Ανασκόπηση 2012

Στεναχωριέμαι που φεύγει…Μέχρι τώρα η καλύτερη χρονιά της ζωής μου.Ξεκίνησε πολύ ωραία με ταξιδάκια,το καλοκαίρι πέρασε ήρεμα και από Σεπτέμβρη και μετά μπορώ να πω οτι άγγιξε την τελειότητα.Υπήρχαν βέβαια κακές στιγμές,αλλά ήταν λίγες και δεν αξίζει να τις θυμάμαι.

Ας ελπίσουμε το 2011 να είναι ακόμα κάλυτερο

Μια μαλακία στο 1ο μισό… ψάχνοντας για δουλεία 4 μήνες…
Μέτρια αφού μπήκα στρατό.
Τελειώνει όμως πολύ καλά!!! :wink:
Κρατάω τα καλά και συνεχίζω στο 2011 δυναμικά :):slight_smile:

καλη χρονια σχετικα το 2010…κραταω τις καλες στιγμες απο σχεσεις,σχολειο…κραταω τις κακες στιγμες επισης ,μονο για να προσπαθησω να μην κανω τα ιδια λαθη…κραταω το οτι ειδα μεταλικα,ανθραξ,μεγκαντεθ,σλευερ μεσα σε μια μερα και θα χω να το διηγουμαι για πολλα χρονια…

Η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, τουλάχιστον από τα μιδ-90ς και πέρα. Το κακό είναι ότι δεν καταστράφηκαν όλα, και υπάρχει περιθώριο το 11 να είναι χειρότερο (φτου μακρυά!).
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

+1

@ Bleeding - ουουου666!
Και μάλιστα οι μέχρι τώρα προοπτικές δείχνουν πω το 2011 ξεκινάει εντυπωσιακά χειρότερο! Τέλος πάντων, έχω περάσει κανονικά [B]άσχημες[/B] χρονιές. Bring it on.

Βρήκα κι εγώ την περσινή μου ανασκόπηση, τότε ήταν που κυκλοφορούσα ακόμη ως αγοράκι :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Παραφράζω Smashing Pumpkins: Μy year has been extrordinary, blessed and cursed and won.
Πάρα πολλά ταξίδια. Δύο εκ των οποίων απίστευτα μαγικές, συγκλονιστικές εμπειρίες. Που μου άνοιξαν τα μάτια και θα τις επαναλάβω. Υπέροχες διακοπές με υπέροχους ανθρώπους. Γενικά, γνώρισα νέους πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και δύο φεστιβάλ στο εξωτερικό. Δουλειά καλά, πρώτον, έχω ακόμη, δεύτερον, “ψήνομαι”. Το πρώτο εξάμηνο έκανα/ έμαθα καινούρια πράγματα, αλλά δεν είχα λεφτά. Το δεύτερο εξάμηνο δεν κάνω/ μαθαίνω τόσα, αλλά τελευταία έχω λεφτά. Γενικά πολύ δημιουργική χρονιά. Και με πααααρα πολλές καινούριες μουσικές.
Πολλά επαγγελματικά σχέδια. Απόπειρα φυγής στο εξωτερικό για δουλειά και βασιλική χυλόπιτα.
Υγεία, συμπαθητικα. Των ανθρώπων γύρω μου, άσχημα.
Αισθηματικά ένα μαύρο χάλι, συν μία ψιλοβαριά απογοήτευση, αλλά δε βαριέσαι, αυτό δε φαίνεται ν’ αλλάζει :-s

Πολύ έντονα και πολύ ήρεμα - σε εναλλαγές. Συνολικά καλά.

Καλη χρονια. Αρκετα καλη. Σε σχεσεις (παντος ειδους) εξαιρετικα θα ελεγα, ταξιδακι, πρωτη συναυλιακη χρονια, κιθαρα. Χμ, πολυ καλα :slight_smile:

Μέτρια χρονιά… [-X[-X[-X

δεν είχε ταξίδι στο εξωτερικό
το καλοκαίρι κόπηκε λόγω δουλειάς
και το σπάσιμο συνεχίζεται με τους μαλ***ς στη δουλειά… :blow::blow::blow:

να φύγει, να πάει αλλού

Άντε και ο καινούργιος χρόνος να μπει με παραίτηση…:p:p:p

Almighty διδυμος εισαι?:stuck_out_tongue:
Απο δω μετρια πραγματα.Μαλλον χειροτερα απτο 09 και γενικα μια σχετικα ενοχλητικη σταθεροτητα,αλλα υπαρχει σχεδιο αλλαγης στα σκαρια 8)
Παμε ρε 11!!

