είχε νόημα…μέχρι τις 3 όμως και μετά ξανά στις 5μιση θα ήταν εντάξει…

αυτό που άκουσα είναι ότι θα ισχύσουν πιο νωρίς από φλεβάρη μέχρι τις 2 το πρωί…
και το άλλο για να μην τα θέλουμε όλα δικά μας εξήγξσαν ότι τα δρομολόγια σταματάνε νωρίς γιατί δεν προλαβαίνουν να κάνουν συντήρηση των σταθμών το βράδυ…
πάντως μπήκα να δω αν έχει τίποτα ανακοίνωση το site του metro αλλά τίποτα…

Αυτο ισχυει και με το παραπανω. Οι ραγες τρωνε πολυ ταλαιπωρια καιθε μερα και ειναι απαραιτητη η καθημερινη συντηρηση. Ελαχιστα συστηματα μετρο παγκοσμιως δουλευουν επι 24 ωρου βασεως οπως μερος του μετρο της Νεας Υορκης αλλα αυτο εχει διπλο συστημα συρμων και ετσι λυνεται το ζητημα. Τωρα μην με ρωτησετε περαιτερω λεπτομεριες επι των τεχνικων ζητηματων γιατι δεν ξερω!:stuck_out_tongue:
Ελα μια χαρα θα ειστε. Εδω το μετρο κλεινει κατα τις 12μιση και της Κυριακες 11μιση.(εξαρταται απο τον σταθμο και την γραμμη) Αλλα ουτως η αλλως ολα ειναι νεκρα εδω το βραδυ!:?

εμ…
δεν νομίζω να είναι δύσκολο πάντως να λειτουργεί μέχρι τις 3-4 τα ΣΚ…

Καλά τα λέτε…

δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές κοιτάω στο μετρό το ματσούκι αυτό και προσπαθώ να τοποθετήσω την γυναίκα της ζωής μου εκεί (αυτή στη φωτό ντε)

Eχει διαφορα η γυναικα της ζωης σου με τον κωλο της ζωης σου.Μην τα μπερδευεις

αυτή κι εγώ είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον

Εξαρταται τι ωρα ομως θα ανοιγει το επομενο πρωι! Αμα ανοιγει στις 6 τοτε ειναι λιγο δυσκολο να κλεινει στις 4 και να εχουν μονο 2 ωρες συντηρησης! Για 3 παει και 'ρχεται…

Ε ρε και να`ναι τραβεστί αυτή στη φωτό.:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μην τα λες αυτα! Θα γκρεμιστει το συμπαν γυρω απο τον ρουντυ…

Σε φαινεται για τραβεστι αυτο το παιδι ?
Δες ο παππους με τι λάγνο βλεμα κοιταει …
:lol: :lol:

Δε φτάνει που αργεί το μετρό όλο και περισσότερο.
Παίζουν ηλίθια τραγούδια,δυνατό βόλιουμ.
Και ένας ζαβός υπάλληλος σ’αυτό της Αττικής,μας έλεγε να κάνουμε στην άκρη γιατί κλείναμε λέει το χώρο.Και κάναμε,και το ξαναέλεγε.
Ήμουν έτοιμος να κάμω καυγά αλλά με σταματήσανε.

αλήθεια αυτό… Με αυτοθυσία στάθηκα μπροστά του για να τον σταματήσω πριν τον καρυδώσει…

αυτό.

Δεν πειθετε.

Να βαλουνε μηχανηματα που χτυπανε τα σιτηρια και κατω στις αποβαθρες γιατι το ξεχναμε α.