Ανασκόπηση 2012

μπλα μπλα μπλα σχέση που χάλασα μπλα μπλα μπλα μπλα

ένα σκέτο ΚΟΡΙΤΣΑ ΠΣΑΧΝΟΜΑΙ αρκεί

Μα γιατί το χαλάς; Τα πολλά λόγια δίνουν προβάδισμα

Εφτιαξε facebook και ειναι ολη τη μερα μεσα, ξενυχταει και σκατοψυχιαζεται με μιζερα τραγουδια, κατα τα αλλα τα βλεπει ολα θετικα. :-k

το νέο πρότυπο άντρα δεν έχει πολύ μπλα μπλα, χιούμορ και άλλα τόσα περιττά

Πφφφ νέες μόδες :p:p

Πω, από τα 16 μαζί δηλαδή. Καλή φάση πρέπει να ήταν. Τέλος πάντων, σε άλλα χαρούμενα τώρα…

Ουπς. Δεν έχω. :stuck_out_tongue: Σκατοχρονιά κι από δω, αλλά όχι πιο πολύ απ’την περσινή - τουλάχιστον, φέτος δε συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο. Γενικότερα όμως πολύ βαρετά και ανιαρά πέρασα κι αυτή τη χρονιά, αν και είχε 2-3 καλές στιγμές.

Σε προσωπικό επίπεδο και μόνο.

Ήταν πολύ καλή χρονιά. Παραδόξως πολύ καλά σε οικονομικό επίπεδο, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια που όλα πήγαιναν χάλια. Καινούργιες φιλίες, λίγα ταξιδάκια, είδα φίλους και συγγενείς που είχα να δω χρόνια. Γενικά καλά ήταν δεν έχω παράπονο. Τα αρνητικά ήταν σε μουσικό επίπεδο αφού από συναυλίες… γιοκ. Νομίζω μόνο τους Nigtstalker πρέπει να είδα εδώ Σέρρες όλη τη χρονιά. Έλεος δηλαδή.

Και για μενα δεν ηταν καλη χρονια σε προσωπικο επιπεδο παντα αφου λεφτα δεν επαιζαν και τον πιο πολυ χρονο τον περασα στο σπιτι.Μακαρι η καινουργια χρονια να ειναι καλυτερη να παιξει κανα φραγκο για να κανω κανα ταξιδακι που γουσταρω με χιλια!!!

φβ ειχα αλλά δεν το χρησιμοποιούσα. ο moon_madness με ρώτησε αν εχω και ειπα να το ξεθάψω…

μίζερα τραγούδια δεν υπάρχουν. μίζεροι άνθρωποι, ναι. και δεν είμαι . (by far Πλεον… μιλαμε θα σκάσω απο την χαρά και την ενέργεια!)

και ναι. ολα ειναι θετικά… αν την παλεύεις στο κεφάλι σου, ολα μοιάζουν πιο όμορφα.πολλά ειναι μονο εκει. στο κεφάλι του καθενός. πέρα απο υγειες δηλαδή

[COLOR=“White”]γαμω τους 5 χαρακτηρες διαολε[/COLOR]

ετσι deckard… φώναξε το. δεν ειναι ντροπή!!!

όχι, το έκανα δικό μου απλώς:p

,μην ντρέπεστε ρε μαλάκες!

Καλά και στο ρόκιν βρήκατε να το φωνάξετε; :stuck_out_tongue:

γελάω από το απόγευμα με crimson. λες και είναι άλλος άνθρωπος :stuck_out_tongue:

Η χειροτερη,πιο γαμημενα αθλια χρονια της ζωης μου.

Τρία συναπτά έτη αυτό λέω. :stuck_out_tongue:

φιξντ. :stuck_out_tongue:

Πάντως, εγώ τον έβρισκα χαριτωμένο και πριν… :stuck_out_tongue:

(Χωρίς παρεξήγηση)

Και γω τον έβρισκα χαριτωμένο πριν. Τα ευαίσθητα αγόρια πάντα είχαν αυτό το κάτι. Τώρα πια έχει γίνει πολύ macho για τα γούστα μου.

(καταστράφηκε το θρεντ)