αυτο ηταν για εμενα? δεν εχει σχεση το τι ακουω φιλε chrisP.
θα μπορουςα να ακουω jazz και να λεω τα ιδια πραγματα.
Αντικειμενικα, εχει τεραστια σχεση το τι ακουει κανεις με το πως κρινει τη μουσικη.
Η Lucy είναι πρώτα απ’ όλα δικιά μου επιλογή:p Respect στο άβαταρ σου8)
Ρε καμηλοεντοπιστή, έχεις δίκιο σε κάποια σημεία, αλλά τα συνεχίζεις και ακούγονται τελείως μηδενιστικά. Γιαυτό στη μπαίνουν όλοι…
δεν ειμαι καλος στον γραπτο λογο.δε μου βγαινουν οπως θα επρεπε.
αποφασισα να μην ειμαι απολυτος.οποτε αυτα που λεω ισχυουν σε ενα ποσοστο…μεγαλο βεβαια αλλα οχι 100%.
Τώρα κάτι γίνεται…
To black έχει ατάλαντους κιθαρίστες που γρατζουνάνε πάνω κάτω, το power αυτή την ενοχλητική δίκαση που σου προκαλεί ανία και το progressive με τα 10’ κομμάτια που σου έρχεται να κοιμηθείς. Άρα μην ακούτε τίποτα.
Δεν υπάρχει καλή και κακή μουσική, υπάρχει μουσική που μου αρέσει και μουσική που δε μου αρέσει.
υπαρχει καλη κ κακη μουσικη…αυτο που μενει ειναι να το παραδεχτουμε.κ ας συνεχισουμε να το ακουμε.
οσο για το quote…δε το επιασα αυτο με το 10’ λεπτα μουσικης.γιατι να κοιμηθεις? ο δισκος εχει 50- 60 λεπτα? κοιμασε? μουσικη ειναι.παιζει ρολο αν ειναι 10 συνεχομενα η 5 η 7?
Βάλε τον εαυτό σου να ακούσει 55 λεπτά τραγούδι και έχεις την απάντηση:p
εγώ θα ήθελα να μάθω με ποια κριτήρια καθορίζεται το καλό και το κακό…
μεδενισμός ? εγώ δέχομαι οτι μπορεί να έχεις και (σχετικα) καλά κομμάτια μπλάκ, αλλά ξεφεύγουν πλέον απο το μπλάκ. Είναι απο τα λεγόμενα φολς γκρουπ. μηδενιστής είναι αυτός που απαντά με αφορεσμούς. και μια πρόταση, που απλά δηλώνει - οτι δεν δέχεται αυτά που λες. Δεν μπαίνει στον κόπο να τα αντικρούσει.
Αν ακούμε τελικά το περιτυλιγμα, νταξ. θλιβερο.
chord movement & progression, αρμονια. οχι απλοι ρυθμοι, αλλά πολυρυθμια… και odd meters ή ελλειπή, αλλα οχι απλά για να υπάρχουν… θέλει εμπνευσή… γενικά σε όλα τα είδη η έκρηξη του home-affordable recording και η ευκολία κοπής έχουν ρήξει την ποιότητα, μέσα σε ένα ατέλειωτο πλήθος συγκροτημάτων…
και βαγγέλη, είμαι πολύ αντι-λορντι. χάλια κουστούμια, χάλια κομμάτι διοτι μετά παο υτό αγνοούνται…
μπορεί το απλό χαρντ ροκ - να μην πάει για πούλιτζερ - αλλά δεν είναι και για τσουτσουνιτζερ…
δηλαδή, δεν προσβάλει ούτε τον ακροατή, ούτε τη νοημοσύνη του.
sister τυχαίο μέρος και ουχί χυδαίο.
Εχουμε το δικαίωμα επιλογής,
και δεν θα μας το παρετε,
αυτο είναι το τραγούδι μας - η ζωή μας !
Θα τα βάλουμε με τις “ανωτερες” δυναμεις -(συνήθως υπο-ννοεί πατρις θρησκεία οικογένεια ο ορος)
δεν θα διαλέξετε εσεις το μέλλον μας
εσεις που δεν μας ξέρετε - δεν είστε ένας απο εμας.
we’ve Got The Right To Choose And
there Ain’t No Way We’ll Lose It
this Is Our Life, This Is Our Song
we’ll Fight The Powers That Be Just
don’t Pick Our Destiny 'cause
you Don’t Know Us, You Don’t Belong
(Teenage rebellion είναι - αλλά δεν είναι κλαψό-3$@$#$μα, δείχνει έναν τυπάκο που το λέει η ψυχούλα του και θα τα βάλει με όποοιν να ναι για να μην τον πατήσουν στο λαρύγγι. Γούσταρω το κονσεπτ - και η μουσική αν και απλό ροκ ν ρολλάκι ΜΑΜΑΕΙ !!!)
