Τι μελετατε αυτον τον καιρο;

Αυτο ακριβως ρε γαμωτη.Καθε φορα.

Μαθαινω το stratus απο billy cobham.

Creeping Death από Metallica σε μπάσο.
Είναι το πρώτο τραγούδι που αρχίζω να προσπαθώ να βγάλω σοβαρά, και δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο 8)

χαχαχαχαχαχαχαχα ναι!!! Μεγάλη υπόθεση η συγκέντρωση!

Το έχω πάρει πλέον απόφαση! Είναι η μόνη λύση να μην γίνονται αυτά τα λάθη χωρίς λόγο…
Αυτό έκανα συνέχεια πριν το πτυχίο… και αυτό θα κάνω και πριν το δίπλωμα…
Η εμπειρία της σκηνής. όσες περισσότερες φορές παίζεις μπροστά σε άλλους. τόσο καλύτερος γίνεσαι.

Συμπέρασμα: για να έχεις καλό αποτέλεσμα >>
πολλή μελέτη, και συχνές παρουσιάσεις σε άλλους!

Και No Hesimo!

τι εννοείς???

μελετη…πολυ βαθια εννοια μουσικη…

βασικα μελεταω λιγο πιο ψαγμενα μπασακια μηπως και κατσει και βρω καμια μπαντα με διαφορα οργανα…ακορντεον - γκαιντα - κανα σαξοφωνο…δυσκολα ολα αυτα ιδιαιτερα αν δεν εισαι επαγγελματιας και το κανεις απλα για να γουσταρεις…αλλα εχει φαση…

ειναι κατι το διαφορετικο οπως και να το κανουμε…

οντως ομως-μελετη χωρις live και προβιτσες με αλλους…δεν γινεται:!:

Unburnt πιανο παιζεις?

5ηχα και 6ηχα 8ων και 16ων σε όλα τα modes όλων των major scales σε όλα τα keys … ουφ

(αν θέλει κανείς να εξασκείται σοβαρά το βασικότερο είναι να ξέρει με κλειστά μάτια πού είναι τι στην ταστιέρα και αυτού του είδους η εξάσκηση βοηθάει πάρα πολύ αν σκέφτεσαι τι παίζεις. Όσο περισσότερο σκέφτεσαι τι παίζεις, τόσο πιο γρήγορη γίνεται η σκέψη σου)

Midnight by Joe Satriani και γενικα multi-finger tapping.

Κολαση.

Λοιπόν αυτές τις μέρες κάθισα κι έβγαλα στο μπάσο το I am ahab. Μιλάμε για κομμάτι από τα λίγα. Το ότι είναι σε 3/4 ήταν ένα έξτρα κίνητρο, μιλάμε για έναν από τους αγαπημένους ρυθμούς. Και η μπασογραμμή μπετόν αρμέ.

Bullet in your head - RATM
Και οπου να ναι το Calm like abomb με το αριστουργηματικο ιντρο.

ξεκίνησα να διαβάζω παρτιτούρα και μου έχει αλλάξει τα φώτα
γιατί διαβάζω κλειδί του φα και μπερδεύομαι συνέχεια.
και από την άλλη έχω την θεωρία με κλειδί του σολ να με πιέζει
σαν το σταφύλι.

Babe,i am gone leave you - Led Zeppelin(απο τις πιο ωραίες και δυναμικές μπαλάντες που έχω ακούσει:wink: )

Roundabout - Yes (ολίγον παλούκι τολμώ να πώ! :stuck_out_tongue: )

Don’t fall asleep- Swallow the sun
Nutshell- Αlice in chains ακουστικο για πιο χαλαρα8)

Ωραίο! Mε capo, έτσι; :wink:

εγω ειμαι cool 8)
2 βδομαδες τωρα εχω
βαλει τον κοκκορα να διαβαζει
τα παει πολυ καλα8)

Χμμ, οχι. :-k

Αποφάσισα μετά από σχεδόν 2 χρόνια να ξαναρχίσω να παίζω πλήκτρα!!! :smiley:
Άρχισα με Sonata Facile σε C του Μοτσαρτ. Αρχικά είπα να το βγάλω με το αυτί αλλά τελικά το διαβάζω από παρτιτούρα γιατί και στο διάβασμα εχω σκουριάσει πολυ… Άντε να τελειώνει η εξεταστική να χαλαρώσουνε τα πράγματα και παίρνω νέα πλήκτρα!

ειχα σκουριασει και ξαναρχισα να παιζω τις τρεις μπαντες απο την υπογραφη μου…
opeth και mastodon για να ξανανοιξουν τα δαχτυλα
και lamb of god που ειναι ολα τα κομματια ασκησεις…8)

προσπαθώ μονος μου με ένα μετρονομο να μαθω να παίζω γρήγορ και σωστα με τρεία δαχτυλα