το 99% στο παιξιμο του gilbert ειναι 16α και 6ηχα 16ων.Δεν κτλβαινω τι εννοεις.Για ποιο σημειο του scarified μιλας.Το τελειωμα ειναι πολυ δυσκολο αλλα παλι η δυσκολια ειναι στο να πανε τα δαχτυλα,οχι στο ρυθμο
κιθαρα, κλιμακες, και παει χαλιαααααα.
Η μεταβαση απο πιανο σε εγχορδο ειναι απελπιστικη.
Πωπω ναι ρε γτμ εγω παλευω λιγο μονη μου με κιθαρα και μπασο εδω και ειλικρινα δε μπορω καθολου,κι εγω απο πιανο ξεκινησα το φτασα μεχρι Ανωτερα αλλα στις χορδες δεν μπορω καθολου
Ναι, τελικα ισως τα παρατησω απο κιθαρα και κανω καριερα σαν keyboardista :lol:
ναι ρε παιδια…λιωστε τα τα πληκτρα να εχουμε τιποτα…σε λιγο καιρο θα ψαξω για πληκτρα…ελπιζω να ειστε εκει
ή βρες άλλον να παίζει κιθάρα και τραγούδα εσύ… ή παίζε μόνο κιθάρα και βρες κάποιον να τραγουδάει… ειναι καλύτερο να κάνεις 1 πραγμα και να το κάνεις καλά, παρά 2 και μέτρια…
Ή μπορεί να κάτσει και να εξασκηθεί για να κάνει και τα 2 καλά
μελεταω πολυ πραμα,που βαριεμαι να γραψω εδω:p
Ο δασκαλος ηταν ανελεητος χτες.
Και τότε γιατί ποστάρεις?
Λιωνω :lol::lol::lol:
Γενικη Φυσικη 3! Φερτε την σουβλα!
Ναι… σωστά…αμα είναι να κάνει κι αυτό…
Mental note: το Hymn του Moby ειναι καλο για εισαγωγικη ασκηση στο sweep.
Εχω πιασει τα τραγουδια των Rage against στο μπασο και να μαθαινω ενα ενα. Εχω λιωσει τα δαχτυλα μου λεμε. Πρεπει να κανω κανα διαλειμμα γιατι δε θα μπορω να παιξω σε λιγο :?
Management & marketing (εμβόλιμη εξεταστική) Nuff Said :razz:
Μμμ με βάση πάντα την θεωρία (τώρα που έχω αρχίσει να τα πιάνω για τα καλά), παίζοντας δηλαδή τις modes όλων των major κλιμάκων σε όλα τα keys έχω βελτιώσει πολύ την ακρίβεια στο παίξιμο.
Επίσης όταν παίρνω μία κλίμακα για να δοκιμάσω κάποια licks που μου’χουν προκύψει απ’την εξάσκηση προσπαθώ με κάποιον τρόπο να βάλω και τον ήχο απ’τις αρμονικές μέσα στο όλο πράγμα. Ψιλοπειραματίζομαι δηλαδή για να βρω τον τρόπο παιξίματος που μου ταιριάζει ώστε να βασίζομαι σε αυτόν όταν βρω (επιτέλους) μπάντα να παίξω.
Το καλύτερο είναι ότι πλέον παίζω σταθερά ένα 2ωρο κάθε μέρα και το’χω κρατήσει για 2 εβδομάδες. Έχω δει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Πράκτις, μάγκες! Δεν υπάρχουν και πολλές μαγκιές στην μουσική, απλά πράκτις, πράκτις, πράκτις!
ένα περίεργο πράγμα…
μελετάς… μελετάς… μελετάς… και όταν έρχεται η ώρα να το παρουσιάσεις στον δάσκαλο ή σε κάποιον τρίτο… ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠ’ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΡΗΞΕΣ…
ακριβως αυτο που λες.
μπορω να προτεινω ενα τροπο που εχω βρει
θες να μελετησεις κατι ???
ετσι καθεσαι 1 η 2 ωρες πανω σε αυτο που θες να μελετησεις
κλεινεις
κινητα\πορτες\οποιαδηποτε επικοινωνια με αλλους
δεν πας ουτε γΙΑ ΧΕΣΙΜΟ
αφοσιονεσαι πανω σε αυτο που διαβαζεις
και το μαθαινεις
βεβαια μπορει να ΧΕΣΤΕΙΣ επανω σου
αλλα αξιζει το κοπο!!!:lol::lol:
Γι’αυτο ακριβως οταν θες να μαθεις κατι καλα το παρουσιαζεις ή το διδασκεις σε καποιον αλλο. Εκει φαινεται ποσο καλα το καταλαβαινεις.
spoke in the wheel- black label society. 8)