Μια χαρά ΕΧΩΣΕ το 2009 βρωμοτσουτσέκια. 8)
Μια πολύ καλή χρονιά,είχε βέβαια και τις άσχημες στιγμές,αλλά οι καλές είναι αυτές που μένουν.Ελπίζω το 2010 να είναι ακόμα καλύτερο.
8)8)
:!:
Πολλες σκατενιες εμπειριες ειχε το 2009.Παρα πολλες.Βεβαια,ψαχτηκα πολυ περισσοτερο οσον αφορα τη μουσικη,ευτυχως δηλαδη.Ας ελπισομεν το 2010 να ειναι πιο γαματο,γαματο μεχρι αηδιας.Και πραγματικα να ΧΩΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ.
Same question here:|
Μια σημαντικη χρονιά θα λεγα,τοσοι σταρ παντρευτηκαν με αποκορυφωμα τον γαμο της χριστινας της λαμπιρη σουπερ σταρ.
αυτό θα πει glamour χρονιά 8)
2ο ετος… 8)
Ρε δε παιζει λεμε!:|:|
Me: ψεματα λες
ManagerNick: οχι ρε…
ManagerNick: 2ο ετος στο Φυσικο Κρητης ειμαι…
Γιατι ρε…που κολλας;;
γιατι με τις μαλακιες που λες ολοι σε νομιζουν για την ηλικια μου
Ναι δινω ρεστα το ξερω…
Κάποτε θα σκέφτομαι τη ζωή μου με όρους “προ-2009” και “μετά-2009”. Πραγματικά άλλαξαν τα πάντα. Η χρονιά που κόπηκε ο (οικονομικός) ομφάλιος λώρος με την οικογένεια.
Από μουσικής άποψης δεν περάσαμε και άσχημα. Είδαμε ωραία live (βέβαια ούτε τα μισά απ’ όσα θέλαμε, αλλά), ακούσαμε φίνες μουσικούλες, κυρίως από τα παλιά με το μέθοδο του σκάβειν, όλα μια χαρά.
Από αθλητικής άποψης μια από τα ίδια. Πάλι μούντζες και μπινελίκια στη μπάλα, πάλι φλόκια στο μπάσκετ.
Από κάθε άλλη άποψη πραγματικά άστα να πάνε.
Δεκαετία του ‘00, τράβα να πας να γαμηθείς ν’ ασπρίσεις!
Άθλιο και μισητό 2009, γαμημένο και βρωμερό 2009 σου εύχομαι να ψοφήσεις γρήγορα αλλά βασανιστικά, καπου βαθιά χωμένο μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Θα χέζω στον τρισάθλιο και μίζερό σου τάφο. Ουστ!
Εγω εχω την απορια πως γινεται ενας ολακερος χρονος να παει τελεια ή σκατα.
το 2009 ηταν καλο, ηρεμο, καλο. =)
Στο διαολο να παει. Σκατα χρονια απο την αρχη της. Η χειροτερη χρονια μπορω να πω.
Τελη 2008-αρχες 2009 (ουσιαστικα αρχες περσινης"σχολικης χρονιας", γιατι ετσι το χω στο μυαλο μου) ΣΚΑΤΑ για τον πουτσο και να μην ξαναρθουν.
καλοκαιρι ειδικα και μεχρι τωρα μια χαρα.και διακοπες και ac/dc και φοιτηταρια και απ ολα.8)
Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος για τον οποιο το 2009 ηταν ενα σκατο.Να φυγει και να μην ξαναρθει το σκατενιο.
Εμένα μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό το 2009.
Είδα συναυλίες που ήθελα, είμαι με την κοπέλα που μου αρέσει, η σχολή πηγαίνει όσο πιο καλά μπορεί, γενικά ήταν πολύ καλό και ελπίζω σε ένα ακόμα καλύτερο 2010.
o Xριστός και η Παναγία…
αυτό τα λέει όλα…τίποτα άλλο…ΤΕΛΟΣ!!