Κουτί Παραπόνων

ευχαριστω, αλλα πρεπει καποια στιγμη να με κανετε και μοντ.

Από συνήθεια.

Να μαντέψω ότι το πρώτο πράγμα που θα αναλάβεις θα είναι το άμεσο Ban όσων βάλουν τα “crack the skye” και “καλό” στην ίδια πρόταση?:p:p

δεν θ’ ασχοληθω καν. θα βαλω autoban με ενα και μοναδικο tag το “crack the skye”.

Αποκάλεσες χρήστη για πολλοστή φορά “κομπλεξικό”, ενώ γνωρίζεις πως διαγράφεται και πως δε το επιτρέπουμε κι αυτό γιατί θεώρησες πως οι mods θα κάνουν για χιλιοστή φορά τα στραβά μάτια, μιας και τα έκαναν ως τώρα και κάθε φορά ξέφευγες με μια παράκληση να κοπεί. Μετά το επόμενο infraction σου ήρθε γιατί από αντίδραση στο δίκαιο πρώτο infraction σου (και δίχως να εκτιμήσεις το γεγονός πως είσαι άλλος ένας από αυτούς που έβρισαν δημόσια moderator και ο mod, δίχως κάποιο λόγο, επέλεξε να ρίξει την αξιοπρέπεια του και να το κάνει γαργάρα και να συνεχίσει εθελοντικά να ανέχεται τις προκλήσεις σου) κι αυτό γιατί στα τόπικ εμεσενικές, βαριέμαι, κουτί παραπόνων, Gus G και Παναθηναϊκός, σπάμαρες και τρόλαρες προκαλώντας τους ανθρώπους του site (mod και editors team), ειρωνευόμενος κάμποσους χρήστες και το τρόπο γραφής τους και δίχως να έχεις καμία διάθεση συνεργασίας με το moderating team το οποίο επιδεικτικά αγνοούσες.

Το ξέρω πως δε το δέχεσαι, καλώς ή κακώς όμως, όλο το mod team συμφώνησε πως αυτή ήταν η συμπεριφορά σου. Το τι πρέπει να κάνεις για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον, σου το ανέλυσα στο τελευταίο μου πμ.

να πω και γω το παραπονο μου:p

πρωτον, θα αναφερθω γενικα στο φορουμ, το οποιο περναει σιγουρα περιοδο παρακμης. ΔΕν ειανι τυχαιο οτι πολλοι παλιοι users εχουν σταματησει να γραφουν. Παραδειγμα δεν μου ερχεται τωρα

δευτερον, οταν καποιος θιγει την υποληψη σου δεν ειναι ευκολο για ολους μας να το αφησουμε να περασει. Ατομα σαν εμενα δεχονται σχεδον με απαθεια τις προσβολες με τη λογικη οτι ‘‘με ξερουν απο και απο χθες’’? Για καποιους αλλους ομως δεν ειανι τοσο ευκολο να '‘φυγουν αν δεν γουσταρουν’'Προσωπικα εχω δεχτει αδικαιογητα προσβολες απο συγκεκριμενο ατομο 2 φορες
(που εχω διαβασει τουλαχιστον) και οχι στα περιθωρια του χαβαλε και απλα το αφησα να περασει. Αλλοι ομως μπορει να ενοχληθουν και να μην μπουν στον κοπο να πατησουν ριπορτ και να κλαψομουνιασουν. Η στην χειροτερη περιπτωση να ακολουθησει λογομαχια

τριτον, γιατι καθε φορα που πρεπει να αναφερθουν καποιοι χρηστες ως ‘‘κακα παραδειγματα’’ να ειμαι παντα εγω ή ο παπαρδελας η ο γκαντσμακ ή ο νολντορ που διαβασα σημερα (το παιδι νομιζω ειναι και νεος χρηστης). Να μου απαντησει καποιος τι αφορμη εδωσα εγω ή και οι αλλοι χρηστες περα απο καποιες παπαριτσες στα ορια της πλακας

τεταρτον, για προσωπικες κοντρες και φιλιες και ποντους δεν γνωριζω τπτ γιαυτο δεν σχολιαζω

πεμπτον, οτι και να λετε οι μοντς (δεν λεω πως ευθυνεστε) ειναι γενικη αληθεια οτι η γνωμη ατομων της ηλικιας μου οχι μονο δεν περναει στα σοβαρα αλλα συχνα αντιμετωπιζεται με ειρωνια και αναλογα σχολια

υ.γ. θα με παρει κανεις στα σοβαρα η μπααα?

