Εξωγηινοι μουσικοι(παιχτικα)

Cheers :slight_smile:

Συγχωρεμένος και από εμένα, σε τιμά πως αναγνωρίζεις πως το post σου ήταν επιθετικό. 8)

Στην ουσία τώρα, το να διαβάζεις απόψεις που σου φάινονται ως και εξωφρενικές είναι μέρος της καθημερινότητας σε αυτό -και στα περισσότερα- forum.
Θα σου πώ πως τις αντιμετώπίζ εγώ:
-Αν προέρχονται από κάποιον που φαίνεται να μην έχει ιδέα απλά δεν ασχολούμαι.
-Αν προέρχονται από χρήστες που ξέρω και εκτιμώ και συμφωνώ μαζί τους σε άλλα πράγματα, τους γράφω τα απιχειρήματα μου αλλά δεν έχω και την απαίτηση να συμφωνήσουν μαζί μου. Το να “συμφωνήσουμε να διαφωνούμε” υπάρχει πάντα ως λύση :slight_smile:

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτού που έγραψα για τον Corea και σε “στράβωσε”, εγώ δεν ισχυρίστηκα πουθενά πως κατέχω κάποια απόλυτη αλήθεια. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως ξεκίνησα την φράση μου με “ίσως”, λέξη που από μόνη της εισάγει αμφιβολία για την πρόταση που την ακολουθεί.
Ουσιαστικά όταν γράφω κάτι τέτοιο, δίνω έναυσμα για κουβέντα. Όλα όσα έγραψες είναι αποδεκτές απαντήσεις και σεβαστές απόψεις, ο τρόπος που τις διατύπωσες ήταν που με ενόχλησε.

Οn topic τώρα, δεν είπα πως δεν σέβομαι τον Jarrett πουθενά, απλά προτιμώ τον Corea και ναί αυτό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό.

Έγραψες κάτι άλλο ενδιαφέρον, πως η πιανιστική jazz παραμελείται από το κοινό…:-k
Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί ποτέ…Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; :-k

Ok, συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε λοιπόν :wink:

Σχετικά με την πιανιστική τζαζ. Πιστεύω ότι το πιάνο παραμελείται, γιατί προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τζαζόφιλο που να ξέρει (ούτε εγώ είμαι γνώστης) και να απολαμβάνει ειλικρινά την δουλειά του Evans, του Tatum, του Peterson και του Monk ας πούμε ή ακόμα και των νεότερων Jarrett, Corea και Hancock. Ακούω συχνά αυτά τα τρανταχτά ονόματα αλλά στην ουσία κανείς δεν γνωρίζει περισσότερα. Εγώ πιστεύω ότι γενικά το πιάνο προυποθέτει κλασσικά ακούσματα. Εάν δεν έχεις κλασσικά ακούσματα δεν γίνεται να το κατανοήσεις. Κλασσικά ακούσματα όμως έχουν ελάχιστοι (γιαυτό είμαι σχεδόν σίγουρος) και αυτός είναι για μένα ο βασικός λόγος που το τζαζ πιάνο παραμελείται.

Ορίστε και λίγο Zeitlin για την γεύση :slight_smile:

συγγνωμη αλλα υπερβαλλεις ελαφρως εως βαρεως και το αγαπημενο σας (ειρωνικο υφακι) δεν πολυκολλαει γιατι υποψιαζομαι οτι δεν εισαι ουτε μια τριχα του Carey…παντως ναι για Μangini ειδικα συμφωναω αν και τεχνικα ΕΝΑΣ ειναι ο πραγματικα αφταστος!!!Α btw ο ΕΝΑΣ εχει πει για τον Carey οτι ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ drummer…υποθετω οτι μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα απο εκεινον!

Εδιτ…ο ΕΝΑΣ ειναι ο VIRGIL DONATI!!!

Καταρχάς το εάν είμαι ή όχι μια τρίχα του Carey είναι παντελώς άσχετο με το θέμα. Ο καθένας κρίνει όποιον και όπως γουστάρει. Για το εάν υπερβάλλω ή όχι για τον Carey θα το μάθεις εάν ακούσεις τον Furio Chirico όμως. Άκου και μετά κρίνε.

