νταξει ο Τάκης μου ο γλυκούλης μου (τον φωνάζω Τάκη απο το υπολογιστάκης) τις εχει φάει κανα δυο φορές απο τότε που τον κέρδισα, δεν μπορώ να πω… όχι η οθόνη όμως γιατί ειναι λεπτεπίλεπτη και μημουάπτου η καημενούλα (επίπεδη γαρ) οπότε τα περισσότερα τα τραβαει το ποντικι και το πληκτρολογιο…
Αλλά γενικά …
ήταν και λίγο αρρωστούλης τώρα τελευταια (τον γυρόφερνε ενας ιος…) και θέλει φροντίδα…
Οι επαγγελματιες ξέρουν…Μονο πληκτρολογιο και ποντικι…Τα πιο φτηνα…Εκτονωνεσαι χωρίς τυψεις…Και να χαλασουν δεν σε ενδιαφέρει…
Ενας φιλος μου βεβαια μια μερα πριν πάρει καινούριο PC πεταξε την οθόνη από τον 2ο…
Εγώ βαράω την οθόνη γιατί είναι γτπ και την έχω και 7 χρόνια τώρα…
Ακουμπάω το γραφείο και καμιά φορά τρεμποπαίζει οπότε τρώει καμια φάπα για να ισιώσει.
Ο αδερφός μου είχε αρχικά σπάσει τα πλαϊνά τζάμια του υπολογιστή του από μπουνιές, συνέχιζε μετά να τον βαράει από μπροστά, μετά από κάποιο διάστημα ο υπολογιστής του ψόφησε, του έδωσα το δικό μου desktop (το οποίο δεν είχα βαρέσει ποτέ, έχω κάποιου είδους φετιχ με τους υπολογιστές:p ) και πήρα laptop, όπου προσέχω ακόμα και το πως πληκτρολογώ μην μου πάθει τίποτα κανα πλήκτρο. Ειδικά πάντως το ποντικάκι το προσέχω σαν τα μάτια μου (έχω ακόμα μεγαλύτερο φετιχ με τα ποντικάκια για λαπτοπ:p ) και τώρα σχεδιάζω να πάω για επισκευή και το διαλυμένο desktop γιατί θέλω να έχω και ένα τέτοιο:p
Συνήθως ξεσπάω στο γραφείο ή στο κινητό :roll:
Βλεποντας οτι οι σφαλιαρες στα πλαινα της οθονης δεν ‘‘απεφεραν αποτελεσμα’’ μια φορα παιζοντας προ και ενω ειχα γαμηθει στις ευκαιριες,οταν εφαγα γκολ στο 92’ δοκιμασα το χτυπημα στο πανω μερος της οθονης.
Και οντως…ηταν αποτελεσματικο μπορω να πω καθως η οθονη μαυρισε,αρχισε να βγαζει καπνους ενω απο τις τρυπες φαινοταν και μια μικρη φλογιτσα.
Επισης μια αλλη μια φορα παιζοντας παρομοιο παιχνιδι(nba live νομιζω)το ποντικι μου ολως περιεργως εκτοξευθηκε και κατεληξε με αρκετη δυναμη στον πυργο του υπολογιστη προκαλωντας σχεδον ανεπανορθωτες βλαβες στο συστημα.
Έχοντας συμβιβαστεί πλέον με τα κουσούρια και όλα τα αναγκαία κακά των Windows, το μόνο που κατάφερε πρόσφατα να με εξοργίσει ήταν 2 mouse της Microsoft (τα μικρά, για laptops), το πρώτο γιατί χάλασε στα καλά καθούμενα το scroll, το δεύτερο γιατι “πηδούσε” από σημείο σε σημείο στην οθόνη (στα καλά καθούμενα ο pointer μεταφερόταν στη γωνία της οθόνης, συνέχεια όμως). Ξέροντας ότι θα αγοράσω καινούργιο (trust για την ώρα, καλό έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής), και τα δύο τα κοπανούσα μέχρι να ακούσω κάποιον εσωτερικό ήχο σπασίματος. Τι απόλαυση!
οταν lagαρει του σερνω χριστοπαναγιες… ο πυργος ειναι πανω στο γραφειο και του χωνω καμια σφαλιαρα που και που ΜΠΑΑΑΑΣ και παρει μπρος…
ειχα και ενα wireless ποντικι αλλα συντομα αναγκαστηκα να παρω με καλωδιο… επεφτε απο το γραφειο και δεν υπηρχε καλωδιο να το στγκρατησει οποτε καταλαβαινετε:p