Ανασκόπηση 2012

Ηταν και το 09 τα ιδια και χειροτερα αλλα απο το 10 δε το περιμενα…
Ειχε τις προοπτικες για μια πολυ καλη χρονια. Ξεκινησε χαλία και ετσι θα τελειωσει.:? Θεματα υγειας, στη σχολη πανικος (εκπαιδευτικη μεταρρυθμιση) καλα για τον αισθηματικο τομεα βραστα μη μιλησω καλυτερα. Δεν λεω βεβαια μου συνεβησαν και καλα πραγματα, αλλα δεν μπορεσα να τα χαρω λογω ασχημων περιστασεων. Bad Timing. Το χειροτερο ειναι οτι το 11 εχει τις προοπτικες να συνεχισει ετσι. Ελπζω να διαψευσθω και αυτη τη φορα. Ας μη το γρουσουζευω ομως… Time will tell.

Για εμένα ήταν μια αρκετά καλή χρονιά, ίσως η καλύτερη μου. Επαγγελματικά είχε τα πάνω και τα κάτω του αλλά γενικότερα είμαι ικανοποιημένος. Στα προσωπικά ξεκαθάρισα ποια άτομα αξίζει να εμπιστεύομαι, το ίδιο και στα ερωτικά. Οικονομικά τα πράγματα ήταν μέτρια, αλλά τουλάχιστον όχι αρνητικά.

Αυτό που θα ήθελα από την επόμενη χρονιά είναι να τελειώσω τις σπουδές μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να γίνουν κάποιες εξελίξεις στα προσωπικά στις οποίες έχω βασιστεί, να πέσει αρκετό διάβασμα, και λίγα ακόμη. Και εννοείται να μην καταρρεύσουν τα πάντα.

Αντίο 2010.

Από το κακό στο καλό:

Επαγγελματικά: Σκατά
Οικονομικά: Πολύ κακά
Οικογενειακά: Μέτρια
Υγεία: Μέτρια
Ερωτικά: Πολύ καλά
Φιλία: Πολύ καλά
Ελευθερος χρονός/δραστηριότητες συναυλίες: Πολύ καλά

(σαν προβλεψη ζωδίων ακούγεται)

Για μένα: θετικός απολογισμός. Για άλλον θα μπορούσε να’ ταν κακός

Μαζι με τον προκατοχο του στο διαολο κι αυτο.
:slight_smile:

Κάθε χρονιά από το κακό στο χειρότερο πάμε. Η φετινή δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Δε μου άρεσε καθόλου, γιατί συνέβησαν άσχημα πράγματα… Να πάει στον διάολο, που λέει και η Σόφι, αν και ό,τι έγινε έγινε, τώρα τα πράγματα δε μπορούν να αλλάξουν… Από άποψη οικονομικών, μέτρια χρονιά. Δε μου φάνηκε ιδιαίτερα η κρίση - χαρά στα έξοδα που κάνω,χαχ. Από άποψη επαγγελματικών…ε;; ποιός ήρθε;; Από άποψη υγείας, αν εξαιρέσω τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, καλά. Από άποψη ερωτικών, όπως κάθε χρόνο - τζίφος και φέτος -, και τέλος, από άποψη φιλίας, δόξα τω Θεό:p υπάρχουν ακόμα άτομα, που με νοιάζονται και τους νοιάζομαι. Κρατώ τα καλά, είχαμε υγεία και ηρεμία σε γενικές γραμμές. Α και από βόλτες/διασκέδαση πάλι σκίσαμε… χοχοχο… Ήταν μια “γεμάτη” χρονιά αν μη τί άλλο… #-o

2011 rulez, είδα 5 φορές manowar :stuck_out_tongue:

Ανασκόπηση 2010 λεει

Να πάει και να μην γυρίσει το 2011.