το 2010 δεν ήταν και η καλύτερη μου. Πέθανε ο Dio καταρχην :frowning:

Γενικότερα είχε και καλές στιγμές άλλα υπερίσχυσαν οι μαλακίες…

Μια τραγικότητα ήταν η φετινή χρονιά. Μάλλον η χειρότερη ever. Οικονομικά/Επαγγελματικά η απόλυτη νίλα φέτος. Και τα λίγα που έβγαλα πήγα και τα έφαγα σε άχρηστα ταξίδια πετώντας στα σκουπίδια (εντελώς όμως) ολόκληρο το δεύτερο μισό της χρονιάς αυτής (6 μήνες που απλά πήγαν στο διάολο). Αισθηματικά/Ερωτικά ενώ κάτι πήγε να γίνει κατέληξε σε ακόμα μεγαλύτερη νίλα επικών διαστάσεων… γενικά ότι έπιανα φέτος μετατρεπόταν σε σκατά. Μόνο καλό που κρατάω φέτος το sonisphere στη Σόφια.

Στα τσακίδια να πάει και να μην ξανάρθει τέτοια γαμιόλα χρονιά.

Γενικά όχι καλή χρονιά… Υπήρξαν σίγουρα καλές παρενθέσεις (συναυλίες κυρίως και κάνα 2 ταξίδια…) αλλά σε γενικές γραμμές κακή χρονιά. Ειδικά σε θέματα υγείας ,όχι τόσο δικά μου αλλά δικών μου ανθρώπων, ήταν γάμησε τα, με την τελευταία (και δυστυχώς χειρότερη όλων) πράξη να παίζεται 2 μέρες πριν τα χριστούγεννα…:(:frowning:
Το μόνο πραγματικά καλό είναι ότι έχω φτάσει πλέον 3 μαθήματα από το πτυχίο μου…

Να φύγει και να μην ξανάρθει… Περιμένω το 2011 να ρεφάρω… Ελπίζω δλδ

Πέθανε μια θεία μου:( και απέκτησα έναν ανηψιό και 3 ξαδέρφια :slight_smile:
Όλα τα άλλα λεπτομέρειες

[SPOILER]Εκτός από Big4 ίσως:roll:[/SPOILER]

1. Συμφωνώ!:smiley:

Γενικά όπως και το προηγούμενο έτος μια χαρά ήταν δεν είχα παράπονο. Ας είναι και το επόμενο δηλαδή έτσι δεν έχω πρόβλημα :smiley:

Mετα την χειροτερη χρονια της ζωης μου(2009) ηρθε ισως η καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη χρονια της ζωης μου και χαιρομαι που την μοιραστηκα με ανθρωπους που σημαινουν πολλα για μενα.

Κατα τ αλλα στα μουσικα ηταν η απολυτη χρονια,παιζοντας πανω απο 120 live,γυριζοντας ολη τη Β.Ελλαδα με την μπαντα,κανοντας live παντου στη Θεσ/νικη,ακουγοντας ενα καρο καλους δισκους,πηγαινοντας σε λιγες και καλες συναυλιες(πλεον),αγοραζοντας ντουζινες cd και παιζοντας και δημιουργωντας μουσικη στο στουντιο.Τελικα κατεληξα οτι ειναι η καλυτερη δουλεια στον κοσμο.-

Στα πλην οτι η-μερικη-ανεργια μιας συμβατικης δουλειας συνεχιστηκε και τα πραγματα οσο πανε και δυσκολευουν(ειδικα εδω πανω),με αποτελεσμα ενα αγχος το οποιο μου κοστισε και στον τομεα της υγειας,οποτε τα γραψα ολα στα @@ μου και ησυχασα.

Απο ταξιδια ηταν η 3η επισκεψη μου στην αγαπημενη μου μαγευτικη Τοσκανη και ενα ακομα στο Παρισι που αναβληθηκε για τον Μαρτη τελικα λογω κοινωνικων αναταραχων τον Οκτωβρη(μαλακα Σαρκοζι,ε μαλακα.).Το 2011 βεβαια αναμενεται ακρως επικο σ αυτον τον τομεα και μακαρι να πανε ολα καλα.

1. Βρήκα δουλειά μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας. Δουλειά καλή, σε πολύ καλό κλίμα, με ευχάριστους ανθρώπους, ανθρώπινες συνθήκες, στην επιστήμη μου και σε ενδιαφέρον αντικείμενο.

2. Πήγα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εξωτερικό με την παρέα για μεγάλο live. Rage against the machine στην Μαδρίτη. (το 2011 δύο στα δύο με System of a down, Παρίσι!)

