Τι μελετατε αυτον τον καιρο;

aa το απιαστο μου ονειρο:):stuck_out_tongue:

εγω μελεταω σε μειωμενη ταχυτητα το the sound of truth- as i lay dying για εξασκηση στην ταχυτητα

πιαστε βιβλία κλασσικής μουσικής για ταχύτητα.
υπάρχουν συγκεκρμένα βιβλία με ασκήσεις δεξιοτεχνίας.
τον πούλο λίγο, αλλά γαμάνε.

αχ το θεμα ειναι οτι εχω καιροοοο να διαβασω παρτιτουρα. απο τοτε που επιασα την ηλεκτρικη ολο με ταμπς και γκιταρ προ ασχολουμαι.

Σκάλες σκάλες σκάλες !!! Το παλαμιδι καθε μέρα !!!

Troy Stetina Metal Lead Guitar Vol.1

Αυτή την περίοδο, πεντατονικά riffs και φράσεις πάνω στην κλίμακα.

Κ εγω αυτο παλευα ολες τις διακοπες των χριστουγεννων. Να παιζω ντραμς με τον μετρονομο. Δυσκολο πραγμα…αλλα τα καταφερνω .8)

Κατά το 2ο μισό το ίδιο. Έχω πάρει το Blues you can use μαζί με το βιβλίο του Τουρκογιώργη και έχω σκιστεί στις πεντατονικές και σε φράσεις πάνω σε αυτές.

Κι επιπλέον ασκήσεις με μετρονόμο για να κρατάω το ρυθμό σωστά και όχι στο περίπου.

__Heaven And Hell (Black Sabbath)… και The Wizard (Uriah Heep)…

__Είναι “γελοίο” πόσο ταλέντο μπορεί να χωρέσει σε μερικούς ανθρώπους… :slight_smile: :bow: Ειδικά στην περίπτωση του “κοντού”!! :lol: :stuck_out_tongue: (τεράστιο respect στο Ronnie και περαστικά… α, και φυσικά, ειδικά στην περίπτωσή του, δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και η δουλειά που έχει πατήσει… σχολή από μόνος του)

και εγω μια απο τα ιδια… σε λιγο θα αργησω και θεωρια.

Εndorama από Kreator στο μπάσο.

καλησπερα παιδια.το τελευταιο διαστημα δουλευω πανω στο in this river του Zakk Wylde.παιζω lead κιθαρα στο γκρουπ μου αλλα θελω να κανω κατι δικο μου για πρωτη φορα στο σολο.εχει κανεις καμια ιδεα?τι κλιμακες να συνδιασω κλπ κλπ…

Τον τελευταιο καιρο μελεταω Βιολογια, και Μαθηματικα Κατευθυνσης… :? :frowning: :wacko:

δεν υπραχει πιο δυσκολο “κομματι” για να βγαλετε, πιστεψτε με…

^^
Μέχρι να μπείς στο πανεπιστήμιο και να διαπιστώσεις πόσο αστεία είναι σε σχέση με την τότε ύλη σου :Ρ.

Τα Zombie Inc. και Jotun των In Flames. Προσωπικοί έρωτες και τα 2.

μωρε κατσε να μπω στο πανεπιστημιο και αστα τα αλλα!

και για να μην βγαινουμε off topic, (θα ηθελα τωρα να) μαθαινω το Moti Ragnarokum - Buzrum…

Μου άρεσε πολύ η βιολογία κατεύθυνσης… ωραία είναι!!!
Κληρονομικότητα κλπ… έλα, μην σε παίρνει απο κάτω… πραγματικά εγώ σήμερα πια τα σκέφτομαι αυτά και λέω: έκανα πολύ καλά που είχα κάτσει και τα διάβασα…
Όσο για τα μαθηματικά: κάνε καλή εξάσκηση, και προσπάθησε να μην αφήσεις τίποτα για την τελευταία στιγμή… γιατί απλά δε θα το θυμάσαι …

Καλή επιτυχία. Αν και μετά θα διαπιστώσεις πολλά αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης δυσκολίας κομμάτια. Πάντως και τα δύο μου ήταν αγαπημένα μαθήματα.

Επί του θέματος: πεντατονικές, 12 bar blues, κύκλο 5ων, συγχορδίες 7ης και όλα τα σχετικά (αυτά μέχρι την Πέμπτη που θ αρχίσω να μελετάω εφαρμοσμένο καθάρισμα καλλιόπης και εισαγωγή στο γόπινγκ για τους επόμενους 8 μήνες :stuck_out_tongue: ).

μολις τελειωσα την μελετη ενος ακομα κεφαλαιου στην βιολογια… (μεταλλαξεις… :?)
μου μενει αλλο ενα μονο και τελειωσα τα παντα!!! :smiley: =D>

νομιζω αξιζω μια βολτα με την παρεα για κανα “ζυμομυκητα σε χυμο κριθαριου” το βραδυ ε?

και οντοπικ για να μην φωναζει κοσμος, σκοπευω να μελετησω λιγο Βοδομ και Γουιντερσαν για το καλο της της ψυχο-ηθικο-πνευματικης μου απολαυσης και χαλαρωσης… 8)

τι κανει το πολυ διαβασμα ε?..

Υ.Γ. επισης δεν λεω οτι δεν μ’αρεσουν αυτα που διαβαζω! απλα τα εχω διαβασει τοσες φορες τα ιδια που τα βαρεθηκα…

Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι πιο ψυχοφθόρο από τις πανελλήνιες. Θυμάμαι ότι τα νεύρα μου είχαν γίνει ζαρτιέρες από τους καφέδες και το άγχος. Τόσο άγχος είχα ξανά μόνο όταν έδινα για το πτυχίο.

__Πω-πω μιλάμε… Τέτοια σπάσιμο καιρό είχε να μου κάνει καλλιτέχνης… Ρε, αυτός εδώ λέμε μου έχει φάει τα συκώτια:

[CENTER][/CENTER]

__Ο λόγος για τον κα-τα-πλη-κτι-κό Ray Alder και το "Point Of View - Fates Warning (από “Parallels”) (<–click).

__ΠΟΛΥ ζόρικο τραγούδι. ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι τόσο σε πρώτη ανάγνωση. Τα μετρήματά του, οι τονισμοί, οι αλλαγές τονικότητας, η μελωδίες του… Κάποια στιγμή το βγάζεις επιτέλους. Και ίδιο μάλιστα. Και μετά πας να το πεις μόνος σου χωρίς συνοδεία. ΠΙΚΡΑ. Και μετά πας να το δοκιμάσεις με μπάντα. Πιο μεγάλη πίκρα.

__Φυσικά, αυτό το λέμε για να το βγάλεις ΙΔΙΟ, όχι “να το διασκευάσεις” όπως σε βολεύει… :wink:

__Με ζόρισε πολύ. ΠΟΛΥ λέμε (και φυσικά δεν έχει βγει ακόμα 100%). ΠΟΛΥ μεγάλος καλλιτέχνης.

__Το ξέραμε βέβαια, αλλά αν δεν δοκιμάσεις να πεις και κάτι δικό του (απ’ τα δύσκολα κιόλας, όχι πως έχει και εύκολα, αλλά έχει πιο βατά ας πούμε), ΔΕ το καταλαβαίνεις. Δε το νιώθεις σε όλη του τη πραγματικότητα.

__Οποιος κρατάει μικρόφωνο, άσχετα απ’ το τι είδος του αρέσει, πρέπει να δοκιμάσει. Εχει πολλά να διδαχθεί. :slight_smile:

Bump.
[B]Sodom - Ausgebombt[/B] και [B]Asphyx - Vermin[/B]