Εγώ πέρασα καλά μόνο στο δεύτερο μισό του 2011. Αλλά και πάλι σε σύγκριση με το 2010 δεν συγκρίνεται. Να δούμε και το 2012

Ανάμεικτα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Το πρώτο μισό του 2011 να πάει στον αγύριστο (αν και ρε γμτ, ακόμα και οι άσχημες στιγμές/αναμνήσεις παραμένουν στιγμές/αναμνήσεις, είναι κομμάτι σου), το δεύτερο ήταν τρενάκι ρόλερ κόστερ. τέλοσπάντων την υγειά μας να 'χουμε και τα υπόλοιπα παλεύονται

οκ ξερω γω,δεν ηταν ασχημα.ουτε και τελεια.μετρια προς το καλα.πολλη πιεση το τελευταιο διαστημα που θα συνεχιστει τουλαχιστον ως το καλοκαιρι ελπιζοντας να παρω το κωλοχαρτο.
κανα λεφτο παραπανω για συναυλιες να ειχαμε θα ηταν καλυτερα,αλλα που.
μονο σε 2 πηγα,ενω εχασα τουλαχιστον 5 που ηθελα:(

και αυτό! 4 εξεταστικές ακόμη (2+2 πτυχιακές) για το τέλος :!:

Βittersweet χρονιά,αλλά γεμάτη και έντονη.Μου άρεσε γενικά πάντως.

Στα +

Έφτιαξα το δικό μου μαγαζί-δική μου δουλειά και ησύχασα από κάθε λογής"αφεντικά" και το ελληνικό δημόσιο.
Ξέκοψα απ την μουσική αγγαρεία-αηδία της ποπ/ροκ μετά από αρκετά χρόνια παιξίματος-δουλειάς και ξαναβρήκα το ενδιαφέρον μου για τη μουσική γενικά.
Έκανα μπάντα με εξαιρετικούς μουσικούς και παίζουμε επιτέλους οπαδικό αγνό αγελαδινό,πρόβειο,παρθένο με 0% λιπαρά προγκ.
Πήγα 3 πανέμορφα ταξίδια και γέμισα με αναμνήσεις.
Είδα την παράσταση του The Wall και έφυγε ένα παιδικό απωθημένο.
Είδα τους System Of A Down και έφυγε ένα απωθημένο πιο πρόσφατο.

Στα -

Απομακρύνθηκα από κάποιους φίλους/ες.
Δεν έχω πλέον ούτε ευρώ.
Μπήκα στον μαγικό κόσμο του ΤΕΒΕ.
Δεν έκανα “τυπικές” καλοκαιρινές διακοπές με μπάνια,ξαπλώστρες,παγωτά,μοχιτο κτλ.
Έγινα ακόμα πιο αναίσθητος απέναντι σε τρίτους.
Είδα να χειροτερεύει η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση υγείας ενός πολύ αγαπημένου προσώπου.
Πέρασα μια αρκετά έντονη περιπέτεια με την υγεία μου.

καμια εκπληξη το 2011, καθε περυσι και καλυτερα…

Και μένα η χειρότερη στιγμή ήταν, όταν έμαθα ξαφνικά ότι πέθανε ένα άτομο, στην ηλικία μου - και οι άσχημες ειδήσεις δεν τέλειωσαν εκεί -, μετά από αυτό και σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση μου πήγε η χρόνια μαμιόντας…

Αυτό στην αρχή, προς το τέλος, που άρχισα να ηρεμώ…έσκασε κι άλλο άσχημο νέο… Τα πάντα μπορώ -ή τουλάχιστον, μπορούσα- να αντιμετωπίσω, μόνο αυτό δε μπορώ… δεν υπάρχει χειρότερο…

Σε αντίθεση με την γενικότερη αναταραχή της χρονιάς, σε προσωπικό επίπεδο το 2011 θα το χαρακτήριζα ως “ήρεμη χρονιά”. Κάτι θετικό. Αρκετές όμορφες στιγμές, εδώ κι εκεί, μια γενικότερη χαλάρωση το κυρίαρχο αίσθημα που μου αφήνει η χρονιά που φεύγει.

