Άδειο
Και για μενα το 11 ηταν μια ησυχη χρονια με την ωραιοτερη αναμνηση της χρονιας να ειναι το 3ημερο ταξιδακι στην Ρωμη που πηγαμε με την γυναικα και κατι φιλους τον Φεβρουαριο.
Ήταν μια ΠΟΡΝΑΡΑ η χρονιά ετούτη. Από κάθε άποψη-
μικρό παιδάκι κι άβγαλτο πήγα και της χτύπησα την πόρτα να με κάνει ΑΝΤΡΑ. Και μου πε ναι, οκέ, αλλά θα πληρώσεις. Κι ήταν καλή, πολύ καλή κι ήταν πραγματικά η πρώτη μου και μ έκανε να δω αστεράκια. Κι όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω, είδα ότι η ταρίφα της έβγαινε δεν έβγαινε με το χαρτζιλίκι μου. Βασικά δεν έβγαινε καθόλου. Κι έβαλα τα κλάματα, και μου πε, δεν πειράζει, μ αρέσεις, θα γίνω η mistress σου
κι ήρθε η χαρά κι η περηφάνια
κι ήρθαν κι οι νταβατζήδες, οι τσατσάδες, οι μαχαιροβγάλτες, τα πρεζάκια, κι η μαρία με τον κουβά
όλο το ζόρικο συνάφι που πάει μαζί με κάθε καλή ιερόδουλη.
Τέσπα, fingers crossed και προχωράμε. Και μπορεί να μην ξέρουμε γιατί είμαστε δω, ξέρουμε όμως τι αφήσαμε πίσω
Ήταν μια χρονιά με πολλά ξεκαθαρίσματα αλλά και γαμάτες στιγμές. Ελπίζω και το 2012 να είναι οκ και να έχω δουλειά…
απο τις χειροτερες και μη εποικοδομητικες χρονιες εβα!
ουστ:x!
Εγώ το μόνο που θέλω για το 2012 είναι να μη χρειαστεί να περάσω ξανά τόσο πολλές ώρες σπίτι όσες φέτος. Δεδομένου ότι προβλέπονται οι πιο ζόρικες εξεταστικές έβερ -μα φευ, θα’ναι και οι τελευταίες- δεν είναι κ τόσο να αισιοδοξώ πάντως Δεν έχω παράπονο από τους άλλους ή τη ζωή, χρονιά μπαίνει χρονιά βγαίνει, είδα αγαπημένους φίλους να φεύγουν για πάντα, είδα απόγνωση κ χαρά σε πρόσωπα οικεία, αγάπησα κ μίσησα, θαύμασα κ ζήλεψα, η παράνοια συνήθως τέμνει την ευτυχία κ το τελικό βήμα είναι δικό σου και όχι των συγκυριών. Μ’αρέσει αυτό το εξομολογητικό θρεντ, που ο καθένας λέει τα δικά του Έχω ένα αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή μου που τράβηξε πολλά, ας πάρει κ τα δικά μου καλά για του χρόνου, του αξίζει.
μέτρια χρονιά(ίσως από τις χειρότερες)…ξεκίνησε ελπιδοφόρα,αλλά…
έφυγε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο…
δύσκολες εξεταστικές(βέβαια αυτές που έρχονται θα είναι χειρότερες…:p)
από ταξίδια έτσι κ έτσι πράγματα…
πολλά θέματα έμειναν πίσω…
ας ελπίσουμε το 2012 να είναι καλύτερο!
και με υγεία(βασικό)
Μια χαρά χρονιά μου φάνηκε εμένα…
από το '10 σίγουρα καλύτερη πάντως!
η καλύτερη και η χειρότερη χρονιά ταυτόχρονα. Γίνεται? Γινεται.
Νομιζω ομως οτι τα καλα υπερνικουν τα κακα
Αυτο ελειπε να ηταν χειροτερη
…μια χαρά τά’γραψες:):!:
Το έχω καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να ξεθάβω και να μετονομάζω το συγκεκριμένο θρεντ - αλλάζοντας το νούμερο στον τίτλο.
Τελειώνει λοιπόν και ένας από τους πιο νεφελώδεις, γκρίζους, αβέβαιους, και μέτριους (σε γενικές γραμμές) χρόνους.
Σε κοινωνικό επίπεδο ήταν μια κακή χρονιά, από κάθε άποψη. Δε χρεάζεται να αναφέρω ξανά γεγονότα που ζούμε όλοι και βλέπουμε καθημερινά. Το χειρότερο όλων κατά την άποψη μου, πέραν της κρίσης, είναι πως το 2012 ήταν η χρονιά που είδαμε να ανεβαίνει στις πολιτικές προτιμήσεις ενός ποσοστού του κόσμου η νεοελληνική εκδοχή του ναζισμού. Μια χρονιά που μου έδειξε για άλλη μια φορά πόσο ανύπαρκτη είναι η πολιτική συνείδηση τόσων και τόσων που συνεχώς γκρινιάζουν (πόσο καλός είναι ο Έλληνας στη γκρίνια), αλλά δεν έχουν ιδέα πως μπορούν οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, και καταλήγουν στις χειρότερες των επιλογών…
Υπήρξαν βέβαια και ελπιδοφόρες νότες, δεν ήταν όλα μαύρα, γενικά θα χαρακτήριζα το 2012 ως μια άκρως “συγκρουσιακή” χρονιά. Με άφθονες αντιφάσεις και γενικά, κάπως έτσι γίνεται πάντα όταν κάτι κινείται, όταν μεταβάλλεται. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο (που ίσως διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμα).
Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά ήταν εξίσου μέτρια για μένα - σαφώς πεσμένη σε σχέση με τις προηγούμενες. Ένα ταξίδι μου στην Αγγλία και η μοναδική εμπειρία του Download Festival, ορισμένες συναυλίες μέσα στην χρονιά, καθώς και η φάση με τον ραδιοφωνικό σταθμό που ξεκίνησε φέτος (και όλα τα παιδιά που γνώρισα εκεί) ανήκουν στα ωραία της χρονιάς που φεύγει. Σε άλλα επίπεδα πάλι, αρκετές οι κακές στιγμές (το φετινό καλοκαίρι ειδικά ήταν το χειρότερο καλοκαίρι των τελευταίων 5 χρόνων για μένα).
Ήταν πάντως μια χρονιά μετάβασης - με όλα τα ζόρια που αυτό συνεπάγεται.
Για τον νέο χρόνο, πέραν του αυτονόητου της υγείας, δουλειάς (για όσους ψάχνουν), καλής δουλειάς (για όσους έχουν), επιτυχίας (γενικά), εύχομαι να δίνουμε αξία σε εκείνους που πρέπει. Και μόνο. Γιατί υπάρχει πολύ σαβούρα εκεί έξω, και αρκετές φορές δεν είμαστε τόσο επιλεκτικοί όσο χρειάζεται.
Έχε γειά 2012 λοιπόν. Δε νομίζω πως θα μου λείψεις.
[I]Santa Claus is drunk…[/I]
Θίγοντας μόνο τη χρονιά σε προσωπικό και μουσικό επίπεδο:
Σε οικονομικό επίπεδο μπορώ να πώ πως η χρονιά ήταν μια απο τις χειρότερες…Αλλά γενικότερα μπορώ να πώ πώς πέρασα πολύ καλά, ανανεώθηκα και ασχολήθηκα με πολλά νέα πράγματα. Έχω καταλήξει πώς τελικά μου άρεσε το 2012, πολύ περισσότερο μάλιστα απο το '11 και το '10 κι ας μην είχα λεφτά.
Σε επίπεδο δίσκων, το 2012 γάμησε, αν και το 11 ήταν ελαφρώς πιο ανεβασμένο
Σημαδιακό έτος το 2012 για τα καλά και ξεχωριστό.
Απόλυση από τον στρατό και πτυχίο σε 5 μέρες και αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση και έδωσα πριν λίγες μέρες κατατακτήριες. Θα μιλήσω περισσότερα γι αυτό αν περάσω.
Και του χρόνου όλοι με υγεία.
η χειροτερη χρονια της ζωης μου.να παρει πουλο να γαμηθει μαζι με οσα εφερε…πανελληνιες,διαβασμα,αποτυχια,ψυχολογικο breakdown και σκατοκαλοκαιρι.το μονο που κραταμε ειναι η πρωτη μακροχρονια σχεση που ειναι ακομα εδω.πουλο στα υπολοιπα.γαμω το 2012 και τη μπασταρδη μανα του
αν και δεν έκανε και την καλύτερη αρχή εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή αλλά και κουραστική χρονιά…
Πτυχίο επιτέλους, αρχή μεταπτυχιακού, μετακόμιση σε δικό μου σπίτι, σχέση μετά από καιρό…
οικονομικά στα ίδια μέτρια επίπεδα αλλά λίγο μετράει αυτό… συναυλιακά πολύ καλή χρονιά για μένα… αν καθόταν και κανα ταξίδι, είτε εντός είτε εκτός συνόρων, θα ταν μπόμπα…
οτι λέει, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
πολύ καλή χρονιά.
πέρασα καλό τέλος καλοκαιριου-σεπτεμβρη ,χάλασα σχέση 13 ετών(ναι είναι στα καλά με τον τρόπο που ήρθε!!), εχω ενέργεια του θανατά, το μυαλό μου εχει ξεκολλήσει από κάθε κόλλημα που τράβαγε και τα βλέπω ολα θετικά, οι γύρω μου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και εγω περιμενω να ερθει το 13.
πάμε μωρέ όνειρο!!! 8)
*και μόλις μου κλείσανε εισιτήρια για 3d χομπιτ το βράδυ :bounce::vibrate:
Χάλασες σχέση 13 ετών λίγο πριν μπει το 13.
Πάλι καλά που δεν αναμένουμε το έτος 20[B]36[/B] δηλαδή!
Καλό Χόμπιτ ρε boy.
Μέτρια χρονια με πολλη ξεσκισμα ολο τον χρονο και τραγικη αποτυχια στις πανελλήνιες, ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καλοκαίρι με grand finale την συναυλια Flogging Molly στην Θεσσαλονίκη! Γνώρισα παρα πολυ κόσμο, ειχα και ενα ταξιδακι στο Μιλάνο το οποιο με εκανε να ξεψαρωσω πολυ σε πάρα πολλα θέματα! Αυτα!
Εγώ χάλασα σχέση δυόμιση χρόνων (δηλαδή όχι εγώ) και ήταν επίσης καταπληκτικό για φέτος