3. Απίστευτες διακοπές μιας και βρήκα δουλειά 1η Σεπτέμβρη και το ήξερα από το καλοκαίρι. Κανένα άγχος, άπειρες μέρες, ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

4. 5 ώρες του 2010 της πέρασα σε εξωγήινη διάσταση. Godspeed you! black emperor.

1. Προδώθηκα.

2. Έχω πρόβλημα στο γόνατο και εδώ και 5 μήνες δεν μπορώ να παίξω μπάλα. Γαμώ το φελέκι μου.

3. Πήρα καινούριο αμάξι. Ναι είναι κακό γιατί το 21 ετών αγαπημενο μου Nissan Sunny (στα πόδια του μεγάλωσα) μπήκε στην πρέσα και έγινε ένα μάτσο σίδερα. Ήταν στα τελευταία του βέβαια αλλά μια τράκα που είχα του έδωσε την χαριστική βολη…

Αυτά.

Ανασκόπηση 2010 ε;

[B]Επαγγελματική φάση:[/B]

Πολύ περισσότερες ευθύνες πλέον αφού σιγά σιγά αναλαμβάνω τα ηνία της επιχείρησής μας. Ντάξει πολλά φράγγα και μούρη και τα σχετικά αλλά πολλές μα πάρα πολλές ευθύνες και πολύ δύσκολους καιρούς αλλά θα τα φέρουμε βόλτα.

[B]Προσωπικόπαπαριές[/B]

Χρονιά ότι κάτσει, όπου κάτσει. Ωραία φάση χωρίς άγχος για παραπάνω πράγματα αλλά τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι ίσως δε μ’άσρεσε και τόσο. Δε ξέρω θα δείξει του χρόνου.

Καινούρια παρέα με τρελά αλάνια πολύς χαβαλές τρελά σκηνικά και γενικά πολύ ωραίες στιγμές χωρίς βέβαια να λείπουν και οι στραβές όπως είναι φυσικό.

Στα μείον ένας μεγάλος καβγάς που είχα με πολύ φιλικό μου πρόσωπο και από τότε ράγισε το γυαλί όπως λένε και δεύτερον κάποιοι “φίλοι”, όπως αποδείχτηκε, που χωρίς λόγο γενικά χάθηκαν και ξέκοψαν…

[B]Μουσικές/συναυλίες[/B]

Απίστευτα γεμάτη χρονιά με απίστευτες συγκινήσεις. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρακτηρίσω το 2010 καλό ή κακό, κυρίως λόγω του χαμού του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ Ronnie! Εντάξει στο πρόγραμμα είναι θα πείτε αλλά χτυπάει πολύ! Και γενικά πολύ θανατικό φέτος ρε παιδί μου. Ελπίζω να μην έχουμε ανάλογη συνέχεια το '11.

Στα καλά τώρα. Πολλά μα πάρα πολλά live σε Ελλάδα και εξωτερικό. Απίστευτο 2ήμερο στο Βερολίνο για Dropkick Murphys με γέλιο που έφτανε για όλο το χρόνο, 2η φορά AC/DC, Βig-fuckin’-4, Βερολίνο και πάλι για πολλές άλλες μπάντες, Καβάλα - Σαλόνικα συνέχεια για τοπικές punk rock μπαντες και μετά λιώσιμο όλοι μαζί μέχρι το πρωί και πολλά πολλά άλλα πάντα με απίστευτη παρέα.

Σε γενικές γραμμές ένα αρκετά καλό 2010 με κάποιες στιγμές όμως που θα ήθελα να μην ξαναγίνουν αν και είναι αναπόφευκτο. Μακάρι το 2011 να είναι πολύ καλύτερο για όλους.

[SPOILER]P.S. Σκατά και θάνατος σε όλους όσους κατάντησαν τον Έλληνα όπως είναι σήμερα. Εύχομαι πραγματικά κάποια μέρα να τιμωρηθούν με την κατηγορία εσχάτης προδωσίας ενάντια της Ελλάδας. Το απόλυτο μίσος![/SPOILER]

hokam σε ποια μπάντα παίζεις;

στα τσακιδια το 2010…

Η ταχυτητας της πτωσης του επιπεδου της ζωης της γης που με φιλοξενει, αυξανεται με γεωμετρικη προοδο.
Γι’αυτο δεν φταιει κανεις [B]ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ[/B] άλλος περα απο το 60-70% των ελληνων που ψηφιζουν 2 γαμημενα κομματα.

Στο 2010 αποδειχτηκε για αλλη μια φορα ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!

καντε με report τωρα