Άντε, με το καλό να μας έρθει ο νέος χρόνος…

Μία απ’τα ίδια και για μένα. Κι αυτή η χρονία σαν αδιάφορη χαρακτηρίζεται, αφού δε συνέβη τίποτα αξιόλογο ούτε υπήρξε καμία δραστική αλλαγή. Είδα πως είναι να είσαι φίρμα για άλλη μία φορά και όλοι να κάνουν σαν τρελοί για σένα, και πως όταν η αυλαία της σκηνής πέφτει τελικά σε ξεχνάνε και γυρνάς πάλι μόνος σπίτι. Σίγουρα έγινα πιο άνθρωπος, και πλέον μπορώ να πώ έχω βαρεθεί την όλη κατάσταση. Τελικά στη ζωή πρέπει να κάνεις συνέχεια πετάλι, άμα σταματήσεις λίγο να ξεκουράστεις, σε προσπερνάνε όλοι και χάνεις το νόημα…

ησυχη αλλα καλουτσικη χρονια. ιδιαιτερα λογω καλοκαιριου,πρωτες διακοπες με παρεα και τετοια…απο συναυλιες ηταν καλη.με χαλασε που παλι δεν ειδα maiden αλλα crimson-sanctuary sfasfasoktpiwjeito.γκομενικά ηταν καλά.θα μπορουσαν καλυτερα.νομιζω πως το 12 θα μπει καλα μετα τον Μαιο…

Ο χειμωνας του, υπεροχος…η ανοιξη μιση-μιση (σε γενικες γραμμες καλη παντως)…το καλοκαιρι γαματο και το φθινοπωρο ψιλοσκατα (β’ λυκειου αρχιζουν τα ζορια…)

Παιζει να ανακαλυψα πολλα πραγματα για μενα που δεν τα ηξερα μεχρι τωρα και εκανα λαθη που θα με βοηθησουν στο μελλον να αποφυγω τις μαλακιες…γκομενικα, μια απ’ τα ιδια με τον παπαρδελινο απο πανω…μπορειτε μαλιστα να πατε και στα “Μου τη σπαει…”, “Μου αρεσει…” threads στα ποστ που εκανα σημερα για να το δειτε!!!

Και τελος, η χρονια που δεθηκα πιο πολυ με τους κολλητους μου και δεν ειμαστε πια τα μαλακισμενα που συζηταμε μονο για μπαλα στα διαλλειμματα…

Καλη χρονια…ισως η καλυτερη της ζωης μου!!!

edit: Ρε σεις ειναι και η χρονια που γραφτηκα στο rocking!!! Χαρηκα για τη γνωριμια παιδια, ελπιζω να γνωρισω απο κοντα πολυ κοσμο απο εδω γιατι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι φαινεστε πολυ ενταξει παιδια και με σωστο γουστο στη μουσικη!!! Cheers :drunk:!!!

Ακόμα πιο μπερδεμένος μέσα στο 2011,αλλά αυτό το πνευματικό μπέρδεμα αρχίζει και “λύνεται” με υπομονή κυρίως.Αισιοδοξία γενικά και στεναχώρια όμως κοιτώντας τι συμβαίνει γύρω σου γενικά.
Δεν πειράζει όμως.

Γενικά από τα μισά του 2011 άρχισα να συνειδητοποιώ που ταιριάζω και που όχι,και το να αποδεχθείς κάτι νέο είναι αρκετά δύσκολο,κυρίως λόγω του ότι φοβάσαι να αφήσεις και να παραδεχτείς ότι το παλιό τελείωσε.
Και πάλι δεν πειράζει όμως.

Ωραίες μουσικές επίσης,είδα The Wall και έκλαιγα σαν τον χαζό,γνώρισα κόσμο κτλ.
Θετικές αναμνήσεις συνεπώς και πάμε για απογείωση