Στη κιθαρα εννοεις;Αλλα και παλι γιατι να βαλεις κλειδι του φα;
Για μπασο λεω βασικα. Οποτε ανοιγεις το guitar pro σου εχει ετοιμο κλειδι του σολ. Αλλα στα κομματια που κατεβαζω πχ τα μπασα ειναι κανονικα γραμμενα, δηλαδη σε κλειδι του φα. :-k
Κανεις κλικ στο ονομα του οργανου που θες και στο παραθυρο με τις ιδιοτητες του επιλεγεις 4 χορδες.Μετα θα σου χει κλειδι του φα.
Ναι οντως. Το εκανα αυτο αλλα αλλαζα και το κουρδισμα και μετα παταγα ενταξει, γι’ αυτο δεν το εβγαζε λογικα :oops: Ευχαριστω!
Αααααα…μαλιστα…Thnx once again!
Καλημερα!
ειμαι νομιζω η πιο ασχετη εδω μεσα.
Ενδιαφερομαι να κανω δώρο σε φιλο μου μια ηλεκτρικη κιθαρα. Ειναι αρχαριος αν και γνωριζει απο μουσικη-διπλ.πιανο-.Επειδη ειναι δώρο και δεν μπορω να δαπανησω πάνω απο 170-180 ευρώ μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καμιά;
εχω δει τις Cort και τις Squier και τισ Career.
Ποια απ αυτές είναι κάπως καλή για starter?
Ευχαριστώ!!:-s :-s
Oι Cort ειναι αρκετα καλες αν και δε ξερω αν υπαρχουν τοσο φτηνες.Μια καλη λυση γι’αυτο που ζητας ειναι οι Samick
Αν βρεις Cort σε αυτα τα λεφτα παρτην χωρις καν να το σκεφτεις.Θα σκοτωνει ολες τις αντιστοιχες στην ιδια τιμη.
Eυχαριστω …τισ Samick δεν τις εχω δει σε καποιο καταστημα.cοrt εχω βρει γυρω στα 175 το 1ο μοντελο( εννοω το πιο απλο) το θεμα ειναι οτι στο ιντερνετ βρισκω πολυ καλυτερες τιμες στο thomman .de αλλα δισταζω να κανω αγορα απο ιντερνετ.
Ευχαριστω παντως
kai sti thessaloniki ston tselio exw brei cort. i vasiki diafora metaksi tis cort g-2t kai g-200 poia einai?i mia exei 155 ki alli 175.
eyxaristw polu paidia:)
Aν μπορείς να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω, πάρε μια Cort. Καλές τιμές και καλή ποιότητα.Με 170-180 ευρώ δεν νομίζω,γενικά, να πάρεις κάτι καλό. Τσάμπα θα πάει το δώρο! Think about it!
Από ότι βλέπω μπορείς με τοσα λεφτά να πάρεις Cort!OK!!
αρχαριος ειναι ειπαμε.
η πρωτη μου δεν εκανε πανω απο 200 (μαζι με ενισχυτακο :oops:)
δηλαδη να παρω η οχι;
στον τσελιο εχω βρει αυτες τις 2
]http://www.tseliosmusic.gr/index.php?ftype=product&pid=1528
[URL=“http://www.tseliosmusic.gr/index.php?ftype=product&pid=4”]
Εγώ πάντως θα πρότεινα,αν βρεις κιθάρα σε καλή τιμή να προτιμήσεις αγορά από thomann.Το site είναι έμπιστο,έχουν αγοράσει αρκετοί γνωστοί μου από εκεί,πρόσφατα μάλιστα έκανε την αγορά του ένας φίλος και όλα ήταν οκ.Οι τιμές είναι πολύ καλές,σχεδόν πάντα χαμηλότερες από εδώ και μπορείς να πληρώσεις ακόμα και μέσω τράπεζας,πληρώνοντας ένα μικρό ποσό επιπλέον ως έμβασμα.
Τη δευτερη με τα 175 την εχω παιξει και το κιθαρακι για τα λεφτα του παιζει μια χαρα 8)
ωραια θα κανω μια τελευται ονλαιν και μη ερευνα και μαλλον θα παρω την cort αλλα δεν ξερω αν θα ειναι η 1η η η 2η?
στο thomman πληρωνω ομως 20 ευρω shipping an einai pairnw ki apo ellada me ta idia lefta?
sas euxaristw olous
eimai anoixti kai se nees sumboules-protaseis adirriseis:-k
εγω λεω να του παρεις κατι αλλο,
δωσε σε μενα την cort γιατι ειμαι καλο παιδι.
σαν τι αλλο;;
βοηθεια…ο χρονος πιεζει!!θα κερασω εικονικη τουρτα ( γιατι για γενεθλια προκειται!)
σε οποιον με βοηθησει, τουρτα παγωτο!
εσυ εισαι υπερ της ον λαιν αγορας η απο μαγαζι;
και συ σταματα να εισαι καλο παιδι αν θες να πας μπροστα…χαχα:lol:
μακαρι να’χα καποιον φιλο/η να μου έπαιρνε και μενα κιθάρες, αυτο λεω.
κοιτα, αφου πιέζει ο χρονος, ονλαιν μπορει να έχεις νταβαντουρια, ενω εχω πάρει αρκετες φορες απο τομαν,
μια φιλη μου πηρε ενα πεταλακι και παιχτηκε μαλακια…
οποτε αν η διαφορα δεν ειναι τεραστια, μαγαζακι…