Βαρατε το Πισι σας...?

Καμια 3ετια κοντα.

Δεν το ζορίζεις πολύ εε ??? :-s :-s :-s :-s

Μπα, εχει κλαταρει οριστικα, οποτε δεν μπαινει στον κοπο να μου βγαλει μπλε οθονη. Συν του οτι τα Εξ Πι δεν εχουν τετοια πραματα.

Ποσο υγειες ειναι να το διαλυσω -με απιστευτη χαρα- στις κλωτσες σε λιγο καιρο που θα παρω καινουργιο;

Τι γαματο τοπικ ειχα ανοιξει

Προσωπικά μου φαίνεται φυσιολογικότατο…

το μπροστινο μερος του pc Μου ειναι γυμνο,απο κλωτσιες και μπουκετα…μολις παρω το καινουριο,κραταω το σκληρο και μετα,ή το δινω σε ενα φιλο μου που το ψιλοθελει,ή το σπαω με το ροπαλο του μπεησμπολ…οσοι πιστοι,μπορουν και αυτοι να ερθουν να ριξουν μερικες…

Είμαι από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, παρακαλώ ακολουθήστε με στο περιπολικό

το notebook δεν μπορώ να το κακομεταχειριστώ,δεν με πέρνει…αλλά το σταθερό το έχω κάνει βίδες…
ποντίκια και πληκτρολόγια φεύγουν στον αέρα με κατεύθυνση προς τον τείχο…:stuck_out_tongue:

Now playing: Savatage - She’s In Love
via FoxyTunes

Δε κατάλαβες, υπάρχει μαγνητική έλξη μεταξύ περιφερειακών και τοίχου.:stuck_out_tongue:

Δε κατάλαβες, υπάρχει μαγνητική έλξη μεταξύ περιφερειακών και τοίχου.:stuck_out_tongue:

Μια φορα παλια,με ενα rpg,δεν θυμαμε πιο τωρα,πεταξα το πληκτρολογιο στο τοιχο,και απο τοτε,2 κουμπια,τα 9 και 6 στα δεξια αγνοουνται…

μεγάλο σπάσιμο είχε πέσει όταν έπαιζα το LOTR:Return Of The King είχα τον παπάρα τον Sam και δεν μπορούσα να περάσω στην σπηλιά την αράχνης…μετά από 3 ώρες το πέταξα και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο…:smiley:

Now playing: Savatage - Gutter Ballet
via FoxyTunes

εγω πεταξα προχθες το ποντικι απο τον 3ο γιατι δεν ελεγε να λειτουργησει και μου την βαρεσε γτ ειχα δουλεια
τωρα δεν εχω πονττικι μεχρι να παρω και ειμαι με την μαλακια των λαπτοπ

Εγώ δεν το βαράω, γιατί μετά θα βαρέσει εμένα ο πατέρας μου. Δεν με παίρνει… :stuck_out_tongue:
Το χειρότερο που έχω κάνει στο desktop είναι να ξεχαρβαλώσω τη θύρα των usb προσπαθώντας να βγάλω τον αφαιρούμενο σκληρό.

Εγω δεν εχω λογο να το χτυπησω :stuck_out_tongue:
Το προσεχω και δεν με εχει εγκαταλειψει ακομα …

Όχι γιατί μετά πετάει γύρω γύρω η σκόνη

Τωρα εχω μονο λαπτοπ οποτε το προσεχω!Παλια που ειχα ντεσκτοπ και επαιζα και παιχνιδια ερε τι γινοταν οταν εχανα!Ειχα σπασει 2 ποντικια,κλασσικα το κοπανημα στο πληκτρολογιο και το μεταλλικο καλυμα του πυργου ειχε κανει βαθουλωμα απ τα μπουκετα!Θα προσπαθησω να βγαλω φωτο και την γομαρα CRT οθονη που την ειχα μαυρισει καιγοντας την με τον αναπτηρα!!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ?!?!?!?!!?

Ισχύει. Στο πισί μου μέσα υπάρχουν πρώιμα δείγματα πολιτισμού.