ω ναι, θιχτήκε τώρα το φρόνημα, μήπως θέλετε και μπόνους ανα γκίγκα κατεβασμένων ?
εγώ λέω, ποιο είναι το αποτέλεσμα σε εταιρίες και μουσικούς, και έχετε βγεί κραυγάζωντας συνθήματα του τύπου οι εταιρίες φταίνε, ειναι οι μεγαλύτεροι πειρατές και ότι ναναι - με το συμπάθειο. Οταν είναι γεγονός οτι τα 7 γίνονται 15 εκτός εταιρίας. Αλλα για τις λαλακιες των μαγαζιών, πάλι φταίνει οι εταιρίες και γενικά επειδή είναι έυκολο για όλα φταίει κάποιος άλλος. Nice to be the black sheep !
Τολκι είσαι ώραιος, θα με χρίσεις σύντομα και πρόεδρο κράτους αμα σου έρθει ! 
Δεν είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας, και απο που σου ήρθε αυτό, πες το μου να ξέρω, ωστε να μάθω και εγώ τι είμαι.
Είμαι άτομο που διαλέγει συγκροτήματα για εταιρία, τη σχέση έχει το ένα με το άλλο, πές το μου εσύ.
Αγοράζω περίπου 40 κυκλοφορίες το μήνα απο CD/DVD λοιπά μέσα. Δeν καπνίζω, όμως. Guess what. -170e-300e το λιγότερο, απο πολύ κόσμο!
Όπως προείπα, φροντίζω να αμοίβομαι ανάλογα με την εργασία μου. Αρα δεν είναι το 1/10 του μισθού μου.
Για να είμαστε ειλικρηνείς, αρκετοι φορουμίτες είναι ανήλικοι, όποτε δεν δουλεύουν καν.
Το μέταλ ακόμα το σκοτώνουν οι δισκογραφικές … αλλα δεν είναι όλοι ίδιοι.
Ας μην το ρίξουμε σε φτηνούς αφορεσμούς.
Εγώ λέω πρώτος οτι οι τιμές πρέπει να πέσουν και η ποιότητα
να ανεβεί και θα το κάνω πράξη μέσω των κυκλοφοριών της εταιρίας μας. Τώρα αν δώ οτι δεν έχει και νόημα, θα φροντίσω να το φέρω στα ίσια, γιατι σέβομαι τον επενδυτή μου και θα το παρατήσω.
It’s foolproof, ακόμα έχω προοπτική καριέρρας και μέσα στην κρίση ετσι κι αλλιώς, δεν έχει και τρελό νόημα, αλλα μετά θα είναι φρέσκια η αγορά εργασίας και αν μου κάτσει η φάση, η δισκογραφία θα υπάρχει για άλλα 10 χρονάκια το λιγότερο, μέχρι που να πενηνταρήσει η γενιά των 80ς !
Η Ελλάδα, προφανώς απο πωλήσεις δεν έχει κάποιο σημαντικό αντίκτυπο, αν και αναλογικά με άλλες έχει αρκετούς μεταλλάδες/πλυθησμο και είναι λίγο και το γαμώτο, του να θες να πάς καλά στον τόπο σου !
Αν όλα αυτά ακούγωνται τόσο τρελά και ουτοπικά τι να πώ…