Μέσα Μαζικού Κειθεδωθισμού

8O :lol: :lol:

μας σκεφτονται και για το μελλον μωρε… τι καλοι:cry:

ησησδ

γιατί με κοιτάνε καλά καλά στο λεωφορείο όταν κοιμάμαι?:-s

Κοιμασαι με ανοιχτο στομα?σου τρεχουν τα σαλια?

Το λεω γιατι αυτοι ειναι οι λογοι που κοιτανε εμενα:p

οχι δεεε,κλειστό στόμα και σαλάκια εντός στοματικής κοιλότητας.
βλάκες.:-s

Βασικα αφου κοιμασαι πως ξερεις οτι σε κοιτανε?ποιος εισαι?ο τσακ νορις:p

ο τσακ νορισ δεν κοιμάται, περιμένει … :!: :!: :!:

ο Κάρβου το τσίμπησε,αλλά στο θρεντ που’τανε θάφτηκε γρήγορα.:wink:
και θα το κρατήσουν ανάλογα με τη συμμετοχή,οπότε είτε είστε έξω είτε όχι,εκείνες τις ώρες να περνάτε μια βόλτα απ’το μετρό

παντως κατι ασχετο…το μετρο(ειδικα αιγαλεω-αεροδρομιο) εχει καταντησει να αργει εκνευριστικα…ελεος…8 λεπτα σημερα το πρωι…[-X

Σημερα με τον Γκαρντιαν ζησαμε επικες στιγμες στην σταση ,ενω πηγαιναμε σχολη.Ημουν εγω στο 703 αυτο με την φυσουνα και φτανω στην σταση και βλεπω τον γκαρντιαν.το λεωφορειο τα παιζει οποτε μας κατεβαζει ολους.Δηλαδη:Γυρω στα 30 ατομα που ηταν ηδη στην σταση + αλλα 30-40 που κατεβασε παμε στα 70.Και μετα απο λιγο σκαει μυτη λεωφορειο αλλο ενα 703.Περιττο να πω οτι εγινε κονσερβα:P

η πλάκα είναι πως ενώ έφτανε το 1ο λεωφορείο βλέπω τον οδηγό να μιλά στο κινητό και να πηγαίνει με το πάσο του και λέω οχ καλά σε φιντάνι πέσαμε …
οπότε όλο μαζί σταματάει το λεωφορείο 10 μέτρα πριν τη στάση και οι 30 που περιμέναμε ορμάμε και αυτός φωνάζει να μην μπούμε και μετά κατεβάζει και όσου ήταν μέσα … #-o #-o #-o

Προλαβες και χωθηκες ομως…αλλα και που εφτασες πιο γρηγορα τι καταλαβες…εγραψες καλυτερα?:stuck_out_tongue:

με τέτοια θέματα ούτε ο Αϊνστάιν θα έγραφε …

άσε που δεν κατάφερα και να τα πάρω στο τέλος μπας και γράψω τπτ στον επόμενο γύρο … … #-o #-o #-o

Ρε το τριτο θεμα το ειχα διαβασει την προηγουμενη μερα…αλλα βαρεθηκα και εκατσα και επαιξα προ…και πηρα τα @@ μου οταν ειδα οτι το βαλε

Θα γράψεις…κάτι ξέρω εγώ…:wink: :slight_smile:

και σιγά το πράγμα που δεν πήρες τα θέματα :stuck_out_tongue: .

Βασικα λιγο μουφα…:-s
Εφτασα Ν.Κοσμο στις 12:20 και το τελευταιο μετρο για Αγ.Δημητριο ειναι παντα και 25. Ε, στο και 25 εμεινε το τελευταιο αποψε… Δεν ξερω τι εγινε χθες, παντως σημερα το ωραριο δεν αλλαξε.:-k

οι εργαζομενοι κανουν απεργια απο 12-2 για να μην εφαρμοστει το νεο ωραριο

Μα δεν εφαρμοστηκε καν.Τζαμπα η απεργια.

θα εφαρμοζοταν αλλα καναν απεργια μονο για τις ωρες 12-2:wink: