Μέσα Μαζικού Κειθεδωθισμού

οχι παιδια μλκιες λεει η σοφι…

ο ρουντι εκεινη την ημερα ειχε βγει εκτος ευατου…

οχι ο καρβου ουτε εγω δεν μπορουσα να τον συγκρατησω, μεχρι που ο μειντεν του σιγοτραγουδησε το in trance και ησυχασε…

Και επίσης το Σοφι-κ μας ευχηθηκε καλή ορεξη ενω πηγαίναμε με τον Heatseeker για κρέπα στην Νεα Σμύρνη,και όλως τυχαίως για πρώτη φορα στα χρονικα η κρεπερί ηταν κλειστή…#-o :lol:

οχ ναι ρε!!

τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τι σημαινει το k…

Πρέπει στα πρωτευουσιάνικα λεωφορεία να βάλουν εκείνα τα μηχανηματάκια που εκδίδουν εισιτήρια, βαρέθηκα να ψάχνω στα περίπτερα και είτε να μη βρίσκω φοιτητικά εισιτήρια, είτε να μη βρίσκω καθόλου εισιτήρια.

Ο Μικροσνικολας μιλησε σοφα. 'Η να αναγκασουν τελοσπαντων ολα τα περιφτερα να πουλανε εισιτηρια ε.

ή να υπογράφουν δήλωση για τους ελεχτές*.

ισπανικής προελεύσεως.ελ εχτές.ελ σήμερα.ελ αύριο.κλίνεται κιόλας

Και το ελεχτής προέρχεται απο το ρήμα ελέχω, δηλαδή “έχω ελ” και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό… :wink:

Οπότε αυτό μας οδηγεί στο ότι οι ελεχτές είναι ελοχίμ? Τόλκι διαφώτισε μας!
Και για να μην μπορείτε να πείτε ότι είμαι οφτόπικ, θα σας πω μια ιστοριούλα (σαν αυτή της γιαγιάς δίπλα από τη φωτιά)
Είχαμε κατέβει κέντρο σαν καλά παιδιά το φιριτ και γω δια την αγορά μερικών σιντις. Στον γυριζμό το φιριτ δεν είχε εισητήριο και δεν εισηγήθηκε κιόλα σε μένα που είχα περισσευούμενα (αυτό το καταγγέλω για να δείτε τι άθλιοι είναι μερικοί συμπολίτες μας) και τεσπά μπαίνουμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε. Σε ένα ξεκάρφωτο σημείο ο οδηγός σταματά και μπαίνει ένας μέσα, οπότε υπέθεσαν όλοι ότι είναι ελεχτής. Γυρνάει το φιριτ με απελπεζμένο και μουλωχτό βλέμμα (σαν του γκόλου ένα πράμα) “χτύπα μου ένα εισητήριο” το χτυπάω και γω οσαν μαλάκας και περιμένουμε τον ελεχτή…
Αλλά μετά από λίγο σταματάει ο οδηγός πάλι σε άκυρο σημείο και του κάνει ο άλλος “άντε, σε ευχαριστώ ρε!”
#-o :lol:

Οι πιο -κανω κυκλους ατελείωτους-συγκοινωνία είναι το 218 Πειραιάς-Υμηττός-Ηλιούπολη…Δεν συνιστάται…:lol:

Λοιπον.Οι ΕΛ-εγκτες ειναι οντως ελοχιμ και προερχονται απο τα εγκατα της κουφιας γης!!!Γι’αυτο αλλωστε δουλευουν στο μετρο.Υπογεια!Δεν αντεχουν το φως του ηλιου και γιαυτο μολις ληξει η βαρδια τους ξανακατεβαινουν στα ταρταρα οπου περιμενουν την επομενη μερα να ερθει για να ανεβουν παλι μαζι με τα βριλ!
Οταν κοβουν κληση σε καποιον κρατανε τα στοιχεια του και τα στελνουν στη “λευκη πολιτεια” στην ερημο Τακλαμακαν μεχρι να μας φακελωσουν ολους και να φερουν τη δευετερα παρουσια.Γι’αυτο το λογο:

Μη χρησιμοποιειτε το μετρο!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πσεματα λες όμως. Έχω δει ελεχτές υπό το φως του ήλιου σε λεωφορεία…

Mιλησα για τους ελεγκτες μετρο.Οι ελεγκτες της ΕΘΕΛ ειναι με τους γκριζους που ζουν μεσα στον λευκο οικο και ειναι πολυμορφικοι.Δηλαδη μπορουν να παρουν οποιαδηποτε μορφη θελουν αλλαζοντας τη δομη των κυτταρικων τους ιστων!

Εγώ πάντως δε θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνω “ελεγκτής”

Εχεις και την φατσα κιολας…

Στα λεωφορεία στην Άνω Γλυφάδα πλέον πρέπει να έχεις μάτι γερακιού για να διακρίνεις από μακριά την ένδειξη για το ποιο λεωφορείο έρχεται…

Στο 242 της Πολυτεχνειούπολης κατά τις 8:30 καταργείται το “Όλοι οι καλοί χωράνε” :stuck_out_tongue:

εκτός αν είσαι έξυπνη και το παίρνεις από τη στάση του Σωτηρία :wink:

Αυτό κάνω. Αλλά στην επόμενη, Κατεχάκη, μπουκάρει το πλήθος και γίνεται η μάχη :lol:

ναι, αλλα εσύ είσαι ήδη καθιστή :stuck_out_tongue:

Ναι, αλλά ξέρεις τι τραβάω για να κατέβω πρώτη στάση πολυτεχνείου. Κατεβαίνουν όλοι κάτω και ξαναμπαίνουν. Ωραία περνάμε πάντως εκεί. :stuck_out_tongue: