Επαγγελματικά το 2009 μπορώ να πώ ήταν πολύ καλό μιάς και βρήκα μία δουλειά που ήταν στο χώρο που θέλω να ασχοληθώ και με καλά λεφτά, οπότε μπορώ και τη βγάζω πολύ καλά ως τώρα και παίρνω τις καλές και τις κακές εμπειρίες μου.
Συναισθηματικά πήγε όπως οι τελευταίες χρονιές, πότε του ύψους, πότε του βάθους.
Στα αθλητικά, πήραν οι Lakers το τίτλο ενώ και οι ΗΠΑ είναι στη κορυφή του κόσμου, οπότε όλα άψογα
Οχι ηταν καλη χρονια οντως…Μπηκε περιεργα συνεχιστηκε γαμω-περιεργα…χαλασε γυρω στην ανοιξη…Το καλοκαιρι ηταν τελειο…το Φθινοπωρο πηγε ομορφα και τελειωσε απαισια με χωρισμο στις 30 μαλιστα:!:…yeah.Εκπληρωθηκαν στοχοι και απο ολα…Διακοπες…Εξωτερικο…Συναυλιακα δεν τρελαθηκα αλλα ειδα ωραια πραγματα…Μουσικες απειρες κλασικα…Ταινιες τιποτα το σπουδαιο…Για το 10 δεν εχω φιλοδοξιες.
Απο μουσικής πλευράς ήταν πολύ καλό παρά τις πολλές αντιθετες απόψεις. Ξεχωριστη στιγμη φυσικά το live των AC/DC στο ΟΑΚΑ. Επίσης το γεγονός πως άρχισαν να γινονται αρκετα live στις Σερρες να δουμε και εμεις κάτι χωρις να χρειαστει να περνουμε αεροπλανα και βαπορια (λεωφορεια μονο βασικα αλλα τεσπα). Επισης πολλοί και καλοι δισκοι απο συγκροτηματα που γουσταρω πολύ.
Αθλητκά: η 3η θεση στο ευρωμπασκετ με ολες τις ελειψεις που ειχαμε ήταν το καλό και το κακο που ο Αρης έμεινε πάλι εκτος ευρωλιγκας.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ!!!
Τουλάχιστον εγώ είμαι ντυμένος φιγουρίνι, ενώ οι άλλοι 2 είναι λέτσοι. Άσε που το σώμα της Κιρας χωρίς το κεφάλι της δεν έχει πολλές θηλυκές χάρες. Οι κοιλιακοί της είναι καλύτεροι από τους δικούς μου πάντως.
Και από των άλλων 2 στιν φωτό, βάζω στοίχημα.
Μας έχει, σου λέω…
Εγω δεν ηθελα απο την μια να κρυψω τον πιθηκο στον ωμο του “Μπαμποοοουσα” , αλλα κ ουτε την φατσα του Σπαροου! Οποτε εβαλα την παπια στη κυρια! Που με τετοιο βυζι…τι κυρια να την πεις…αντε τωρα ξενερωμα!
Ασε που στο King Arthur ειχε παει το Photoshop συννεφο…δες εδω πραμα…
Ρlease ρε…απο την στιγμη που ξερετε (; το φετιχακι που εχω με τα ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΑ μην προσπαθειτε να μου κανετε την ναιτλι θεα! Δεν ειναι! Μονο στη φατσα κατι λεει…
Όπως κάθε χρόνο, απο το 2007 και έπειτα, έτσι και φέτος ξεθάβω αυτό το θρεντ και του αλλάζω τίτλο! Ανασκόπηση 2010 λοιπόν!
Εν τω μεταξύ έριξα μια ματιά στις παλιές μου ανασκοπήσεις… χαχα, πω ρε, πολύ κοινωνική ανάλυση έπεφτε τότε…
(το περιεχόμενο του σπόιλερ το κανα πιο πολύ για μένα και για να βλέπω και να συγκρίνω)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Και ερχόμενοι στα φετινά τώρα… ε, τι να πω, για τα κοινωνικά πραγματικά δε θέλω να μιλήσω. Θα είμαι περισσότερο λιτός απο κάθε άλλη χρονιά (κάθε χρόνο και λιγότερα!)
Το 2010 υπήρξε άνετα η απόλυτη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Τα είχε όλα. Υγεία, ερωτικά, δημιουργικά, επαγγελματικά, παρέες, διακοπές, συναυλίες, κόμικς, ένα κάρο ωραίες μαλακίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό έλειπε μόνο, αλλά οκ, δε πειράζει. Πολλά και πολύτιμα βιώματα και οι άσχημες στιγμές υπήρξαν ελάχιστες, συγκριτικά με τις καλές.
Πολλή κούραση και λιγότερος χρόνος σε σχέση με αυτόν που θα ήθελα, συν κάποια μαλακισμένα άτομα με τα οποία αναγκάστηκα να συναναστραφώ, τα μόνα ψεγάδια μιας χρονιάς πραγματικά γλυκιάς. Sweeet.
Πωπω, ανάλυση…
Εγώ αυτό που θέλω να πω μόνο είναι: κάθε χρόνο, πάνω που πρόκειται να αλλάξει ο χρόνος, κάνω μια ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, εντοπίζω μία-μία τις μαλακίες μου, σκυλομετανιώνω, κρίνω πως τώρα πια έχω αλλάξει/“μεγαλώσει” και την επόμενη χρονιά που σκέφτομαι τι σκεφτόμουν, παραδεχόμαι πως και πάλι μαλακίες έκανα, αλλά λέω “όμως φέτος πραγματικά έβαλα μυαλό”, όμως φτου πάλι τα ίδια… Βέβαια, προοδευτικά κάνω όλο και λιγότερες βλακείες, οι οποίες έχουν βασικό αντίκτυπο πάνω μου, αλλά θα 'θελα να 'ξερα πότε επιτέλους θα περάσει μια χρονιά, που θα μπορώ να βρίσω για μια αναποδιά που ήρθε και δεν έφταιγα εν μέρει εγώ!