Κάρβου αγόρι μου, παράτα το διδακτορικό.
Τζάμπα κόπος, presentations, deadlines, μαλάκες Ελβετοί…

Γίνε δικηγόρος.
Ή, καλύτερα, πολιτευτής σε κόμμα εξουσίας.
Το λασπολόγημα το κατέχεις μια χαρά…

Η μόνη πρόταση του ποστ σου που ισχύει είναι η πρώτη, από κει και πέρα το χάος.

Αλήθεια πού έβρισα κάποιον moderator?

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ MODS ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ BAN!

Κοτζαμ ψωλαραιοι ρε ενοχληστε επειδη καποιος ειπε κατι για τους μοντς, ουτε καν κατι υβριστικο. ποσο γτπ

Οκ, παιδιά, είναι εμφανές πως δεν πρόκειται να υπάρξει συνεννόηση. Όποιος πιστεύει πως τα πάντα είναι μια παρεξήγηση ας μιλήσει με κάποιον από τους 8 mods για να λυθεί το θέμα. Από τη μεριά μας δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Συζητάμε με όποιον θέλει να συζητήσει.

Ευχαριστούμε

ok, αφού “λύθηκε το θέμα”, ο ζαφ πότε θα επιστρέψει?

Ήταν από τους λίγους πιτσιρικάδες με μουσική άποψη και δε θέλουμε το μουσικό μέρος να θυμίζει γηροκομείο.

sign-:oops:

:lol::lol:

Μην διανοηθεις να φυγεις, θα σε φερω πισω σηκωτο.
Προτιμω εναν “ενοχλητικο” θαμωνα με αποψη, παρα εναν καθωσπρεπει που μου θυμιζει αστο πολιτικο, ή εναν μορφωμενο music geek που βγαζει σπυρια οταν του θιγεις τον βασικο χαρακτηρα της τεχνης - τον επαναστατικο.

Ολοι χωραμε παιδια, σε αυτον τον αορατο ωκεανο απο bytes εχουν θεση και οσοι “απορριπτονται” στις συμβατικες κοινωνικες νορμες out there. Για αυτο εδω μιλαμε για ροκ-μεταλ και οχι για σκυλαδικα ή εντεχνα της κακιας ωρας. Απορριπτουμε de facto την σαβουρα της κανονικοτητας, οπως κ αν σερβιρεται. ΚΑι οποιος δεν το δεχεται αυτο, δεν πα να χει ολη τη δισκογραφια Psychotic Waltz, ειναι ενας False One του κερατα.

He who refuses to take part in modern mediocrity will forever stand alone, an outcast.
We are riding up, riding hard on the will of the people
Forever - fighting the world!

Amen. Over and out.

edit: Α ρε Manowar σοφοι μαγκες. Παω να βαλω Sign of the Hammer ρε.

Μάλιστα. Αυτά που λέει ο Kourou είναι σωστά. Τον υποστηρίζω και αναπτύσσω λίγο αυτά που είπε:

  1. Κανένας δεν μας ανάγκασε να είμαστε μέλη σε αυτό το forum. Όλοι ήρθαν οικειοθελώς και προφανώς θα τους κρατάει κάτι εδώ πάνω από την συνήθεια.

Προσωπική άποψη: Εγώ μένω -και όσο δεν είμαι ανεπιθύμητος θα μένω- στο rocking.gr διότι δηλώνω ότι καλύπτει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ενώ είναι δίαυλος που με συνδέει με άλλους Έλληνες ροκάδες. Έτσι, πιάνω ένα γενικό παλμό σχετικά με τις απόψεις των Ελλήνων για την ροκ. Κυρίως όμως, μένω επειδή εδώ βρήκα άτομα που σκέφτονται, και προτρέπουν και τους άλλους να σκέφτονται.

  1. Το θέμα του σεβασμού μεταξύ των χρηστών. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές -η μη- κόντρες που ενδέχεται να αναπτυχθούν εδώ, ο στοιχειώδης σεβασμός πρέπει να δεσπόζει όλους τους χρήστες.

Προσωπική άποψη: Ο σεβασμός είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας ενός σωστού ανθρώπου. Αυτό ισχύει διότι για να σεβαστείς τους άλλους, σημαίνει ότι πρώτα σέβεσαι τον εαυτό σου. Έτσι, αποφεύγεις να θίγεις προσωπικά κάποιον άλλον χρήστη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι κανείς ευερέθιστος, αλλά να αποδέχεται κάποια όρια σάτιρας, και να δέχεται τα λάθη του.

Σχετικά με αυτό που γράφτηκε, ότι ο Noldor είναι κακός χρήστης, διαφωνώ κάθετα.

Ο ζαφ είναι η αρχή, στάνταρ θα πέσει και άλλο μπαν σύντομα.
Μήπως να αρχίσουν και τα στοιχήματα;

Λοιπον, εχουμε και λεμε. Εχουμε ενα θρεντ το οποιο ανοιγει ενας μοντ και το οποιο βασιζεται σε χιουμοριστικο κειμενο. Η συζητηση συνεχιζεται για πολλες σελιδες και ο μοντ που το ανοιξε δεν εχει απολυτος κανενα παραπαπονο με την εξελίξη του θρεντ. Ερχετε μετα ενας αλλος μοντ και δημιουργει θεμα απο το πουθενα και προκαλει με την σταση του για ενα θρεντ που δεν ανοιξε καν ο ιδιος, το οποιο δεν ειναι καν στο ποντιουμ. Αποτελεσμα να κλειδωθει το θρεντ ενω δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος.

Παμε στους ποντους τωρα. 2 ποντοι για προσωπικη επιθεση σε χρηστη. Ξερετε για αυτα δεν εχω γκρινιαξει ποτε. Εβρισα τον karja (αντε και γαμησου) και δεν πηρα ποντο. Εβρισα τον twisted περιπου στο ιδιο στυλ και πηρα εναν ποντο δικαιολογημενα. Και εχουμε εδω 2 ποντους για τον χαρακτηρισμο “attention whore”? Δεν ειναι οι ποντοι που με πειραζουν, πιο πολυ νιωθω λυπηση για το παιδι, αλλα αρχιζω να συμμεριζομαι τις αποψεις που εκφραστηκαν εδω πριν λιγο καιρο. Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειτε οτι εχετε σωστους mods αλλα αν θελετε να εχετε ενα σοβαρο και οχι ενα σοβαροφανες φορουμ που το moderating δεν θα γινεται αναλογα με τις ανασφαλειες του καθε mod κοιταξτε το λιγο.

Γιατί τα λες αυτά με τις ανασφάλειες, Βάκη? Το ινφραξιον στο έστειλε ο έλανορ (ώστε να δικαιολογούντα τα λεγόμενά σου) ή ο “Moderator”?

(πλιζ αλλάξτε το Moderator σε ΕΥΛΟΓΗTOC, τα σπάει)

Παρατράβηξε το αστείο με αυτό το θρεντ ε. Βγάλτε τα κόμπλεξ σας αλλού στην τελική.
Εκτός από δυο πόντους ήμουν μπαναρισμένος πριν λίγο.

wtf?? link?

Σβήστηκαν προφανώς ;Ρ

Απ’ τον MODERATOR. Τις νύχτες δλδ. Την ημέρα είναι ο Πητερ Παρκερ!

Ρε παίδες, έλεος δηλαδή, να μοιράζονται πόντοι σε ενα τόπικ που σχολιάζει ένα χιουμοριστικό κείμενο?
Και οκ, δεν έχεις πάρει πρέφα τι παίζει. Βλέπεις έπι τόσες σελίδες να γράφονται παπαρολογίες.
Αν και πάλι δε μπορείς να καταλάβεις ότι γίνεται ΧΑΒΑΛΕΣ, τράβα χώσε το κεφάλι σου στη λεκάνη, τράβα το καζανάκι, φτιάξε ένα τοστ και πέσε απ το μπαλκόνι.