αυτό ομως εξισώνει, την τσαμπερλίδου με τον ουγκο, την μπριτνει μπιτς με τον μπετοβεν, κτλ κτλ κτλ…
δηλαδή, αν βάλουμε σαν γνωμονα το προσωπικό γούστο ή ελλειψη αυτού, αμέσως, υποβιβάζουμε το περίπλοκό, το αρμονικό κτλ κτλ, αν θεωρήσουμε οτι το δυσαρμονικό κτλ κτλ είναι καλύτερο/προτιμότερο.
δηλαδή, εσύ που θεωρείς καλύτερο το βρώμικο, με πιο κριτήριο το κάνεις ? Εφηβική αντιδραση ?
έλλειψη ακούσμάτων ? ανωμαλία ? you know, εξελικτικά, ο άνθρωπος αναζητεί τρόπους να προβιβάσει τον εαυτό του, και όχι να τον υποβιβάσει, άλλο αν πολλές φορές πίο πρώιμα ενστινκτα έρχονται στην επιφάνεια…
αν μπορούσα χρονικά, πνευματίκα, σωματικα και υλικοτεχνικά να είμαι στην καλύτερη δυνατή θέση, και να έχω όσο πιο πολλές δεξιότητες θα μπορούσα θα το έπρατα… γιατί λοιπόν, να μην θέλω το πιο άρτιο, το πιο πλήρες, το πιο ικανο, και να τη βγάλω με ένα ημίμετρο ?
Αν αφαιρέσεις το περιτύλιγμα απο τη μουσική, και την πλασσάρεις σκέτη, πίστεψέ με αρκετά απο τα γκρουπ θα μένανε πολύ γυμνά. Ο μουσικός σου πλασάρει και ένα ιματζ, μια φαντασίωση… όλες οι γκόμενες γουστάρουν το καπέλο του σλάς, διοτι και καλά είναι αλητεία… αν και θα παντρευτούν τον πλούσιο νερντουλα στο τέλος… ολοι οι τύποι τον κάνουν λάστιχο με την κάθε άγγέλω και την κάθε χριστίνα, κοιτάχτε με βγαίνω ξεβράκωτη να τραγουδήσω… αν η μουσική μετράει, κυριλέ… αν όχι, τι να τα κάνω τα βυζά - αν είναι και κοντα και πεταχτά και μεταξύ ξεχωριστά, μπορεί να αλλοιθωρήσω… ! λολ !
πωπω, πως απο την ποιότητα το έσυρα στο βούρκο !!! είμαι ποιητούρα ο φούστης !
δηλάδη, αφού το μπλάκ είναι κατα 99 τοις εκατό κακοπαιγμένο και κουλό, διοτι τα καλογυαλισμένα και καλοπαιγμένα είναι φλωριες - είναι ΚΑΚΟ ! άλλο αν αρέσει σε εμένα και σε εσένα και την σούλα και την κούλα.
Εγώ μπορεί να είμαι (σορρύ για το ακραιο παράδειγμα και νταξ δεν είμαι χαχαχαχα), ουρ$#$#λάγνος, και εσύ ποδολάγνος - και μπορεί η ποδολαγνεία πχ να διαφημίζεται και απο τα περιοδικά, και να θεωρείτε αποδεκτη…αλλά
α) ειμαστε και οι δύο ανώμαλοι ?
β) κανένας μας δεν είναι ?
γ) to each his own ?
δ) είμαι και τα 2
ε) μονο ιεραποστολικό ?
Η αλήθεια είναι οτι και οι δύο - θα είμαστε εφαρμοστές μιας ακραίας τακτικής - κοινωνικά - απποριπτέας.
και ανθυγειηνής - άλλο αν ο καθένας μας τη βρίσκει με αυτή.