Ε, αφού το είπε ο ‘ένας’… Αχ και τι δεν θα έδινα αυτό ο ‘ένας’ να πει ότι η Britney Spears είναι φανταστική τραγουδίστρια… Θα συμμεριζόσουν την άποψη επειδή απλά το είπε αυτός ή θα έκρινες από μόνος σου; :wink:

το πως κρινεις ειναι δικο σου θεμα!! Τον Furio τον εχω δει και ειναι οντως τρομερος!! Οσων αφορα για τον Donati, ο ανθρωπος ειναι drummer και μιλαει για τις ικανοτητες οι οποιες κρινονται αντικειμενικα…και με συγχωρεις που το λεω αλλα ο συγκεκριμενος ειναι μαλλον ιδανικοτερος κριτης απο μενα και απο σενα…:slight_smile:
Το επιχειρημα Britney ειναι τοσο ασχετο που απαξιω να ασχοληθω και τελος θα πω για χιλιοστη φορα οτι καλυτερα για μεγαλους μουσικους οπως ο Danny Carey να μιλαμε με εναν σχετικο σεβασμο!!!Οσων αφορα αν δεχομαι το τι λενε οι αλλοι η το τι ακουω…ειδα Tool και τις 2 φορες που ηρθαν και μπορω να μιλησω για τον Carey…Μπορει να μην ειμαι ο καλυτερος ντραμερ αλλα καταλαβαινω τι γινεται και μπορω να κρινω αρκετα καλα…μαθε λοιπον να σεβεσαι λιγο και μετα τα ξαναλεμε!!!Γεια μας:D

Σε παρακαλώ, μάθε να διαβάζεις σωστά ένα κείμενο πριν αρχίσεις να μιλάς για σεβασμό.

Και επειδή νομίζω ότι τον Chirico το πολύ πολύ να τον έψαξες σε κανά Youtube παραθέτω ένα κομμάτι από την τότε μπάντα του (1974)…

Δες το αρχικό ποστ μου τι γράφει (ποιος είπε ότι ο Carey δεν είναι καλός drummer;) και πες μου εάν έχεις αντίθετη άποψη. Εάν συμφωνήσεις, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι βιάστηκες να μου την πεις μόνο και μόνο επειδή όντως δεν γνώριζες τον Chirico. Εάν συνεχίσεις να έχεις αντίθετη άποψη με για σου και χαρά σου (γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνεις ;)).

buckethead χωρις σχολια
http://youtube.com/watch?v=vYxrdrzmuUw
http://youtube.com/watch?v=OTcg9JybEp8&feature=related

Justin Chancellor

[SIZE=“3”]… ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ[/SIZE] :!: :!:

[SIZE=“4”]Hadrien Feraud[/SIZE]

δν υπαρχουν λογια απλα δειτε !

Χμ…πριν απο καμια 6-ετία είχα δει, τους Sodom, Kreator και Destruction μαζι…Thrash Invasion, κάπως ετσι λεγόταν…anyway, ο κιθαρίστας των Destruction , ήταν το κάτι άλλο…ίσως και εξωγήινος ! Καταρχήν, ατελίωτο χτύπημα σαν το σκυλι και ειλικρινα, άκουγες 2 κιθάρες,σόλα, ριθμικες…Έπαθα τη πλάκα μου…ειλικρινα. Όλοι οι παραβρικόμενοι αυτον κοιτουσαν, τετοια παιξίμο σε Live δεν εχω ξαναδει.

Αμα υπάρχει κανας φάν αυτών, ας μας πεί τιποτά. Το όνομα του Mike Sifringer.

χεχε, ο ποιο εξωφρενικος μπασιστας του πλανητη και ειναι και 23 χρονων…

Λοιπον ο πιο χταποδισιος ντραμμιστας ειναι ο Gene hoglan και δεν το συζηταω.Εχετε βρει κανα βιντεο του να σολαρει στο youtube?:-k

Ψάχνω το σαγόνι μου

Ντάξει, το παρατάω το μπάσο :lol:

Δν ειναι μονο οτι παιζει εξωφρενικα γρηγορα παιζει και τελειως διαστροφικα πραγματα ! ! !
Ειναι τεραστιο σοκ ο τυπος !

Ο Glenn από Deicide με φρικάρει λίγο.Βγαίνει στη σκηνή,φουσκώνει και αρχίζει και βρυχάται λες και η φωνή του έρχεται απ’τα βάθη της κόλασης.Αυτός βέβαια δεν είναι ε3ωγήινος παιχτικά αλλά γενικότερα! :Ρ

Εντάξει…αυτός είναι ιδιαίτερη περίπτωση…:smiley:

Ελιωσα στο γελιο.Τι ειναι μωρε, ενας μπεκρης ειναι με ψυχολογικα απλα αντι να τα σπαει στο γονιδη τα σπαει στον σατανιδη:lol: :lol:

Yngwie Malmsteen… Ο αλάνθαστος… Ο mr Arpeggio…

oυτε το 84 δεν θα τον θεωρουσα εξωγηινο :stuck_out_tongue: