Τι μελετατε αυτον τον καιρο;

Αν και δεν κόβω φλέβα για Fates Warning, o Alder είναι όντως φωνάρα. Γενικά σ’αυτή τη μουσική δύσκολα βρίσκεις κάποιον που δεν είναι … δύσκολος, άμα θες να τον μιμηθείς.

On τόπι, αν και έχω περιορισμένο χρόνο λόγω εξεταστικής, ασχολούμαι με τούτο’δω:

-> click me <-

Έχει κάτι κουλά τρίηχα και πεντάηχα και γενικά για να είσαι μέσα στο χρόνο θέλει να πιάσεις το feeling.

Τεράστιος μπασσίστας, μπαντάρα οι BTBAM.

στο μπάσο motorhead-overkill/iron fist σχεδόν τα εχω μάθει

ασχετη ερώτηση μήπως ξέρεις κανείς αν οντως ο Lemmy χρησιμοποιεί συνέχεια συνχορδιες οπως λέγεται ή έιναι ψέμα?

φιλε αλεξ, μη προσπαθεις να γεμισεις τις σιωπες.

Το Lead Guitar Vol1 του Stetina.Αρχάριος όπως καταλαβαίνετε.Κατάφερα πάντως και έβγαλα το 1ο σόλο και συνεχίζω ακάθεκτός.

Neo-classical pragmata…

[I]And the Glory of the Lord[/I] απ’τον [I]Messiah[/I] του [B]Handel[/B].
…έχει μερικές σελίδες ακόμα.

Τέλειο μπλέξιμο των φωνών, απαιτητικός ο Handel όπως και ο Bach οπότε χρειάζομαι ακόμα λίγες πρόβες για να το τελειοποιήσω το κομμάτι. Κι ας μην πιστεύω, μ’αρέσει να τραγουδάω θρησκευτικά κομμάτια.

Ωραία φάση να μελετάς κλασσικά κομμάτια.:thumbup:

Οντοπι, Breaking the girl από Flea & co.

Και μια που αναφέραμε τη λέξη “κλασσικά” εγώ αυτό το καιρό μελετάω το σόλο του Over The Mountain από Ozzy Osbourne, κυρίως για να το φτάσω στη ταχύτητα που πρέπει γιατί το έχω βγάλει στο σύνολο του.8)

[B]Satyricon - Fuel for Hatred[/B] στο μπάσο.
Με ζορίζει αλλά πού θα μου πάει.

megadeth, πολυ megadeth (trust, in my darkest hour, rust in peace k.a.)
στα drums

εδώ και λίγη ώρα έβγαλα τα

• The KKK took my baby away
  • Teenage Lobotomy
  • I Believe In Miracles
  • I Just Wanna Have Something to Do

γαμάω. 8)

χτες έβγαλα το slaves of pain και σήμερα μου 'σπασε η πρώτη χορδή ενώ έπαιζα το σολο. έβγαλα επίσης όλο το in my darkest hour από megadeth. δεν ξέρω πως θα την βγάλω όλη την βδομάδα χωρίς κιθάρα :frowning:
μόνο κλασσική!

αυτο http://www.youtube.com/watch?v=e2xxizpHuoo&feature=related

ολο στο πιανο ακουγεται ετσι http://www.youtube.com/watch?v=4ecjpNlyrOc&feature=related

η καλυτερη μελωδια εβαρ

Έχω πιάσει τα Ska τώρα, ελπίζω να μην τα κάνω Skaτα.:lol:

Kαταπληκτικος ο Αlder και μπραβο σου που καταπιανεσαι με τετοια κομματια (και απ’ ο,τι καταλαβα τα βγαζεις κιολας). Σου ευχομαι και το Ivory Gates Of Dreams :wink:

Το βασικο προβλημα στο Point of View πιστευω ειναι οι διφωνιες στο ρεφραιν,οπου δεν μπορεις να ξεχωρισεις που παει η πρωτη και που οι δευτερες σε φασεις και χανεται λιγακι η μπαλιτσα.Κατα τ αλλα οι αναπνοες γενικα και το μετρημα ναι ειναι περιεργα…πολυ!:stuck_out_tongue:

__Hehe -μακάρι, μακάρι, θενκς! :smiley:

__Φυσικά, για να ξέρουμε τι λέμε, όταν λέμε τα βγάζω, εννοούμε “τα βγάζω”, όχι αν πάρω το μικρόφωνο από τον Ray σε συναυλία των Fates δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά (τύπου Myles Kennedy στο “Rockstar” :p:lol:).

__Οι φωνές αυτές, πέραν την τρομερής εξάσκησης και εμπειριας και γυαλίσματος & τεχνικών & επιμονής κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, είναι και θεία δώρα. Αυτό γιατί δε θέλω να συμπεράνει κανείς ότι ήθελα να πω, “τον έχω τον Ray” :stuck_out_tongue:

__Αλλά εντάξει, να καταπιάνεσαι με τόσο όμορφη και δημιουργική και πρωτοποριακή μουσική, αυτό είναι το σημαντικότερο.

__Χαχα, αρχισες να λες ένα, αλλά είδες, ανέφερες και τα άλλα! :stuck_out_tongue:

__Ναι, αυτό είναι το βασικό… φάγαμε πόση ώρα με άλλες δύο φωνές να κάνουμε μια τριφωνία της προκοπής, κάτι ψιλοκαταφέραμε, αλλά όταν πήγαμε να το παίξουμε (και παίζαν και αυτοί τα όργανά τους: ντραμς και μπάσο που παίζουν εντελώς άλλα πράματα), άστα! :lol: Κάνει ο άτιμος και περάσματα σε διέσεις και υφέσεις και εκεί είναι που χάνεται τελείως η μπάλα.

__Αλλά έχει και μεγάλη έκταση και ειδικά προς τα πάνω, έχει κάτι απίστευτες ψιλές (bridge: “side by side, de[B]vi[/B]ded…” και στο bridge#2 μετά το ρεφρέν και πριν το σόλο: “a different opinion, it’s just a, point of [B]view[/B]”.

__Φοβερή σύνθεση φωνητικά και όχι μόνο, όλα τα όργανα -φυσικά- κεντάνε!

Δε θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο αλλα καλο ειναι να μην υποτιμα κανεις και τον εαυτο του με την εννοια οτι υπαρχουν κι αλλοι ‘‘Alder’’ οι οποιοι πιθανοτατα δε θα γινουν ποτε γνωστοι… Το αν ειναι θεμα συγκυριων, ελλειψης θελησης ἠ, οντως, πιο περιορισμενων δυνατοτητων δεν ειναι παντα ξεκαθαρο. Αλλωστε ακομα κι αν καταφερει καποιος να γινει τοσο καλος δε θα ειναι ο πρωτος που το εκανε αρα το επιτευγμα του θα εχει μικροτερη σημασια. Οι ανθρωποι που θαυμαζουμε και εχουμε ως προτυπα ειναι, συν τοις αλλοις, πρωτοποροι8)
Τωρα οσο για την προτροπη σου να δοκιμασει ο καθενας να τραγουδησει Alder παρελειψες να πεις οτι πρεπει να ειναι και τενορος:p εκτος πια αν ειναι τοσο χαρισματικος οσο ο Geoff Tate!

meletaw rudiments k kuriws prospathw na ta valw sto set (drums) k na anevasw taxitita !!!

Rebellion in dreamland στα drums