Nαι πουλανε.
Ασε τη νησιωτισσα με τα ψαρια της.
Nαι πουλανε.
Ασε τη νησιωτισσα με τα ψαρια της.
τι ωρα κλεινουν?προλαβαινω?
Ε τωρα χεσε μας
ελπιζω αυτο να το γραφω στο σωστο θρεντ.την κιθαρα που εχω δεν την αγορασα ο ιδιος.με ψαξιμο στο νετ ειδα οτι μοιαζει στην fender telecaster συγκεκριμενα στο μοντελο(?)american standard.στο πισω μερος του μπρατσου ομως αντι για φεντερ γραφει legend.τι συμβαινει?ειναι κοπια?παρακαλω απαντηστε το συντομοτερο δυνατο.ευχαριστω
Αν μπορείς πόσταρε φωτό της κιθάρας σου (μπροστά και πίσω)
Προφανως δεν ειναι κοπια
Ειναι μια αυθεντικη κιθαρα Legend!!!
oριστε αλλα δεν ειναι καλης ποιοτητας οι πικ ειναι τραβηγμενες απο κινητο
τι νομιζεις ρε μιουλ?ειναι αυθεντικη?
1)Aυτο ειναι stratocaster kai oxi telecaster
2)Nαι αυτο δεν ειναι fender alla legend
Ποσο την πηρες?
ακριβως!
Σου απάντησαν ήδη ο Page και ο Tolkki.
Για να μην μπερδεύεσαι: Kιθάρες με το χαρακτηριστικό σχήμα/τεχνικά χαρακτηριστικά μίας stratocaster μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε, stratocaster η σκέτο strat μπορεί να την λέει μόνο η Fender
Aλήθεια πόσο την πήρες;
Γενικά σε ικανοποιεί;
επισης απαγορευετε να χρησιμοποιηθει το σχεδιο του Headstock!
Σωστό, αν και σε αυτό πολλοί έχουν “παίξει” λίγο με τις διαστάσεις και τις καμπύλες και έχουν βγάλει headstock που μοιάζουν πάρα πολύ με της Fender, είναι σχεδόν ίδια.
Άσε που και στις ίδιες τις Fender τα headstocks έχουν αλλάξει από τις vintage στις σύγχρονες stratocasters κλπ. :roll:
thanks…το ηξερα οτι μοιζει με strat και οχι με tele,μαλακια μου…#-oο ενισχυτης που εχω ειναι μαρκας torque αλλα δεν εχει ενδειξη gain και middle με αποτελεσμα να εχω μονο καθαρο ηχο
μονο bass και treble εχει
Mπορει κανεις να μου εξηγησει τι ειναι το palm muting και να μου δωσει κανα link με αναλογο μαθημα γιατι αυτα που βρισκω στο youtube δεν με βοηθουν;
Παιδια, ποσο συχνα αλλαζετε χορδες στην κιθαρα?
Εξαρτάται από το πόσο παίζεις κ πόσο ιδρώνουν τα χέρια σου, εγώ τις αλλάζω κάθε 3 εβδομάδες με μήνα περίπου…
Βασικα γυρω στη μιση με μια ωρα την ημερα… Το θεμα ειναι οτι στο κουρδισμα τα χει παιξει λιγακι… Μαλλον φταιει οτι αυτες τις χορδες τις εχω σχεδον 4 μηνες…:roll: (Thanx για την απαντηση!)
Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας…Ποια η άποψη σας για ηλεκτροκλασσική κιθάρα? :oops:
εννοεις ηλεκτροακουστικες;
καλες ειναι ακουγονται οπως μια ακουστικη σε ενυσχητη.Καταλληλη αν εχεις μπαντα
__Μάλλον εννοεί τις silent οι οποίες οπτικά -στα μάτια μου τουλάχιστον- είναι υπέροχες.
[CENTER]
__Δυστυχώς φίλε pl13, δεν μπορώ να σου δώσω “σωστή” γνώμη μιας και δεν παίζω κιθάρα, αλλά έχω δύο φίλους κιθαρίστες που είναι πολύ ευχαριστημένοι (είχαν την silent της Yamaha -η 1η και 5η εκ των φωτογραφιών) και όσο τις έχω ακούσει (από σε στούνιο αλλά και σε live), είναι υπέροχες.