Τι μελετατε αυτον τον καιρο;

Όντως δεν έχω ξαναπιάσει ΠΟΤΕ Λιστ στα χέρια μου(μόνο σε cd)…
Κάτι πήγα να καταλάβω αρχικά, γιατί σκεφτόμουν Merda=>σκατά ιταλικά… κ σκέφτηκα και το In boca al lupo… χεχε

Σ’ευχαριστώ πολύ Shadowcaster για τις ευχές…

παρεπιπτώντος δεν ήξερα ότι παίζεις πιάνο και τραγουδάς…

Ά… σε τι δεν απάντησα? ποιο προηγούμενο μήνυμα εννοείς?

Εκτώς κι αν δεν το λες σε μένα οπότε τσάμπα πετάχτηκα

Παιζουν Listz και πριν απο το πυχιο και μαλιστα εχω δει να παιζουν και την campanella που ειναι απο τα δυσκολοτερα του

Το θέμα είναι ΠΩΣ τον παίζουν…

:naughty::–

__Kαλά, και άλλοι είναι παιχτρόνια και σρεντάρουν τρελά παιδιόθεν (υπάρχουν και βιντεάκια σου στο youtube, hehe) :D, αλλά εγώ έλεγα δε το πιάνουν για εξετάσεις. Εχω ακούσει κι εγώ live στο ένα μέτρο να παίζει ο άλλος listz και έχω πάθει πλάκα… Θα να κάναν πάνω τους πολλά “μέταλα”…

__Χαχαχαχαχαχαχα!!! Αυτή η απάντηση:

…κάτω από αυτή:

… … με πέθανε!! :lol:

__Παρακαλώ, παρακαλώ! :slight_smile: Α! ωραία emoticons!! ναι, αυτόν τον καιρό μελετάω κάτι εύκολο από Λούντβιχ για να ξεπιάνβμαι, τη Σονάτα Νο21 “Waldstein”… ΛΟΛ! όχι-όχι!! μόνο το δεύτερο κάνω…! εκτός αν πιάνονται 3 χρόνια ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ απ’ το οποία το μόνο που θυμάμαι είναι να παίζω ΤΗΝ ΑΡΧΗ από την ωδή στη Χαρά του Μπετόβεν , και αυτή μόνο με το δεξί…! :lol: Οπότε, βασικά δεν ξέρω τίποτα :smiley:

=> [SPOILER]

[/SPOILER]

__Και αυτόν τον καιρό… Δεν μελετάω τίποτα αν και θα έπρεπε (τα Mistreated & Rock n’ Roll)…! :stuck_out_tongue: :lol: :oops:

Egw epidi ime kai ligo arxarios sta drums, ine o deuteros mou xronos, e3askoume sto improvisation & interpretation kai prospatho na ftia3w ta flams mou:/

@ ShadowCaster:
Νόμιζα ότι το είχα πει πριν… Πήρα το πτυχιο τον Ιούνιο Άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο παρακαλω!
Και τώρα πάω για το δίπλωμα… Και σκέφτομαι να πάρω τη Waldstein…, γιατί είναι πανέμορφη σονάτα. Αλλά μου αρέσει και η Les Adieux… οπότε είμαι λίγο σε δήλημα…

__Ελα;!! Έπεσα μέσα δηλαδή ε? Το 'ξερα πως έπρεπε να είχα γίνει καφετζού, έχω το κληρονομικό χάρισμα!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

__Σου εύχομαι λοιπόν να τα πας ακόμα καλύτερα (well done για το άριστα απ όλους και το βραβείο!!), να σκίσεις στη σονάτα, κάτι προκατόχους Horowitz, Cziffra[SIZE=“1”] (νομίζω καλύτερη Campanella έβερ)[/SIZE] και Gilels να τους κάνεις σκόνη!! :smiley: :roll: :roll: :roll: :oops:

thanx θα τους κάνω να ντραπούν που τόλμησαν να αγγίξουν πιάνο

Από περιέργεια βρήκα ν’ακούσω έργα του Liszt κι έχω πάθει πλάκα!

Μιας και αρχάριος (εντελώς) στο μπάσο σήμερα έκανα το πρώτο μάθημα και παίζω την Major Scale…εύκολη φένεται…κάνω και λίγο τους χρόνους και πιστεύω θα είμαι έτοιμος για την επόμενη τρίτη :smiley:

έτοιμος για τι ? για μάθημα??

Ώ ναι.

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σου εύχομαι…

Πάω κι εγώ να διαβάσω τον Λιστ τώρα… Μπας και μπορέσω να παρουσιάσω κάτι α3ιοπρεπές την πέμπτη…

το νου σας η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη:p

μπορεί κάποιος να κάνει την καλή κίνηση να μου πεί ποιές νότες είναι αυτές?
G
D
A
E
(για μπάσο είναι…:P)

G = Σολ
D = Ρε
A = Λα
E = Mi
Β = Σι (εβαλα και την πεμπτη να την ξερεις εγκυκλοπαιδικα :p)

και πάει απο κάτω πρώς τα πάνω ε?ή όχι?
έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις tabs…xD

(στις χορδές εννοώ…η πιο χοντρή είναι η Σολ?

Αν εισαι δεξιοχειρας (δεν ειμαι σιγουρος για μπασα για αριστεροχειρες) ειναι οπως το κοιτας εσυ απο πανω.

Η G (Σολ) ειναι η πιο λεπτη και η Ε (Μι) ειναι η χοντρη

Με τη σειρα που στα εχω γραψει τις βλεπεις οπως θα τις εβλεπες αν κραταγες το μπασο κανονικα και γυρναγες την ταστιερα προς το μερος σου. Η G ειναι η πανω, η “εξωτερικη” ενω η E ειναι η κατω, αυτη που ειναι προς τα σενα