ε αν το πωπουδάκι του $#@$ που θέλει να το βατέψει ο πολωνός αντιχριστος το εξισώνεις με αυτό, ή το θεωρείς οτι η ποιότητα νοηματος που βγάζουν είναι εφάμμιλη, πες μου που να κάνω και εγώ μια λοβοτομή. no offense.
Aν ο πολωνος αντιχριστος ειναι οι Behemoth προτιμω χιλιες φορες τα νοηματα τους απο τους Sister που support-αραν Σβαρτζενεγκερ για κυβερνητη της Καλιφορνια! :lol:
Αααα τώρα κατάλαβα τι κάνετε! Φιου και σε μια στιγμή ανησύχησα.
Προσπαθείτε να συνοψίσετε στην πράξη όλα τα ροκ/μέτσαλ κλισέ! Nice try!
Επιχειρήματα κατά του black περί τεχνικότητας, φάλτσων τραγουδιστών και άσχημων στίχων. Από κάποιον που θεωρεί σκουπίδια Tool/Opeth. Μήπως τα επιχειρήματα επιλέγονται αναλόγως κάθε φορά ώστε να φτάσουμε στο συμπέρασμα που εξαρχής έχουμε αποφασίσει? Και όλως τυχαίως ένα είδος να βγαίνει πάντα αλώβητο?
Ε ξεκαθαρήστε τα κριτήρια, να ξέρουμε και εμείς σύμφωνα με ποια να περάσουμε στην αντεπίθεση 8)
-τζίζους αντεπίθεση!! φιλικά πάντα. make love not warcraft
Transylvanian Hunger. Αρκεί.
βαθύ νοήμα, ένος δίσκου 90 % στα νορβηγικα. απο ένα γκρούπ, που παίζει να είναι και απο τα πιο κουλά εβερ !
νταξ, εγώ τα συμπεράσματα μου, τα βγάζω.
επίσης ενα είδος βγαίνει αλώβητο ?
το τελεύταιο stepphen pearcy ηταν για κλωτσίες. μ άρεσουν τα πιο πολλα ραττ.
το νέο whitelion είναι κακό. δεν νομίζω, οτι κολώνω να πώ κατι…
αλλά πχ, να σου πώ οτι το νέο ASIA είναι κακό, δεν μπορώ να το πώ ?!
αλλά όλοι αυτοί δεν έχουν την κουλτούρα - και την ποιητική ΑΗΔΙΑ του μέσου μπλακά…
οι theater που μου άρεσαν, θεωρώ οτι μετά απο awake έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ !
δεν έχω παροπιδούλες…
To Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ είναι αυτού του είδους ακριβώς η συζήτηση.
Τουλάχιστον με κάνει να γελάω, ειδικά με κάτι αστεία “επιχειρήματα” ορισμένων εδώ μέσα.
απο ποιά αποψη αστεία ? άσε που εσυ ΕΙΣΑΙ μηδενιστής !!! χαχα !
Εγώ το ξέρω ότι είμαι. Εσείς δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι μηδενίζετε.
Αστεία είναι τα δήθεν “αντικειμενικά” επιχειρήματα που όμως ισχύουν μόνο όπου σας συμφέρει.
Ιστορικη δηλωση! Βασικα περιμενα να πεις τιποτα πολυ χειροτερο…
Ε, εχει καποιο δικιο ο καργιας αλλα μπορω να υπερασπιστω και εναν μπλακα εφοσον βεβαια δεν προσπαθησει να με πεισει οτι τα σκατα ειναι φραουλες(και το αντιθετο βεβαια).
αυτός μπορεί να μη θέλει να σε πείσει καν ότι τα σκατά είναι φράουλες. εσύ γιατί ντε και καλά να τον πείσεις ότι οι φράουλες είναι καλύτερες από τα σκατά;
Γιατι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ οι φραουλες ειναι καλυτερες απο τα σκατα. Αμα δεν μπορει να καταλαβει καποιος, να φαει σκατα. (αυτο δεν θα ηταν προσβολη για αυτον με βαση την αποψη του…)