Από ποια άποψη δεν είναι καλή η σχολή??Δεν έχει δουλειά??
Παντως αν θέλεις να γίνεις μηχανικός -μηχανικός όμως …-δεν θα πρότεινα αρχιτεκτονική !!
Εκτός και αν είσαι καλλιτεχνική φύση και θέλεις να κάνεις συνδυασμό…
Να θέσω ένα ακόμα ενδοεμπικό ζήτημα:Ποια η γνώμη σας για τους μη μηχανικούς του ΕΜΠ -ΣΕΜΦΕ???
εγω γεωλογος ειμαι, μεταπτυχιακος στο πολυτεχνειο κρητης αλλα σκεφτομαι να δωσω στο μελλον κατατακτηριες για σεμφε, ετσι για την καυλα που λενε γιατι εχει γαμω τα μαθηματα…και εχω φαει και ενα κολλημα με μαθηματικα τελευταια… δεν με ενδιαφερει τοσο για τα δικαιωματα πιο πολυ για την πορωση το σκεφτομαι… ιδωμεν…
Το δευτερο! ειμαι καλλιτεχνικη φυση και δε θελω να γινω μηχανικος-μηχανικος! κι εχω ακουσει οτι η σχολη της Θεσ/νικης ειναι πολυ κλασσικη κι εχει παλιους καθηγητες κλπ…ενω ειναι αλλες πιο καινουριες που εχουν κι αλλες διεξοδους και πιο ενδιαφεροντα μαθηματα…
το αλόε είναι ακόμα μικρό κοπελούδι που περπατάει αμέριμνο στα λιβάδια του ΕΜΠ κ περιμένει την επέλαση των σορτσακίων, γιαυτό σπαμμάρει σε αυτό το τόπικ.
Αν υπάρχει κάποιο παιδί Λυκείου που έχει συγκεκριμένες απορίες για το ΕΜΠ κ τους μηχανικούς εν γένει, ας ποστάρει να το βοηθήσουμε να πάρει την σωστή απόφαση, εμείς οι πάλιουρες…
Ναι, και μένα που με συμβουλέψατε, στο γκρεμό με στείλατε…
Young boys and girls, just stay away from ΕΜΠ! :lol:
Όχι μωρέ, ντάξει, καλό είναι. Το συμπαθάμε σιγά σιγά.