Καταραμενο 2009 ακομα και στο τελος του, γαμημενο ειναι.
Παραμονη και προπαραμονη πρωτοχρονιας βρηκα να αρρωστησω. Πυρετοι, λαιμοι, πονοκεφαλοι, τρεμουλα.
Ε φακ γιου μου γαμησες την πρωτοχρονια.
πω πωωωω ναι…το μονο καλο ηταν οι faith no more.μονο μια μερα στις 365…ουστ λεμε!!!:evil:
εδιτ…θα ελεγα και slipknot αλλα το παιζω δυσκολη γιατι για πρωτη φορα που τους εβλεπα ψιλοαπογοητευτικα…επρεπε να ημουν λυκαβητο…
ενα ουστ κι απο μενα λοιπον στο 2009. το μονο καλο νταξ ηταν τα καλα αποτελεσματα των πανελληνιων. Κατα τα αλλα μια χρονια θα ελεγα που ηθελα να κανω αρκετα πραγματα αλλα παντα εμεναν στη μεση. Αααντε να δουμε
Νταξ σκατοχρονια δεν το λεω προσωπικα.Μια χαρα ηταν με πολλα καλα!Ακομα καλυτερα να μας μπει ο επομενος!
για εμενα ηταν ψιλοκωλοχρονια.φετος ενιωσα για πρωτη φορα πραγματικα την αλλαγη στην ψυχολογια μου,στον τροπο σκεψης μου και σε αλλους τομεις.γενικα ηταν ιδιοτυπη χρονια.αν και στο πρωτο μισο ημουν σχετικα καλα,απο αυγουστο και μετα ηταν τα παντα σκατα.ψυχολογικα,οικογενειακα,θανατοι,απογοητευσεις…τουλαχιστον ειδα τους ac/dc:D
ελπιζω η φετινη να ειναι πολυ καλυτερη για ολους μας απο καθε αποψη.
ειναι τυχαιο οτι σχεδον για ολους μας η χρονια αυτη ηταν σκατα?:-s
Χμμμ, είμαι σίγουρος πως ξέρω γιατί σε άρεσε εσένα το 2009 :p:lol: Πάντα τέτοια σου εύχομαι 8)
Οι άντρες το λένε και φανταριλίκι ενίοτε.
Κατά τ΄ άλλα, το 2009 ήταν σαν κάθε άλλο χρόνο με τα πάνω και τα κάτω του. Όπως όλα τα έτη δηλαδή.:!:
Να δω το 2010 τι θα λέτε, που η κρίση θα συνεχίζεται, και θα έχετε μπουχτίσει και με το πασοκ ακόμα κυβέρνηση. Τουλάχιστον θα έχει πανάθα κούπα.
Μουσικά το 2009 ήταν άγρια ονείρωξη.
Η πιο αγχωτικη και πιεστικη μου χρονια,μαλλον μεχρι σημερα…η χρονια που κοιμηθηκα συνολικα λιγοτερο απο καθε αλλη μεσο ορο,λογω αγχους…απο την αλλη,αν πιανω σωστα συνειρμο Μπληντιν και Ρεντ,ε,και μενα τα ιδια:pοπωτε αναπληρωσε καπως…επισης η πρωτη χρονια που ξεπερασα-λεμε τωρα,μαλλον αντιμετωπισα ψιλοεπιτυχως,για πρωτη φορα μαλλον στη ζωη μου- μεγαλους φοβους μου,οπως ασανσερ/μικρα δωματια και κλεστοφοβια,αεροπλανοφοβια και υψοφοβια(εχω θεματα,ναι…:p)…τελος,ειδα fields of the nephilim,ac-dc οπωτε ειμαι πολυ κοντα στο να κλεισω συναυλιακα για παντα,με 3-4 λαιβ ακομα που αναμενω…
γυναικειο βολει?:-k:p
Mπα, και κει από κάτω είναι.
:eek::eek::eek:γραφτηκε και ενα τεταρτο πριν τα μεσανυχτα του καινουριου χρονου…μαχαιρια του 2009 εως και το τελευταιο νεο που διαβασα!!!
Αμ… Μυστηρια χρονια. Δυνατη, γεματη, με μερικες απο τις καλυτερες κ χειροτερες στιγμες εβερ. Πολυ δυσκολη. :-s
Απο θεμα υγειας ΣΚΑΤΑ.Το 09 ηταν μια δυσκολη χρονια, ελπιζω το 10 να ειναι πιο ηρεμο και γαληνιο…:roll:
τωρα που το ειπες αυτο με εβαλες σε σκεψεις:-k
οι 2 τελευταιες βδομαδες ηταν τοσο σουπερ που καλυψαν και με το παραπανω την σκατοσυνη της υπολοιπης χρονιας.
οποτε στο συνολο της δηλωνω υπευθυνα οτι ηταν μια πααααααααααααρα πολυ καλη χρονια:!:
καλή χρονία και συναυλιακά, ερωτευτήκαμε κιόλας αλλά για μισό χρόνο καλά ήταν αλλά πάμε για αλλά, βγήκαμε πολύ έξω, διασκεδάσαμε γενικά όμορφα. Είχε και αρκετές πίκρες αλλά αν σε έναν όλοκληρο χρόνο όλα σου πάνε καλά πρέπει να ανησυχείς. Για να δούμε το 2010 τι θα φέρει
Το 2009 γενικα δεν κυλησε καλα. Το 2010 ομως μπηκε μια χαρα…μακαρι να συνεχισει ετσι!
Αλλάξαμε χώρα (πίκρα), ξεμείναμε στη λάθος χώρα (πίκρα) ερωτευτήκαμε και φάγαμε τα μούτρα μας (δισ) αλλά κάναμε καλό σεξ (δισ? 8)), χάσαμε μία θεϊκή δουλειά, κάναμε τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές ever, είδαμε NIN και FAITH NO MORE, βρήκαμε μία θεική δουλειά (:D), πήραμε ένα μεταπτυχιακό, καθυστερήσαμε (και καθυστερούμε) σε λοιπές προθεσμίες.
Το 2010 έχει μπει με μία ακόμη πρόταση για θεϊκή δουλειά, προοπτική για λαιβ origin και μία περίπου χυλόπιτα. Αλλά χέστηκα, Φεβρουάριο πάω στην Καραϊβική
Τι είναι τούτος ρε?
Μάγκας?