Μέσα Μαζικού Κειθεδωθισμού

Τελικά αυτή η foto έχει κάνει το γύρω του κόσμου :lol: :lol: :lol:

που να δεις το 250 για πανεπιστημιουπολη…να ειναι ηδη γεματο και να πολεμανε να μπουνε αλλοι τοσοι μεσα(αλλο που κανει 30’ και βαλε για να περασει)…ευτυχως για το τμημα μου εχει αλλα δυο λεωφορεια και ετσι παλευεται η κατασταση…

Φίλος θα κάνεις τη πατέντα του freedom:

Θα παίρνεις το 224 ή 01 της Καισαριανής και θα κατεβαίνεις στη 10η Ζωγράφου, απέναντι απο το Ατλάντικ είναι. Μπαίνεις Πανεπηστημιούπολη με τα πόδια, απέξω απο πληροφορική. Και εκεί περιμένεις εσωτερικό ή 250. Το 250 είναι γεμάτο, αλλά αδειάζει κάπως εκεί. Ε, με το εσωτερικό είσαι κοολ 8)

στην πληροφορικη ειμαι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:
αυτα εννοουσα αλλα δυο λεωφορεια!
(παντως στη σταση δε σε εχω πετυχει ποτε)

Το 703 μαμιεται.καπου επρεπε να το πω

O OΑΣΘ απεσυρε 64 λεωφορεια.Και οπως ειναι φυσικο δεν τα ανανεωσε αμεσα με αλλα ,γιατι κλασικα το ολο θεμα κολλησε σε γραφειοκρατικες διαδικασιες.

Αυτο σημαινει ακομα μεγαλυτερες καθυστερησεις στα ηδη αργοπορημενα δρομολογια μερικων γραμμων και φυσικα μεγαλυτερη ταλαιπωρια του επιβατικου κοινου,μια και το μοναδικο αυτη τη στιγμη μεσο μαζικου κειθεδωθισμου της πολης περιοριζεται.Αρα καταληγουμε στο οτι μαζι με τα εργοταξια του μετρο που θα ανοιξουν ολα μεσα στο 2008 και θα γιγαντωσουν ακομα περισσοτερο(γινεται???)το κυκλοφοριακο προβλημα,θα χουμε και λιγοτερα λεωφορεια.Κοινως οποιος θελει να κατεβει στο κεντρο στις 9 το πρωι πχ για δουλεια,καλο θα ναι να ξεκιναει κατα τις 4 τα χαραματα αν μενει πχ Καλαμαρια.Για πιο μακρια μαλλον θα πρεπει να ξεκιναει απ την προηγουμενη μερα.

Ευγε για αλλη μια φορα στην τοπικη μας αυτοδιοικηση και στους φορεις.Φτιαχτε κι αλλα πεζοδρομια εσεις.Ζωα.

μαζί με τα 801 802 803 825 850 και 851 !!!

Προχτές κατεβαίνω στο μετρό στο Αιγάλεω περπατάω μέχρι θηβών και βλέπω στην στάση 60 άτομα 8O 8O 8O

σε 1 min σκάει το 851 και να προσπαθούν τώρα να μπουν όλοι μέσα …

ε εγώ περίμενα και 10 (μόνο) λεπτά μετά έσκασε το 703 και ήμασταν λίγοι (30) και πήγαμε άνετα …

8O 8O 8O 8O 8O
Όου μάι γκάντ !

Καλα πραγματι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο, τουλαχιστον απαραδεχτη κατασταση. Να κανεις απο την Μαρτιου στο “Καψης” μιαμιση ωρα θα πρεπει να ειναι ρεκορ γκινες.[-X

Αχαχαχαχαα!Το λεωφορειο φαντασμα οπως το αποκαλω εγω!:lol:
Διοτι δεν ερχεται ποτε, σοβαρα ομως!Λογω του οτι παει σε χιλιες δυο περιοχες αργει παρα πολυ να ερθει και ερχεται πανω κατω καθε 20 λεπτα με μιση ωρα.

Ευτυχως το 219 που παιρνω καθημερινα ειναι απο τα καλα λεωφορεια.Ερχεται καθε 10 με 15 λεπτα το πολυ.
Βασικα αυτο που μου τη σπαει (επισης) ειναι οταν αργουν μερικες φορες τα δρομολογια, μπαινουν επιβατες (ειδικα οι γριες παναιαμ) και αρχιζουν τα καντηλια στους οδηγους.Ενα εχω να ρωτησω.Τι φταινε οι ανθρωποι?Τη δουλεια τους κανουν πιστευω!Μια φορα ενας οδηγος αγανακτησε και αρχισε να λεει “Θα σας παρατησω ολους και θα φυγω!!!” Τον λυπηθηκα…:-s

Χχαχαχααχαχαχααχ.Ολως τυχαίως εχω πετύχει τετοιο σκηνικό στο 219 και εγώ…:lol: Το εχει η γραμμή φαινεται…

Χχαχαχααχαχαχααχ.Ολως τυχαίως εχω πετύχει τετοιο σκηνικό στο 219 και εγώ…:lol: Το εχει η γραμμή φαινεται…

Θυμάται κανένας Σαλονικιός το 69 που πηγαινε Σταυρούπολη και εκανε τις κλασσικές στάσεις 69???:lol:

Προστυχη…

Tί φταιω εγώ???Δεν τις έκανα εγω τις στάσεις,επαιρνα άλλο λεωφορείο…:lol:

Χαχαχαχαχαχαχα! Εχω τύχει σε λεωφορειο, που κάνει κυκλική από πειραια, γεμάτο με κόσμό να μπαίνουν κυριούλες με καροτσάκια απο την λαική και μαθητες από τα σχολεία και να γίνεται τις πόπης μεσα στο λεωφορείο, σε κάποια στιγμή ο οδηγός τα παιρνει και αρχιζει να φωνάζει , “ησυχία όλοι τ’ωρα γιατι θα σας κατεβάσω όλους κάτω”. Σταμάτησε για κάνα δυο λεπτά η βαβούρα , αλλά ξεκίνησαν τα ιδια μετα από λίγο. Οπότε βλέπεις τον οδηγό να παταει φρένα, κράτάει όλες τις πόρτες κλειστές , φοράει καρτελάκι ελέγκτή και αρχίζει να ζητάει εισητήρια! Το κορυφαιο ήταν πώς μόνο εγώ και μια κοπελία είχαμε κάρτα και το λεωφορειο ήταν τίγκα! τους κατέβασε όλους κάτω και τους λεει “αί σιχτιρ , και δεν΄έχετε εισητηριο και με ζαλίζεται κιολας” !

Είχα πεθάνει στο γέλιο και εγω και η κοπελία!:lol:

κλασσικα

δεν ειναι λιγες οι φορες που ο λογος που καθυστερουσε ενα λεωφορειο ηταν απο διπλοπαρκαρισματα!!!
αν καποιος μενει κορυδαλο ξερει τι γινεται στην πλατεια γυρω απο το περιβολακι το πρωι (που ειναι η eurobank και λοιπες τραπεζες τριγυρω) και στην αθηνας πρωι - απογευμα (οταν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια!).

Ρισπέκτ στον οδηγό του λεωφορείου που σήμερα 11/1 έγραφε μπροστά “Καλό Πάσχα. Χρόνια Πολλά”!

Θεος, θεος!:smiley:

σπανια χρησιμοποιω προτιμω τα ταξι(πιο βολικα)